Εγινε υπουργός αυτός που έκανε πρώτος προσφυγή για το χαράτσι της ΔΕΗ

7
Τον δικηγόρο Αντώνη Αργυρό ο οποίος προσέφυγε πρώτος στη Δικαιοσύνη κατά της συνταγματικότητας του ειδικού τέλους ακινήτων που επέβαλε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πέρυσι τον Σεπτέμβριο επέλεξε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος ως......
υπουργό Επικρατείας και εκπρόσωπο Τύπου της κυβέρνησής του.
Ο Κεφαλλονίτης Αντώνης Αργυρός (δεξιά στη φωτογραφία μαζί με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό) έχει σπουδάσει νομικά και είναι δικηγόρος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι συντονιστής στον Σύνδεσμο Διαμεσολάβησης Ελλάδος, ο οποίος είναι ο θεσμικός αρμόδιος για εξεύρεση εναλλακτικών τρόπων επίλυσης διαφορών σε εθνικό επίπεδο, όπως η διαιτησία και ο συμβιβασμός.
Ο κ. Αργυρός με την προσφυγή του ζητούσε να ακυρωθεί ως αντισυνταγματικός και παράνομος αλλά και αντίθετος στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) ο τελευταίος λογαριασμός του ρεύματος που του έστειλε η ΔΕΗ .

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια
  1. http://kanapedatos.blogspot.com/2012/05/blog-post_3292.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ;

    ΠΩΣ ΣΥΜΠΡΑΤΤΕΙ ΥΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ;

    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ; Α,ΜΠΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ, ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελλας στο μεγαλειο σου,τι αλλο θα δουμε σε τουτο τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά αποδεικνύεται οτι τίποτα δεν άλλαξε παρά μόνο το κόμμα επιλογής.

    Άλλοτε ήταν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. και τώρα ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ.
    Όπως ακριβώς οι πρασινοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ αβλεπεί, για κάνα ρουσφετάκι ή καμία επιδοτησούλα, χωρίς να σκεφτούν ποιός είναι ο αρχηγός του και τι αντιπροσωπεύει, και αν είναι Έλληνας και πατριώτης (ο Γιωργάκης δεν κρυβόταν και έκανε δηλώσεις προεκλογικά γι'αυτά που θα έκανε αλλά κανείς(?) δεν τους έδινε σημασία), έτσι και τώρα ψηφίζει Τσίπρα.
    Χωρίς σκέψη, χωρίς καν να ακούν αυτούς που σκέφτονται, χωρίς να διαβάσουν το πρόγραμμά του, χωρίς να θυμούνται δηλώσεις του περί κουκουλοφόρων, περί μεταναστών. Απλά και μόνο επειδή υπόσχεται μισθούς και συντάξεις, που ούτε κι αυτά θα υλοποιήσει γιατί πολύ απλά δεν θα βγαίνει με τίποτα όταν ελληνοποιήσει 1,5-2 εκατ. λαθρομετανάστες.

    Δηλαδή, το μνημόνιο δεν "βγαίνει", όπως χαρακτηριστικά λέει όλος ο κόσμος, αλλά η πολιτική Τσίπρα βγαίνει?????????????

    Μισθοί και συντάξεις σε προ κρίσης επίπεδο????
    Για 11 εκατ. Έλληνες και 2 εκατ. μετανάστες, που όταν μαθευτεί το νέο στις χώρες τους θα γίνουν 5 εκατ., που θα βρεί λεφτά για μισθούς και συντάξεις?????

    Πριν ήταν το ρουσφέτι και το βόλεμα που έφεραν στην εξουσία τον προδότη Τζέφρυ, τώρα η ανάγκη για απεμπλοκή από το Μνημόνιο θα φέρει στην εξουσία τους μισέλληνες αριστερούς διεθνιστές που θα μας κατακλύσουν με λαθρομετανάστες (το λέει το πρόγραμμά τους). Θα παραχωρήσουν το Αιγαίο και τους υδρογονάνθρακες στους Τούρκους (όπως και να'χει δεν θα υπάρχει στρατός να το υπερασπιστεί), δεν θα προκυρήξουν ΑΟΖ (δεν λέει τίποτα περί ΑΟΖ και πετρέλαια το πρόγραμμά τους), αλλά θα βρούν λεφτά για μισθούς και συντάξεις, σε μια Ελλάδα με μουσουλμάνική πλειοψηφία!!!!

    Διαβάστε το πρόγραμμά τους και σίγουρα θα νομίζετε οτι το συνέταξε ο Τζέφρυ (ΓΑΠ)!

    Ακόμα και για αμοιβαίο αφοπλισμό Ελλάδας - Τουρκίας λέει...

    Ξυπνήστε Έλληνες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μικρός που είναι ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ-ΔΙΩΞΕΙ-ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ;ΠΟΙΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εσυ ή ο αφελφός σου
    ο Φούφουτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου