Αξίζουμε ... την χλεύη και την περιφρόνηση τους!

4
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Μέσα στον ορυμαγδό των αρνητικών πολιτικοοικονομικών εξελίξεων όλοι μας έχουμε “λουφάξει” σαν τρομαγμένα ανθρωπάρια  θεωρώντας ότι είμαστε άμοιρoι ευθυνών και απλά φταίει η κακιά μοίρα που μας όρισαν κάποιοι άλλοι .....
ερήμην μας!
Ντροπή μας!...
η αδράνεια και η απάθεια μας θα μας καταστήσει την ελεεινότερη γενιά της Ελληνικής ιστορίας η οποία συμβιβάστηκε και ανέχτηκε όλους αυτούς τους προδότες που μας ξευτελίζουν και μας απαξιώνουν καθημερινά με τις αποφάσεις και τις ενέργειες τους!
Αλήθεια!... πως ανεχόμαστε να ακούμε ότι οι νέοι άνθρωποι, τα παιδιά μας, που κόπιασαν και σπούδασαν και τώρα ξεκινούν την ζωή τους γεμάτα όνειρα και φιλοδοξίες, κάποιος δοτός πρωθυπουργός μαζί με τις άλλες πολιτικές καρικατούρες και τους διεθνείς τοκογλύφους θα τα “τιμωρήσουν” δίνοντας τους τον κατώτατο μισθό (ο οποίος θα μοιάζει με χαρτζιλίκι) για να δουλεύουν ατέλειωτες ώρες προς χάριν της ανταγωνιστηκότητας και του κέρδους.
Ναι!... θα δουλεύουν ατέλειωτες ώρες χωρίς εργασιακά δικαιώματα και απεχθείς συνθήκες που δεν θα τους επιτρέψουν να χαρούν τα νιάτα τους αλλά και θα τους στερήσουν την δυνατότητα να κάνουν μεθαύριο οικογένειες για να διαιωνίσουν την υποτιθέμενη περήφανη “φυλή” μας!
Ντροπή μας!... γιατί μέχρι τώρα τους δώσαμε ελλιπή παιδεία και λαθεμένα πρότυπα και τώρα τα αναγκάζουμε να ξενιτευτούν μακριά από την χώρα τους για να αναζητήσουν καλύτερη τύχη ή αν μείνουν σ’ αυτή εμείς οι “μεγάλοι” οι δειλοί και οι μέχρι τώρα βολεμένοι τους προσφέρουμε την προοπτική να περάσουν μια ασήμαντη και εξαθλιωμένη ζωή!
Παιδιά!... μία συγνώμη από όλους μας είναι λίγη μια και δεν διορθώνεται έτσι η τραγική προοπτική της ζωής σας. Είμαστε συνυπεύθυνοι αυτών που επιλέγαμε και ανεχτήκαμε τόσα χρόνια και εφόσον συνεχίζουμε και παραμένουμε αδρανείς, μας αξίζει η χλεύη και η περιφρόνηση σας!!! 


 e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
  1. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΙΜΑΔΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Αργά το κατάλαβες αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ..
    -Γιαυτό τα παίρνω στο κρανίο όταν ακούω φταίνε οι Γερμανοί και διάφορες άλλες κοτσάνες, αυτοί τη δουλειά τους κάνουν, έτσι λειτουργεί η φύση, το γονίδιο του ισχυρότερου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θρασυτατη πολιτική αλητεία...
    Καταφέρατε το ακατόρθωτο...
    Σας βρίζουν παντού
    Ελληνες και όλοι οι πολίτες της ΕΕ
    Μεχρι και οι ομοσταυλοί σας Ευρωπαιοι πολιτικοί
    Αναξιόπιστοι και μοιραίοι
    φτωχόμυαλοι Καρατζαφυρερ
    που νομίζετε ότι θα δουλέψετε το κόσμο με τις ανοησίες που λέτε μπροστα στη κάμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναιιιιιιιι μεγάλε
    Και αν δεν πιστεύεις
    ξαναδές

    _____________________________________
    Κοίτα τί διάβαζες (Μαλάκα Έλληνα) ...
    και μετά σου φταίει ο Σαμαράς και ο Καραμανλής...

    Ξαναδές τα:

    Μπόμπολας – Αναστασιάδης
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ23/9/2009:
    Το ΠΑΣΟΚ σνήνει τα χρέη προς τις Τράπεζες.

    Μπόμπολας
    ΕΘΝΟΣ 3/3/2009: Επιδρομή σε μισθούς και συντάξεις

    Τεγόπουλος
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 19/3/2009 Μέτρα Σοκ

    Τεγόπουλος
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 19/9/2009
    Συνταγή Ομπάμπα και τρια χρόνια για το νοικοκύρεμα

    Μπόμπολας
    ΕΘΝΟΣ 19/5/2009: Ληστεία χωρίς κουκούλα

    Ψυχάρης
    ΝΕΑ 26/3/2010: Oυφ ! Διλή ανάσα
    Γ.Παπανδρέου "Η Ελλάδα του ευρω, είναι ασφαλής"


    Αναστασιάδης, Γιωργάκης, Δημοσιογραφία, ΕΘΝΟΣ, Ελευθερουτοπία, Ελλάδα, Κοινωνία, Λαμπρακιστάν, Μπομπολιστάν, ΜΜΕ, Πρώτο Θέμα, ΠΑΣΟΚ, Πολιτική, Τα Νέα, Χούντα, Media, Papandreou


    1 σχόλιο »

    Κοίτα τί διάβαζες , κοίτα τι πίστευες , κοίτα τί ψήφιζες… «

    http://amantomatimou.wordpress.com

    Τί είναι το Μάτι;

    Μάτι τσακίρικο που δακρύζει από τα γέλια στη χώρα όπου ο Κακαουνάκης θεωρήθηκε “δημοσιογράφος”, ο Μάκης “εκδότης”, ένας πανύβλακας Πρωθυπουργός, ο Νίκος Δήμου πνευματική υπόσταση, ο Ανδρουλάκης συγγραφέας, το καλοταϊσμένο σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ “αριστερά”, τα επιδοτούμενα σούργελα καθηγητές της Παντείου, οι αδελφές τρέντι, το Κολωνάκι τόπος εξορίας του Κουναλάκη, ο Τσίμας σχολιαστής και ο Μυκονόβλαχος Κωστόπουλος “lifestyle”.

    Στη χώρα που η Ρεπούση και ο Καμπουράκης γράφουν ιστορία, η μεγαλομπεμπέκα Τρέμη δεν βλέπει DVD και ο χοντρομπαλάς Θέμος δεν τα διακινεί. Στην χώρα που Πρωθυπουργεύει ο Μπόμπολας, Βασιλεύει ο Λαμπράκης Ψυχάρης, διοικεί η ΠΑΣΚΕ και συμμετέχει (δωρεάν) ο Νταλάρας.



    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ..ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ πάλι σε
    ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΙΑ
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ & ΚΤΗΝΗ ...!

    αποβλακωμένα ή έμμισθα απο τα κλεμμένα ΠΑΣΟΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου