ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ
      

Προς τη Νέα Δημοκρατία

Α.  Πριν λίγες εβδομάδες στις διερευνητικές εντολές λέγατε ότι στηρίζατε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνος όπως ισχυρίζεστε γιατί τότε τον θέλατε να κυβερνήσει ενώ τώρα δεν τον θέλετε?.  Πώς είναι δυνατό να βάζατε ένα επικίνδυνο κόμμα να μας κυβερνήσει?!!!. Τί μεσολάβησε?.

Β. Γιατί δεν ζητάτε  να σταματήσει  η εφαρμογή του νόμου, που έχει φαρδιά πλατειά την υπογραφή σας ως συγκυβερνήτη,  από τον.......
υπηρεσιακό υπουργό Ζαννιά  για την ποινική δίωξη 1,5 εκατομμυρίου εξαθλιωμένων μικρομεσαίων Ελλήνων για μικροποσά στο Δημόσιο, που αδυνατούν να πληρώσουν? Γιατί δεν βάλατε την υπογραφή σας για νόμο που να υποχρεώνει τους μεγαλοκαρχαρίες να πληρώνουν τα οφειλόμενα στο Ελληνικό δημόσιο ώστε να γεμίσουν τα ταμεία του?.

Γ.  Αφού ενδιαφέρεστε για τα παιδιά μας, γιατί δεν παρεμβαίνατε ως συγκυβερνήτης με τον Βενιζέλο και τον Καραταφέρη  στην υφισταμένη σας κ. Διαμαντοπούλου, υπουργό Παιδείας για να τους έδινε βιβλία, και όχι φωτοτυπίες?. Γιατί την καταντήσατε εκεί την Παιδεία μας με το συνεταιράκι σας το ΠΑΣΟΚ και τον κολλητό σας ΓΑΠ?. Γιατί δεν κινηθήκατε ώστε τα  υποσιτιζόμενα παιδιά να μην έχουν πρόβλημα?. Γιατί δεν προτείνατε κάτι προς ανακούφιση των παιδιών αυτών και των οικογενειών τους. αλλά χασκογελούσατε με τον αδερφικό σας φίλο Γιώργο Παπανδρέου?.

Δ.  Κύριε Σαμαρά  « Το Πράσινο καίει το πράσινο» κραύγαζε το 2007 ο βουλευτής σας  και τότε και τώρα κ. Γιακουμάτος, υπονοώντας ότι το ΠΑΣΟΚ κρύβεται πίσω από τις πυρκαγιές που αφάνησαν την Ελλάδα , και τότε δεν είχατε βγει να τον διαφεύσετε.  Πώς μπορείτε να συνεργάζεστε με τρομοκράτες κ. Σαμαρά, αν δεχτεί κανείς τους ισχυρισμούς του κόμματος σας τότε?.

Ε. Τί, ποιός και πώς σας εμπόδιζε να διαπραγματευτείτε το μνημόνιο, όταν είχατε τη δυνατότητα, και όχι εκ των υστέρων, που είναι πιο αδύναμη η θέση της χώρας.