Συνεχίζει την γαλαζοπράσινη βεντέτα ο Βενιζέλος

6
Μετά τις χθεσινές τροχειοδεικτικές βολές ανάμεσα Νέας Δημοκρατιας και ΠαΣοΚ, σειρά  σήμερα είχε ο Βενιζέλος δια μέσου κύκλων του
Συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου εξέφραζαν την εντονη δυσαρέσκειά  για την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να απευθύνει διάγγελμα από την τηλεόραση στον ελληνικό λαό. και έλεγαν
«O στόχος δεν ήταν άλλος , από το να πείσει ότι όλα τα θετικά σημεία της .......
συμφωνίας που επετεύχθη σήμερα το πρωί στην Αθήνα είναι αποτέλεσμα της δικής του «διαπραγμάτευσης» και να ασκήσει κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης, δηλαδή πρωτίστως του Πρωθυπουργού που κινείται λόγω του ρόλου του υπεράνω των κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση!!!
Και αυτό τη στιγμή που ο υπουργός Οικονομικών και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης (στην οποία συμμετέχει το κόμμα του κ. Σαμαρά), δίνει μια εθνική μάχη στο Eurogroup στις Βρυξέλλες εκ μέρους αυτής της κυβέρνησης συνεργασίας.
Ο κ. Σαμαράς που σήμερα κομπάζει για τις «επιτυχίες της διαπραγμάτευσής του», τόνιζαν κύκλοι του κ. Βενιζέλου, είναι αυτός που χθες τα μεσάνυχτα, όταν άρχισε η τελική δύσκολη διαπραγμάτευση με την τρόικα, έφυγε από το Μέγαρο Μαξίμου και άφησε τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών να τον εκπροσωπήσουν στην πραγματική διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους των δανειστών μας». Αυτό το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης που έκαναν οι κ.κ. Παπαδήμος και Βενιζέλος, είναι που τώρα θεωρεί δική του επιτυχία ο κ. Σαμαράς.
Ξαναρωτάμε: Με ποιον και πώς διαπραγματεύθηκε ο κ .Σαμαράς; Με τον Πρωθυπουργό και τους άλλους δυο πολιτικούς αρχηγούς; Η διαπραγμάτευση γίνεται στο εσωτερικό της κυβέρνησης συνεργασίας ή με την τρόικα, τα μεγάλα κράτη-μέλη και τους θεσμικούς εταίρους;
Πριν απευθυνθεί στον ελληνικό λαό ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε να έχει λάβει υπόψη του ότι δυο είναι τα μεγάλα προβλήματα που συζητούνται σήμερα στο Eurogroup και έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την ελληνική πλευρά:
- Πρώτον: η ανάγκη να εξειδικευθούν μέτρα 300 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς οι διάφορες ιδέες που παρουσίασε ο κ. Σαμαράς δεν έπεισαν χθες την τρόικα.
- Δεύτερον: η απουσία, μέχρι την ώρα αυτή, γραπτής δέσμευσης εκ μέρους του κ. Σαμαρά. Αυτή θεωρείται από τους θεσμικούς εταίρους απολύτως αναγκαία μετά και την εμπειρία της γραπτής δέσμευσης για την εκταμίευση της έκτης δόσης.
Αυτά για να μπορέσει να ζυγίσει ο καθένας καλόπιστος την συνεισφορά του κ. Σαμαρά στην χθεσινή «διαπραγμάτευση», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.»

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια
  1. Αυτο το χοντρο απεχθες κητος τουρκογλου-μπενιζελ ,πρεπει να συληφθει και να εκτελεστει παραυτα..

    Δεσιμο στη κοτσαδουρα ενος τρακτερ και συρσιμο ,με 50 χιλιομετρα την ωρα, μεχρι να ψοφησει..

    Σε χαλικοδρομο...

    Αμεσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MONO Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ
    ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ
    ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

    ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ,
    ΕΡΓΑΣΘΗΚΕ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.

    -ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ
    ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.
    -ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
    -ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΩΝ
    -ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.
    -ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και τα 2 υπευθυνα για την εξαθλιωση μας κομματα δεν πεσουν κατω απο 5% στις δημοσκοπησεις μη περιμενετε να σοβαρευτουν.

    Δεν τους ενδιαφερει η ζωη μας!
    Δεν τους ενδιαφερει η Χωρα μας!

    Τα υπερχρεωμενα (σε βαρος μας) μαγαζακια τους τους ενδιαφερουν.
    Ειναι πισθαγκωνα δεμενοι απο τους τοκογλυφους και τις εταιριες που τους λαδωναν τοσα χρονια.

    Υπαρχει τροπος να ελεγχθει κατα ποσο ο καταπτιστος νομος περι ΜΗ ευθυνης υπουργος δεν εγινε ΜΕ ΔΟΛΟ, επειδη γνωριζαν τα οσα θα συμβουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τους χάλασε τη σούπα ο Σαμαράς και ενοχλήθηκαν που ψέλισε μερικές αλήθειες... μήπως πρέπει να τους τα χώσει χειρότερα ;

    Λάθος τακτική χαρακτηρίζει το Μέγαρο Μαξίμου την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να απευθυνθεί, στο κομματικό του κοινό
    [απευθύνθηκε σε όλους τους Έλληνες, αλλά τέλος πάντων],
    όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν κύκλοι, την ώρα που η χώρα έδινε σκληρή μάχη στις Βρυξέλλες και το eurogroup

    [Μπα; Έπρεπε να τους ζητήσει και την άδεια; Γιατί δεν ενοχλήθηκαν την προηγούμενη που ο Βενιζέλος είπε ουσιαστικά ότι μόνο αυτός διαπραγματεύεται και είχε λύσει το θέμα του 13-14ου μισθού;

    Τους ενόχλησε που ο Σαμαράς είπε πως σε χαρτί που τους έστειλαν έγραφε για κατάργηση τως δύο μισθών; Δεν έπρεπε να το πει;].

    Η ενόχληση φάνηκε στις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου αμέσως μετά τα δυσμενή αποτελέσματα του eurogroup. Ο Π. Καψής ανέφερε ότι χρειάζονται πράξεις και όχι λόγια τονίζοντας με νόημα ότι η συμφωνία επετεύχθη μετά από σκληρή διαπραγμάτευση του ίδιου του Πρωθυπουργού, του οικονομικού επιτελείου, με στήριξη των κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση.

    Καλά κρατεί και η κόντρα Βενιζέλου-Σαμαρά με στελέχη του οικονομικού επιτελείου να λένε πως ο πρόεδρος της Ν.Δ. απλά αποχώρησε και άφησε τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς να κάνουν την πραγματική διαπραγμάτευση
    [Ο Καψής μια παράγραφο παραπάνω μας λέει ότι τη διαπραγμάτευση την έκανε ο Βενιζέλος και του Βενιζέλου λένε πως τη διαπραγμάτευση την έκαναν οι πολιτικοί αρχηγοί δηλ.
    ο Σαμαράς;;;;;
    ---------------------------
    Μπέρδεψαν τα μπούτια του
    μου φαίνεται...].

    Παράλληλα το Μαξίμου σύμφωνα με πληροφορίες μιλά για εμπλοκή στην εξέλιξη των εργασιών του eurogroup και με βάση την άρνηση Σαμαρά σε ενυπόγραφες δεσμεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΑΠ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ Κ.Λ.Π. ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ. ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΟΠΟΙΑ ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΨΟΦΙΜΙΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΣΙΚΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ Σ Β Υ Σ Ε Ι ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΓΡΑΨΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βενιζέλος: " Να αποφασίσουμε αν θέλουμε ευρώ ή δραχμή "!!
    _______________________________________________

    ... Ε κάντε εκλογές ρε κερατάδες να το δούμε!!
    _______________________________________________


    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο χοντροΜΑΛΑΚΑΣ.. ΘΕΕ ΜΟΥ !!!

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΚΟΠΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ.
    ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΚΙΜΩΟΥΣ ΧΙΟΝΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου