Η αποθέωση της …συνέπειας … και του αντρικού λόγου!

11
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Διαβάζοντας και ακούγοντας κανείς αυτό το απόσπασμα από την ομιλία του κ. Σαμαρά μπορεί δικαίως να τον χαρακτηρίσει κατά συνείδηση “ψεύτη” ο οποίος “λαϊκίζει” χυδαία για να κλέψει την ψήφο του “εξαπατημένου” ήδη λαού από τον κ. “Λεφτά υπάρχουν”!
Έχει δε τώρα την αναίδεια μετά από μια τόσο εξόφθαλμη κοροϊδία και ξεδιάντροπη στάση να μας ζητά να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε τα λόγια, τις πράξεις και τις υποσχέσεις του πως τάχα αυτά είναι τα τελευταία σκληρά μέτρα εις βάρος μας και θα .........
πρέπει να τα αποδεχτούμε αμαχητί και αδιαμαρτύρητα!
Τελικά όλα αυτά τα πολιτικά “ξόανα” των τελευταίων χρόνων μοιάζουν να ανήκουν σε μια κοινή συμμορία που απλά αλλάζει ηγετικά στελέχη για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του λαού του οποίου όπως λέει και ο μεγάλος μας ποιητής Γιώργος Σεφέρης … την μνήμη … όπου και να την αγγίξεις πονεί.!


Διαβάστε, ακούστε, θυμηθείτε τις δηλώσεις του … και … ΟΡΓΙΣΤΕΙΤΕ!
« Το λέω κατηγορηματικά, αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Συγκυβέρνηση θέλουν τριών ειδών συμφέροντα.
Πρώτον: Τη συγκυβέρνηση τη θέλει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ για να πέσει στα μαλακά και για να μην ψάξουμε τις τεράστιες ευθύνες τους που μας έφεραν στο μνημόνιο. Νομίζουν ότι θα γλυτώσουν, αλλά δε θα γλυτώσουν.
Δεύτερον: Τη συγκυβέρνηση τη στηρίζουν, όλα εκείνα τα συμφέροντα και όλες εκείνες οι συντεχνίες που δε θέλουν να αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα και όσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα, ακόμη και με δεύτερο ρόλο στην κυβέρνηση, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
Τρίτον: Τη συγκυβέρνηση τη θέλουν όλες αυτές οι δυνάμεις, μέσα και έξω από την Ελλάδα, που θέλουν μια κυβέρνηση αδύναμη και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη. Δεν μπορούμε, φίλες και φίλοι, να βγούμε από την ύφεση, μαζί με εκείνους που μας έφεραν στην ύφεση. Δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στο λαό, μαζί με εκείνους που κορόιδεψαν το λαό. Όσοι θέλουν συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, είναι για να μην αλλάξει τίποτα, για να διασωθεί αυτό που χρεοκόπησε και για να σωθούν εκείνοι που μας χρεοκόπησαν».

Το βίντεο με το ηχητικό ντοκουμέντο
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=egrMkviiHQQ#!



Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια
  1. Παπαρολόγε, την συγκυβέρνηση δεν την διάλεξε ο Σαμαράς, την επέβαλε ο λαός με την ξήφο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξήφο!!!!!!!!!! Ρε "ξουράφι" 14 Σεπτεμβρίου 2012 6:57 μ.μ. και γιατί δεν κράτησε τις υποσχέσεις του ο δις ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έλα ΑΠΛΥΤΕ....αφιερωμένο



    ΣΥΡΙΖΑ : «Λαμπροί νέοι οι καταληψίες του κτηρίου ΔΕΛΤΑ»..
    ε,
    υπερασπίζονταν και κανά ληστή Τράπεζας, αλλά δεν γαμιέτ@@ (ΑΦΙΣΑ)

    Σημείωση: Ο Μιχάλης Τραϊκάπης για τον οποίο αγωνίζονταν σύμφωνα με την αφίσα, οι ΛΑΜΠΡΟΙ νέοι του ΣΥΡΙΖΑ, εκτίει ποινή φυλάκισης στη Χαλκίδα για ένοπλη ληστεία στα Ψαχνά Εύβοιας το 2010..

    αλλά δε γαμίετ@@...
    με τέτοιες λεπτομέρειες θα ασχοληθούμε τώρα....

    Στα 3,5 εκατ. ευρώ οι ζημιές που προκάλεσαν οι "λαμπροί νέοι", όπως τους αποκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ, στην Εστία του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (κατάληψη ΔΕΛΤΑ)

    Στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζει το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ) το κόστος αποκατάστασης της Εστίας Δέλτα, η οποία τελούσε υπό κατάληψη από το 2007 και εκκενώθηκε την Τετάρτη, ύστερα από επιχείρηση της Αστυνομίας.
    Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΑΤΕΙΘ, οι καταληψίες είχαν προκαλέσει εκτεταμένες καταστροφές. Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως έχουν γκρεμιστεί μεσοτοιχίες, έχουν ξηλωθεί υδραυλικές σωλήνες, έχουν σπάσει τα περισσότερα τζάμια και έχουν καταστραφεί τα εσωτερικά κουφώματα, ενώ οι τοίχοι εσωτερικά και εξωτερικά είναι γεμάτοι γκράφιτι.

    Οσο για τον εξοπλισμό, δηλαδή τα κρεβάτια, τα κομοδίνα και τα γραφεία, είτε έχουν κλαπεί, είτε έχουν καταστραφεί, ενώ πλήρη αποκατάσταση χρειάζονται οι ηλεκτρολογικές και οι θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις.

    Πηγή: Στα 3,5 εκατ. ευρώ οι ζημιές στην Εστία του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης | iefimerida.gr

    ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ!

    ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΣυριζοΜΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΧΩΡΟΥΣ ΡΕΥΜΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΧΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ελληνικός λαός πάντα ψηφίζει λαϊκιστές. Οποιον του πει αυτά που θέλει να ακούσει. "Δώστα όλα", "λεφτά υπάρχουν", "αναδιαπραγμάτευση" κλπ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ 3 ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ, ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ ΣΤΟ "ΜΕΡΟΣ", ΣΤΗ ΧΕΣΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΔΗΛΑΔΗ, ΛΑΜΠΙΚΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ Ν΄ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΑΥΤΗ... ΤΑ ΞΟΑΝΑ...Τ΄ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ...ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ, ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Η αποθέωση της συνέπειας … και του ..αντρικού λόγου!"
    χιχιχιχ
    Τώρα ο λεβεντομαλάκ@@ διαφωνεί και με τους δικούς του.

    Στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έστρεψε αυτήν τη φορά τα «βέλη» του ο βουλευτής του κόμματος, Πέτρος Τατσόπουλος, επικρίνοντας το γεγονός ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ψήφισε «λευκό» και δεν προσυπέγραψε το κείμενο της Επιτροπής δεοντολογίας της Βουλής, που καταδικάζει τη βία της Χρυσής Αυγής.

    Αναλυτικά, ο Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε τα εξής: «Χοντρή γκάφα το "λευκό" του ΣΥΡΙΖΑ στο κείμενο καταδίκης της Χρυσής Αυγής κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

    Δεν ήμουν παρών, αλλά μπορώ να καταλάβω πώς παγιδεύτηκε ο συνάδελφος βουλευτής που εκπροσωπούσε τον ΣΥΡΙΖΑ από την επιμονή της Νέας Δημοκρατίας να μην συμπεριλάβει στο κείμενο τον όρο "ρατσιστική βία". Ετσι όμως ο καλός συνάδελφος αποφάσισε να μην συνυπογράψει το κείμενο και να χάσει τη συνολική εικόνα.

    Προς τα έξω δόθηκε η εντύπωση "ανοχής" του ΣΥΡΙΖΑ προς τη συμμορία της Χρυσής Αυγής,
    κάτι που καλά γνωρίζω ότι δεν αληθεύει».

    Είπε η ..ψωλή του Βουκεφάλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΔ: Ο δημαγωγός Τσίπρας οφείλει να δώσει εξηγήσεις για στήριξη σε καταλήψεις και αμαρτωλό ΑΠΘ.

    «Την ώρα που ο κ. Τσίπρας αρχίζει την παράσταση δημαγωγίας στη Θεσσαλονίκη, το κόμμα του τάσσεται υπέρ των καταληψιών δημοσίων κτιρίων της πόλης και στρέφεται εναντίον της Αστυνομίας.

    Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει ξεκάθαρα: Επιμένει να στηρίζει τους καταληψίες και να στρέφεται εναντίον της Αστυνομίας;
    Ναι ή όχι;

    Και κάτι ακόμη: Ο κ. Τσίπρας σπεύδει να δώσει πολιτική κάλυψη στον εκτεθειμένο για προκλητικές σπατάλες κ. Μυλόπουλο.

    Το συμπέρασμα είναι ένα: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει κολλημένος στο χθες και στις παθογένειες, που έφεραν τη χώρα μας στη σημερινή κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ε και ειναι ψευτης ποσοι ομωσ τον ψηφισαν ενα 18% το αλλο που πηρε τον ιουνιο απλα ηθελε καποια κυβερνιση και τον ανεχτηκε πειστευοντας οτι δεν θα ειναι τοσο πολιτικος ψευτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

    ΠΟΙΟ ΣΗΡΙΑΛ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ TV;

    ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 Ή

    ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΝ, ΤΟΝ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕGΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου