Τσίπρας: "Δεν δεσμευόμαστε"

9
«Αυτή τη φορά οι πανηγυρισμοί δεν θα κρατήσουν ούτε τρεις μέρες» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με τη συμφωνία του Eurogroup.

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ τόνισε ότι: «Η συμφωνία αυτή είναι επώδυνη για την ελληνική κοινωνία, γιατί το επόμενο διάστημα οι μισθοί και οι συντάξεις θα συρρικνωθούν κι άλλο. Τα σχολειά και τα νοσοκομεία θα καταρρεύσουν. Μεγάλο τμήμα του πληθυσμού δεν θα έχει πρόσβαση σε σημαντικά αγαθά μαζικής κατανάλωσης»...


Σχετικά με το ειδικό ταμείο, επισήμανε ότι «η σπουδή να προχωρήσουν σε ένα «ειδικό ταμείο», είναι πρωτοφανής και κατάπτυστη. Είναι μια πρόβα τζενεράλε για τη συνταγματοποίηση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο του νεοφιλελευθερισμού. Η Ευρώπη οδηγείται δυστυχώς σε δρόμους αποσύνθεσης».

Τέλος είπε ότι «αυτή η συμφωνία αφορά και δεσμεύει αποκλειστικά αυτούς που υπογράφουν. Δεν υπογράφει ο ελληνικός λαός. Δεν δεσμεύει την ελληνική δημοκρατία, δεν δεσμεύει την ελληνική κοινωνία, προφανώς και δεν δεσμεύει την αριστερά».

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια
  1. Ευτυχώς που δεν θα χρειασθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς γιατί δεσμευτήκαμε; Δεν το κατάλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τσιπρακο, το ιδιο σου κανει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απ' ότι φαίνεται υπάρχουν ακόμα πολλά τσιράκια και βολεμένοι.Χ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oλοι εσείς οι εξυπνάκηδες που δε βλέπετε τη φωτιά που μας έχουν ανάψει θα δείτε ΕΣΕΙΣ και τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ τις στάχτες της !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ!! ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΝΥ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ........ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ... ΔΕΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ...
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ...ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΣΟΠΟΥΡΑΚΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AΠΟ ΤΟΥΣ 7 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΡΑ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΤΣΙΜΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗ ΚΡΥΦΟΗΓΕΤΗ ΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ, ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΔΗΘΕΝ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ¨!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΗ
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ
    ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ DEUTSCHE BANK ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΛΕΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου