ο πρωθυπουργός μας συγχαίρει τους συντελεστές της χθεσινής επιτυχίας

3

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. Χρ. Παπουτσής: Οι 40 πυρκαγιές δεν ήταν τυχαίες...
    ______________________________
    ενώ οι ...1040 επί Καραμανλή ήταν ;

    Δε μας χέζε@@ λέω γω ;

    «Δυστυχώς, και πάλι τα άκρα έδρασαν. Και δυστυχώς έδρασαν βανδαλίζοντας την Αθήνα, προσβάλλοντας την Ελληνική Δημοκρατία», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, αναφερόμενος στα χθεσινά εκτεταμένα επεισόδια.

    Αναφορικά με το αν υπήρξε οργανωμένο σχέδιο, ο κ. Παπουτσής είπε: «Σαράντα πυρκαγιές στο κέντρο της Αθήνας ήταν τυχαίες; Ήταν αυθόρμητες; Νομίζετε ότι όλα αυτά έγιναν μήπως από τις οργανωμένες δυνάμεις του παρακράτους, όπως καταγγέλλουν ορισμένοι άλλοι; Ντροπή».

    Όπως είπε, σημειώθηκαν πάνω από σαράντα πυρκαγιές στο κέντρο της Αθήνας, σε κτήρια και σε καταστήματα.

    «Προφανώς, τίποτα δεν είναι τυχαίο δεδομένου ότι σε όλες τις φωτιές όταν επιχειρούσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία να επέμβει συναντούσε αντίσταση από συγκεκριμένους διαδηλωτές, οι οποίοι μάλιστα επιτίθεντο εναντίον των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος Και βεβαίως από κάποια στιγμή κι έπειτα όπου η Αστυνομία επιχειρούσε μαζί με την Πυροσβεστική, τότε δέχονταν επίθεση οι αστυνομικές δυνάμεις και ορισμένοι κατήγγειλαν την αστυνομία για βιαιότητες», σημείωσε.


    Θράσος πάντως το ΜΟΥΝΙ του ΠΑssΟΚ!!!
    Α Π Υ Θ Μ Ε Ν Ο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΕΞΤΕ: ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΔΥΟ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ:
    1) ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Κ' ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ (ΟΙΚΟΔΟΜΗ- ΧΩΡΑΦΙ) ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    2) ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ.
    ΑΛΛΙΩΣ, ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΕ ΤΠΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχέδιο της κυβέρνησης η ωμή καταστολή σε βάρος χιλιάδων διαδηλωτών

    http://tasosnastos.blogspot.com/2012/02/blog-post_710.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου