Αίφνης οι Ελληνες βλέπουν ως σωτήρες τον Μπενύτο και τον Καμμένο…

Γράφει ο Αιας

Πυροτέχνημα ή βόμβα η δήλωση του Γ. Καρατζαφέρη, στο mega: «Αν είχα 500 χιλιάδες ευρώ διαθέσιμες οι δημοσκοπήσεις θα με έδειχναν στο 7%. Βγάζουν τα αποτελέσματα όπως τους λέει το σύστημα και από όπου τα παίρνουν»!!!
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ουδεμία αντίδραση από τους θιγόμενους. Ούτε από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, ούτε ..........
φυσικά από τα προπαγανδιστικά ιερατεία του καταρρέοντος καθεστώτος.
Ωστόσο, πληθαίνουν οι φωνές που υποστηρίζουν ότι το αμετανόητο σύστημα, που οδήγησε τη χώρα στην υποτέλεια και το λαό στην εξαθλίωση δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα επιβίωσης και επικυριαρχίας του για τα επόμενα χρόνια. Δίνει τα ρέστα του για τη διάσωση του διεφθαρμένου και καταστροφικού δικομματικού πολιτικού συστήματος. Επιχειρεί ξεδιάντροπα να «στεριώσει» το Βενιζέλο (την πασοκική μοχθηρία), «κονταίνοντας» θεαματικά τα ποσοστά των άλλων.
Είναι δυνατόν οι Έλληνες πολίτες, που πριν από λίγες μέρες έδιναν στο ΠΑΣΟΚ 8%, στον Κουβέλη 18% και στον Σαμαρά 34%, αίφνης να βλέπουν ως σωτήρες τον Μπενύτο και τον Καμμένο; Ή να αγνοούν την νεότευκτη «Κοινωνική Συμφωνία» της Κατσέλη, που προτείνει τον ρεαλιστικό και προοδευτικό δρόμο εξόδου από την κρίση;
Όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών θα δούμε και θα ακούσουμε απίστευτα πράγματα. Θα προσβάλλουν τόσο βάναυσα τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού που θα φουντώνουν ακόμα πιο πολύ την ήδη συμπιεσμένη οργή και αηδία του.
Ένα είναι το θαυματουργό αντίδοτο: Να μην τους ακούμε, ούτε να τους διαβάζουμε…