Όταν τα ποσοστά πέφτουν… μοιράζουμε δωρεάν τρόφιμα

4
Σε μία κίνηση βοήθειας και ανακούφισης των πολιτών(;) ο Λαικός Ορθόδοξος Συναγερμός μοιράζει από το πρωί δωρεάν τρόφιμα σε άνεργους, συνταξιούχους , άπορους και χαμηλόμισθους.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μαζί με την σύζυγό του, μοιράζουν οι ίδιοι τα δωρεάν ελληνικά προϊόντα του, ενώ ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί τον επιδοκιμάζει συνεχώς…


Πάντως πρέπει να σημειωθεί, πως στην τελευταία δημοσκόπηση, το ΛΑΟΣ δεν συγκέντρωνε το απαραίτητο ποσοστό, προκειμένου να έχει αντιπροσώπευση στην Βουλή…

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
  1. ΜΑΚΑΡΙ ΜΟΝΟ ΑΠΕΞΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο
    ΤΗΛΕ-ΚΟΜΜΑΣ!!!

    ΜΑΚΑΡΙ..

    ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΔΩ...
    ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ...
    ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ .

    ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΡΑ..
    τώρα το σύστημα βρήκε καινούργιο ΑΛΗΤΗ.
    ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΛΛΑΔΟΜΠΟΡΟ και ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΑ
    ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΟΝΙΑΣ
    Α.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μοιραζανε και οι αλλοι!!
    που χρωστανε ακομα και τους μισθους των υπαλληλων!
    Να μιλησουμε και για απολυσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΜΑΪΜΟΥ «ΔΩΡΕΕΣ» του... ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...!!!
    ΜΕ... ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΚΑΝΕΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ...!!!

    Γράφει ο Νίκος Σχοινάς
    πρ. Γενικός Δ/ντης του ΛΑΟΣ

    Ο Καρατζαφέρης την 18/3 παραβρέθηκε σε κλειστή λαοσύναξη στην οικία υποψηφίας του στην Καλλιθέα Αχαΐας και προχώρησε σε μια βαρύγδουπη προεκλογική εξαγγελία:

    τη δωρεά ενός αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας».
    Μπορεί η Ελλάδα να αργοσβήνει από την πρωτοφανή οικονομική δυσπραγία, αλλά στο κόμμα του κ. Γ. Καρατζαφέρη, όσο και στον ίδιο, είναι «όλα καλά, όλα ανθηρά»! Αυτό ομολογείται από τον ίδιο και αποτυπώθηκε και στο πόθεν εσχες του, που αναδείχθηκε ο πλουσιότερος πολιτικός.
    «Σκόρδα, σκόρδα, μη μας ματιάσετε», είπε με το γνωστό του γλαφυρό τρόπο.

    Παράλληλα με το χτίσιμο των «εκκλησιών», που ενασχολήθηκε για να σώσει τη ψυχή του (από ποιες ενοχές άραγε;), προχώρησε και σε αγαθοεργίες – δωρεές. Καλοδεχούμενες.
    Αλλά!
    Με τα δικά του χρήματα;
    Με τις κρατικές επιδοτήσεις στο κόμμα;
    Εκείνος ισχυρίζεται, με τα δικά του, ο κόσμος λέει με τις κρατικές επιδοτήσεις και άλλες πηγές που μόνο αυτός ξέρει. Όπως και να έχει το πράγμα εκείνος φαίνεται ο ταμειολογοστής.
    Δηλαδή, «Με ξένα κόλλυβα κάνει μνημόσυνο».

    Γιατί δωρίζει;
    Πρωτίστως για να τον χειροκροτήσει ο κόσμος, ή για να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του και το ενδιαφέρον των υποψηφίων στα ψηφοδέλτια, ή για να εισπράξει την θετική ψήφο των ψηφοφόρων στο κόμμα και στο πρόσωπο του.

    Δευτερευόντως ως υποκατάστατο των παλινδρομήσεων του πολιτικού του λόγου, ή των λαϊκίστικων και άνευ σοβαρότητας και μη υλοποιήσιμων προτάσεων του για θέματα της ζοφερής επικαιρότητος.

    Πότε κάνει αυτές τις τόσο προβεβλημένες επικοινωνιακά δωρεές;
    Κατά προτίμηση, όταν επίκεινται Εθνικές ή Αυτοδιοικητικές εκλογές, ή όταν το κόμμα και η εικόνα του βρίσκονται δημοσκοπικά σε πτώση, ή ακόμη, όταν ξυπνάει μέσα του ο «πατριωτισμός».
    _______________________________
    Απαραίτητα όμως με την τηλεοπτική και Ρ/Φ κάλυψη για την …ενημέρωση των ψηφοφόρων, γιατί, όπως λέει «είναι κόμμα και όχι φιλανθρωπικό σωματείο».

    Τι οξύμωρο σχήμα!
    ______________________
    Άρχισε με αγαθοεργίες,
    όπως την διαμεσολάβηση του να προσφέρουν άλλοι όμως ιατρικές υπηρεσίες και νοσηλεία, μικρό - δωρεές σε κοινωφελή ιδρύματα, το «κοινωνικό παντοπωλείο» με ετικέτα στο δοχείο του λαδιού (ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Η ΠΟΤΑΜΙΑ) και τα 20 αλεξίσφαιρα γιλέκα στην Αστυνομία.

    Ακόμη και στις Δημοτικές εκλογές του 2006 δώρισε εισιτήρια διαρκείας των ομάδων ΠΑΟΚ και ΑΡΗ σε φιλάθλους της Θεσσαλονίκης.

    Στη συνέχεια έβαλε «βαθειά το χέρι στη τσέπη ή στο επιδοτούμενο ταμείο του κόμματος».

    Λίγο πριν τις εκλογές του 2009, έδωσε την περίφημη τραπεζική επιταγή με 1.000.000 Ε στο ταμείο της φτώχειας, του Υπ. Οικονομικών.

    Ποσό, που, όπως λέει κατά καιρούς δεν ξέρει που πήγε!
    Η εκδότρια τράπεζα ξέρει, πότε πληρώθηκε και ποιος εισέπραξε το ποσό;
    Όλα τ΄ άλλα είναι εκ του πονηρού.

    Το καλοκαίρι του 2011 προσφέρει το ποσό των 130.000 Ε για τη δημιουργία και στήσιμο του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου στο Λιτόχωρο σε ολοκλήρωση πρωτοβουλίας της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ.
    Εδώ ακούστηκαν πολλά για την χρηματοδότηση, που θόλωσαν την αλήθεια.

    Πρωτοβουλίες δωρεών και αγαθοεργιών, που δεν εδράζονται στα μύχια φιλάνθρωπα αισθήματα του, αλλά στη ματαιοδοξία του, σε επιδειξιμανία και διαφήμιση περνάνε στη σφαίρα της γραφικότητας και δεν αντέχουν στο χρόνο.

    Ο τρόπος, ο χρόνος και η μέθοδος που γίνονται δεν είναι ο σωστός. Γίνονται σε περιόδους που θέλει να ωφεληθεί επικοινωνιακά, να επηρεάσει τους ψηφοφόρους και να δημιουργήσει θέμα αντιπαράθεσης στον κομματικό ανταγωνισμό.
    Προσδίδει χαρακτήρα του φαρισαϊσμού, του λαϊκισμού και της δημαγωγίας.

    Η δωρεά, θεάρεστη πράξη, μετατρέπεται στα χέρια του σε αντικείμενο άκρατου λαϊκισμού και πρόσκαιρης εκμετάλλευσης προσπορισμού ωφελημάτων, αντί να την αφήσει στον ιστορικό προς αξιολόγηση και ενδεχομένως εγγραφής της με χρυσά γράμματα.

    Ο ειλικρινής και θρησκευόμενος φιλάνθρωπος εφαρμόζει με ευλάβεια το «μη γνώττω η αριστερά τι ποιεί η δεξιά».

    Ο συγκεκριμένος δεν μπορεί να το κάνει από χαρακτήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΕΚΕΙ ΤΙς ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΛΙΕΥΣΗ ΨΗΦΩΝ.

    ΠΑΝΤΩΣ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου