«Το αύριο σαν αύριο δεν θα μοιάζει»

2
Του Θανάση Νικολαΐδη  

ΧΩΡΙΣ Κυβέρνηση, και πάλι…κλέβουν. Φαντάσου, αύριο, που θα’ χουμε κυβέρνηση αδιάφορη για κάτι τέτοια (κλασικά, παραδοσιακά), χωρίς να’ χει αλλάξει κάτι. Και με την ίδια νοοτροπία κυβερνώντων και κυβερνωμένων.
ΝΑ τα πάρουμε με τη σειρά. Δεν θα’ χαμε το επόμενο, αν δεν υπήρξε το προηγούμενο. Δεν θα’ πιαναν (για μίζα) στα πράσα αστυνομικοί τον αλητάμπουρα του Υπ. Ανάπτυξης και την παρέα του, αν η αλητεία του ΙΚΑ Καλλιθέας είχε ήδη λογοδοτήσει. Αν είχαν επιστραφεί τα κλεμμένα και είχαν κατεδαφιστεί η βίλα μετά…πισίνας, αν η επικεφαλής μας κοίταζε ανάμεσα απ’ τα κάγκελα, με τριγύρω της ........
τους «συνεργάτες».
ΤΙ άλλο δεν θα έπονταν, αν κάτι άλλο είχε προηγηθεί; Δεν θα υπήρχαν Μαντέληδες αν οι Άκηδες βρίσκονταν έγκαιρα στη φυλακή, δεν θα ακολουθούσαν Βατοπεδινοί, αν ο Καραμανλής τίναζε τον γιακά του Υπουργού του (με τις τρεις βίλες απ’ τη…δημοσιογραφία) για να μην ανοίγει διάπλατα τις πόρτες στον Εφραίμ.
ΜΑΣ τρέλαναν στα έξοδα για τις εκλογές, λύσσαξαν τα παλικάρια στα μπαλκόνια, άναψαν τα χέρια στο χειροκρότημα και «κλείσαν’» τα λαρύγγια, κυμάτισαν αντικριστά τα λάβαρα του σφυροδρέπανου κόντρα στη γαλανόλευκη σε χέρια (νεο)εθνικοφρόνων και κλείνει η παράσταση, πέφτει η αυλαία.  Κι αρχίζουν οι έγνοιες για το αύριο (χειρότερο απ’ το χτες), με την κρίση να απαιτεί συνεργασίες κι αυτοί να «μαχαιρώνονται» ποιος θα πρωτοαράξει στον «παράδεισο».
ΚΑΙ, βέβαια, κανένας τους δεν εγγυάται πως κάτι θ’ αλλάξει στη χώρα της κομπίνας και της αρπαχτής, όπου το θράσος των αρπαχτικών ορίζει η ατιμωρησία. Εδώ, όπου κρύβουν το πρόσωπο του δολοφόνου μην τον αναγνωρίσουμε και στήνουν τις δυστυχισμένες του πεζοδρομίου στο φακό, για να τις αναγνωρίσουμε. Μη πλακώσει το «δαπανηρό» ΕΙΤΖ κι ας (μας) πλάκωσαν ακαταδίωκτοι μιζαδόροι, κλέφτες και μακρυχέρηδες. Με τον παιδεραστή ανενόχλητο έξω απ’ τα σχολεία και την ιερόδουλη ανυπεράσπιστη κι αφημένη στα συντρίμμια της ζωής της. Χωρίς να διώκεται ο κίναιδος-φορέας με τα μυστικά της σεξουαλικής του δράσης στο γιοτ της κοκαΐνης, και οι «κρυφές» πολυτελείας.
ΦΑΝΤΑΣΟΥ, λοιπόν, τους…ξελαρυγγισμένους σε υπουργικούς θώκους και τους αρχηγούς με τα ηνία στα χέρια. Κανένας τους δεν δεσμεύτηκε πως κάτι θ’ αλλάξει «βίαια» στη χώρα της ατιμωρησίας. Δεν θα τρομάξει ο δολοφόνος, δεν θα αναστείλει τη δράση του ο κακοποιός, ο μιζαδόρος θα τραγανίζει τη λεία του και ο υπουργός δεν θα ρίχνει την υπογραφή του χωρίς ποσοστά, για «έργα» στην Ελλάδα της ρεμούλας.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
  1. TO VIDEO TΩΝ ΑNONYMOUS - ΥΠΟΠΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ (VIDEO)
    ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΕΡΒΕΡ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΧΑΚΕΡΣ ΒΡΗΚΑΝ ...ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ (Όχι του ράιχ, ... της Ελλάδας! ! !)
    ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ … ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ; ; ;
    VIDEO των Anonymous με συνομιλίες απο την ανάκριση μέλους της ΣΠΦ που βρέθηκε στον server της Γερμανικής πρεσβείας. Η “δικαιοσύνη” μας επιτηρείται απο ξένες κρατικές υπηρεσίεs ; ; ; Μήπως δίνουν και εντολές στους δικαστές μας ; ; ;
    Σε ποιές άλλες υποθέσεις έχουν χώσει τη “μύτη” τους οι ξένοι πράκτορες ;
    Είναι μόνο παρακουλούθηση ή δίνουν και εντολές για τον χειρισμό υποθέσεων ;
    Ποιά ανεξάρτητη ; Ποιά Ελληνική ; Ποιά Δικαιοσύνη ;
    Σε πόσα ακόμα υπουργεία και δημόσιες υπηρεσίες έχουν πρόσβαση οι ξένοι πράκτορες ;
    Ποιές άλλες πρεσβείες έχουν πρόσβαση ;
    Ποιά ειναι η θέση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ;
    Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, γιατί αποσιωπάται το γεγονός απο τα ΜΜΕ ;
    Για ποιά δημοκρατία θα ψηφίσουμε στις 6 Μάη ;

    ΔΕΣ ΤΟ VIDEO
    (απο το 2.38 τα ντοκουμέντα )

    http://youtu.be/6eH0giYPXYQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ

    ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΜΟΣ ΤΗΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΩΣ ΜΗ ΩΦΕΙΛΕ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΣΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ,ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΠΟΥ Ο Κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ Ν ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΝΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Γ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ.ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΓΛΥΤΩΣΕ.ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙ ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ 200 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ,ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΚΛΠ ΕΝΩ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΕΝΩ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΝΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΕ ΔΥΣΧΕΡΕΣΤΑΤΗ ΘΕΣΗ.ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΜΠΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ Σ ΕΝΑ ΑΕΝΑΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΥΡΙΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ,ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΛΠ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΝ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΣΟΔΟ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΩΓΜΟΥ.ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.ΕΤΣΙ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΖΗΤΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΝΕΩΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑ 11,5 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΣΩΡΕΥΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗ ΡΙΞΕΙ ΑΚΥΡΟ ,ΝΑ ΜΗ ΡΙΞΕΙ ΛΕΥΚΟ, ΝΑ ΜΗ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ .ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ

    5 Μαΐου 2012 6:19 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου