Λάδι, αλεύρι και ρύζι χωρίς μεσάζοντες

3
Λάδι αλεύρι και ρύζι είναι τα προϊόντα που παίρνουν από τις πατάτες τη σκυτάλη για τη διάθεσή τους στους καταναλωτές στο πλαίσιο του κινήματος «χωρίς μεσάζοντες» που ενισχύεται διαρκώς.

Στο δήμο Νεάπολης - Συκεών ξεκίνησαν από χθες οι παραγγελίες και μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του δήμου, η ζήτηση για πατάτα ξεπερνά τους 30 τόνους, για αλεύρι τους 18 και για ρύζι και λάδι τους 9. Οι δηλώσεις παραγγελιών θα συνεχιστούν μέχρι και το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής....


Όπως έγινε γνωστό, οι πατάτες διατίθενται στην τιμή των 25 λεπτών το κιλό, το αλεύρι στην τιμή των 12 ευρώ για τη συσκευασία 25 κιλών και το λάδι στην τιμή των 14,5 ευρώ για τη συσκευασία των 5 λίτρων. Η τιμή του ρυζιού κυμαίνεται, ανάλογα με την ποικιλία από 0,71 μέχρι 0,97 ευρώ το κιλό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Καταναλωτή, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν ειδικό έντυπο παραγγελίας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του δήμου (www.sykies.gr) και να το αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση symbouleutikos.sykies@n3.syzefxis.gov.gr ή να απευθυνθούν στις υπηρεσίες του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Νεάπολης-Συκεών μέχρι και την Παρασκευή, για να ακολουθήσει στη συνέχεια ο ορισμός του χρόνου και τόπου παραλαβής των προϊόντων.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ Κ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο. Πολύ καλή ενέργεια. Να ξυπνήσουν και οι άλλοι δήμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα γίνονται οργανωμένα. Όπως γκερμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου