Τα δέκα προβλήματα της «Συνδικαλιστικής Βασιλικής Αυτοκρατορίας» του ΠΑΣΟΚ !

Γράφει ο meidanis

Οι πολιτικές, οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα,
αλλά κυρίως οι εξελίξεις στο κόμμα  ή κίνημα  του ΠΑΣΟΚ…. Δημιούργησε   σοβαρά προβλήματα στη «Συνδικαλιστική  Βασιλική Αυτοκρατορία» του πασοκικού κράτους ! !
Ο  πόνος αβάσταχτος, το μέλλον αόρατο…. Όλων αυτών των δυστυχισμένων «ταξικών προλετάριων» της συμφοράς…!
Και τώρα? Τι κάνουμε?
Πρόβλημα πρώτο: Δεν θα διαθέτουν την απαραίτητα «μούρη» προς τα έξω….!
Πρόβλημα δεύτερο: Δεν θα μπορούν με τόση άνεση, (γιατί δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει), να πηγαίνουν στη δουλειά τους.......
όποτε τους γουστάρει…!
Πρόβλημα τρίτο: Δεν θα τους κερνάνε τον καφέ και άλλα ορεκτικά, οι διάφοροι μαλάκες εργαζόμενοι, για να ικανοποιήσουν τα ρουσφετάκια τους..!
Πρόβλημα τέταρτο: Δεν   θα απολαμβάνουν  «διάφορα»  ΔΩΡΕΑΝ..! άρα αυξάνονται τα έξοδα τους..(κακό αυτό, πολύ κακό)…!
Πρόβλημα πέμπτο: Δεν θα μπορούν να τρομοκρατούν όσους μέχρι σήμερα πίστευαν στους «ισχυρούς..» μαλάκες, γλυψιματίες, οσφυοκάμπτες, ρουφιάνους, φασίστες, τεμπέληδες, ψωνάρες, πουλημένους, πασόκους συνδικαλιστές..!!
Πρόβλημα έκτο: Δεν θα μπορούν να «συνδιοικούν»,  δηλαδή οι ίδιοι να αποφασίζουν, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια, διαδικασίες, θεσμούς, όργανα, νόμους…!!
Πρόβλημα έβδομο: Δεν θα έχουν την δυνατότητα, να «επιβάλλουν» στους ομοίους τους βουλευτές, νόμους και αποφάσεις..(όχι πώς οι βουλευτές τους κράταγαν αντίσταση… μάλιστα την έβρισκαν …).
Πρόβλημα όγδοο: Λόγω αλλαγών των πολιτικών συσχετισμών, των διαφόρων αποκομμάτων..του ΠΑΣΟΚ … αλλά και το φτύσιμο που θα εισπράξουν από εργαζόμενους.. θα  μειωθεί  ο αριθμός  των «γνήσιων» συνδικαλιστών, του  νέου ανανεωμένου κόμματος του «Β.Ε.Ν.Ι.Ζ.Ε.Λ.Ο.Π.Α.Σ.Ο.Κ».
Πρόβλημα ένατο: Σοβαρότατο πρόβλημα δημιουργείται, στην μόνιμη, «μετάλλαξη» των συνδικαλιστών σε βουλευτές, πόσο μάλλον μετάλλαξη σε υπουργούς..!!! Μιλάμε για την μεγαλύτερη συμφορά που θα πάθουν..!!
Πρόβλημα δέκατο: Δεν θα ξέρουν σε ποιο  κόμμα απόκομμα θα ενταχθούν ή θα τους δεχτούν, ελπίζοντας ότι θα συνεχίσουν την επιτυχημένη καριέρα τους..!!!!
Γι αυτό το λόγο με πρωτοβουλία εργαζόμενων του ιδιωτικού και ιδιαίτερα του δημόσιου τομέα δημιουργήθηκε «Επιτροπή Συμπαράστασης» για  όλους αυτούς τους πονεμένους, κατατρεγμένους, άστεγους, φτωχούς, συνδικαλιστές της πρώην «Συνδικαλιστικής  Βασιλικής Αυτοκρατορίας» του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να ενταχθούν σε ειδικά προγράμματα απεξάρτησης, ώστε σταδιακά να ενταχθούν στη νέα διαμορφούμενη μνημονιακή κοινωνία…. με πλήρη και ίσα δικαιώματα με τους άλλους πολίτες αυτής της χώρας…!!
Meidanis
www.e-erkyna.gr