Νέα δημοσκόπηση. Πρώτος ο Σύριζα με 30%

7
Διάβασε εδώ προηγούμενες δημοσκοπήσεις της VPRC

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια
  1. ΜΠΑ ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ....ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ 36+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή μάλιστα, είναι μια σωστή δημοσκόπηση. Οι άλλες ηταν …..κατευθυνόμενες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι νεολαίοι του Άκη στο ΠΑΣΟΚ πήγαν ΣΥΡΙΖΑ!!!

    Χθες 127 στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην πλειοψηφία τους είναι μέλη του Ρεύματος Νέων Σοσιαλιστών, με διαδρομή στο εθνικό συμβούλιο της νεολαίας του Κινήματος, αλλά και στο εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Το ανώτερο καθοδηγητικό όργανο μεταξύ δύο συνεδρίων. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι οι...Ελευθεριάδης Αντώνιος πολιτικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ (δείτε στο τέλος), Ζερβάκη Μαρία μέλος εθνικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Θέμης Τζήμας μέλος εθνικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Ρέντζου Πετρούλα εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Σκουλάς Μανώλης στέλεχος της ΠΑΣΠ, Στεφάνου Νίκος εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Τσουκαλάς Κώστας εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ και άλλοι.

    Οι περισσότεροι συνδέονται με τον Δημήτρη Σακελλάρη, ο οποίος παραιτήθηκε προ εβδομάδων από το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος και οι πληροφορίες τον φέρνουν να συζητά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για στελέχη που είχαν διαχρονικά προνομιακές σχέσεις με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, αλλά και τη Λούκα Κατσέλη στα χρόνια της κυριαρχίας του Γιώργου Παπανδρέου, ειδικά την περίοδο της αντιπολίτευσης.

    Άκης και Λούκα ήταν οι συνήθεις ύποπτοι για καλεσμένοι σε όλες τους τις εκδηλώσεις. Χαρακτηριστικό είναι το πρόγραμμα του 5ου ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, το καλοκαίρι του 2009. Μια εκδήλωση στην οποία ο Άκης είχε μιλήσει για την αριστερά και την κοινωνική πολιτική στην περίοδο της ύφεσης…
    «Συντρόφισσες και σύντροφοι,
    σας αποστέλλουμε το πρόγραμμα του 5ου κάμπινγκ του Ρεύματος των Νέων Σοσιαλιστών, το οποίου θα διεξαχθεί από 9 ως 13 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του «Μύλου», στη Νικήτη Χαλκιδικής. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά, να μιλήσουμε πολιτικά αλλά και να απολαύσουμε τη θάλασσα και τον ήλιο της καλοκαιρινής Χαλκιδικής.
    Πέμπτη 9 Ιουλίου
    - Έναρξη κάμπινγκ, χαιρετισμός διοργανωτών (20:00 μμ)
    - Ροκ βραδιά με δύο γκρουπ νέων καλλιτεχνών (22:30 μμ)
    Παρασκευή 10 Ιουλίου
    - « Η απάντηση των σοσιαλιστών στην οικονομική κρίση», πολιτική εκδήλωση με την κ. Λούκα Κατσέλη, βουλευτή, μέλος του Εθνικού και του Πολιτικού Συμβουλίου, πολιτική εκπρόσωπο του τομέα οικονομίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (19:00 μμ)- Λαϊκή βραδιά με την Άννα Ζήση (21:30 μμ)
    Σάββατο 11 Ιουλίου
    - Πανελλαδική ομάδα του Ρεύματος Νέων Σοσιαλιστών (18:00 μμ)
    - «Η άλλη κρίση: κοινωνική πολιτική και Αριστερά στον καιρό της οικονομικής ύφεσης», πολιτική εκδήλωση με τον κ. Άκη Τσοχατζόπουλο, πρώην υπουργό και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (20:00 μμ)
    - Λαϊκή βραδιά με το συγκρότημα των Παπαϊωάννου – Μαρίας Φωτίου (23:00μμ)
    Κυριακή 12 Ιουλίου
    - Θεματικές συζητήσεις Π.Α.Σ.Π. Α.Ε.Ι. – Π.Α.Σ.Π. Τ.Ε.Ι. (18:00 μμ)
    Με τιμή,
    Αντώνης Ελευθεριάδης
    Τηλ. επικοινωνίας: 6937072195
    Αναρτήθηκε από akr στις 7:31 π.μ. 0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτησηΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 26 ΙΟΥΝΊΟΥ 2009»
    Δείτε το blog του Ρεύματος Νέων Σοσιαλιστών....

    Σύριζαπασοκ-ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ..ΕΧΕΤΕ-ΣσοσιαΛΗΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΡΙΖΑ: 3%
    ΝΔ: 2,65%
    ΠΑΣΟΚ: 1,25%
    ΑΝ ΕΛΛ.:0,75%
    ΔΗΜΑΡ: 0,75%
    ΚΚΕ: 5,5%
    ΧΑ:0,45%


    AYTA EINAI ΠIO KONTA ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΕΙ Η ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΦΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΟΝΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. _______________________
    Δημοσκόπηση για το πέος
    από το Παν/μιο Πάτρας:
    Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 10% διαφορά....

    Καλά κρασιά...καλύτερες είναι του Μάκη που βγάζουν τους ΑΕροψεκασμένους να παίρνουν 30%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή είναι δημοσκόπηση ,αλλά θα ήθελα στο 24% να είναι η Χρυσή Αυγή.Αν είναι κοντά στην αλήθεια αυτή η δημοσκόπηση και βγει ο ΣΥΡΙΖΑ τότε χωρίς φόβο θα ψηφίσω τη ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου