Αυτός είναι ο Τσίπρας που υπονοεί για χουντικό ο Καρατζαφέρης. Τι απαντά η Οικογένεια του Ηρακλή Τσίπρα

15
Καρατζαφέρης Πατακός


 Σήμερα ο Καρατζαφέρης στην κόντρα του με τον πρόεδρο του Συνασπισμού είπε για το συγγενικό  πρόσωπο του Τσίπρα  που έγινε αρχηγός  του Παναθηναϊκού επί χούντας. Περσινά ξινά σταφύλια θα πείτε διότι  το είχε ξαναπεί και στη Βουλή στις 8-2-2010 . Πρόκειται για τον Ηρακλή Τσίπρα. θείο του Αλέξη.

Ας δούμε την αντίδραση της Οικογένειας του Ηρακλή Τσίπρα


Ο Γ. Καρατζαφέρης .........
σε ομιλία του στη Βουλή στις 08/02/2010 και απευθυνόμενος στον Α. Τσίπρα είχε πει πως «συγγενής δικός σας είχε διοριστεί από τον Παπαδόπουλο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού». Φωτογράφιζε έτσι τον δικό μας πατέρα και σύζυγο Ηρακλή Τσίπρα, αποφεύγοντας ταυτόχρονα για ευνόητους λόγους να τον κατονομάσει ευθέως, αφού γνωρίζει καλά πως ό,τι είπε το έβγαλε από το κεφάλι του. Δε μας προξενεί έκπληξη αν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πετάει λάσπη με τόση ευκολία. Επειδή όμως δεν είναι η πρώτη φορά από τότε που ο Α. Τσίπρας βρέθηκε στο κέντρο της πολιτικής σκηνής που ακούγεται ή γράφεται κάποιο παρόμοιο υπονοούμενο για τον θείο του??? επειδή ίσως κάποιοι υιοθετούν αβίαστα τους υποβαλλόμενους αυτοματισμούς του Καρατζαφέρη του τύπου «παράγοντας του Παναθηναϊκού τον καιρό του Γουέμπλεϊ... άρα χουντικός»??? επειδή ο Α. Τσίπρας ούτε ευθύνεται σε κάθε περίπτωση για τον θείο του ούτε είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει για κείνον??? τέλος, επειδή οφείλουμε να υπερασπιστούμε τη μνήμη του δικού μας ανθρώπου που καλά γνωρίσαμε, θέλουμε πολύ σύντομα να σημειώσουμε τα εξής:
Ο Ηρακλής Τσίπρας είχε ένα μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα ήταν ένας άνθρωπος που κέρδιζε την εκτίμηση πολύ κόσμου που τον γνώριζε και είχε ικανότητες που τον ξεχώριζαν. Τα στοιχεία αυτά καθώς και το ότι ενίσχυε οικονομικά τον Παναθηναϊκό από το περίσσευμά του, τον έφεραν στο διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ‘60. Μετά το ’69 που εγκαταστάθηκε ξανά στην Αθήνα έγινε υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος (όχι «γενικός αρχηγός»). Η θέση αυτή δεν ήταν μια κρατική θέση ούτε προϋπέθετε τον διορισμό από το απριλιανό καθεστώς, όπως για παράδειγμα η θέση των δημάρχων. Άλλωστε στην περίπτωση που θα ήταν τέτοια, δηλαδή μια «διορισμένη» θέση, ο Η. Τσίπρας θα ήταν μάλλον ο μόνος που δε θα επιλεγόταν με βάση τη μέχρι τότε πολιτική του διαδρομή.
Επονίτης στα παιδικά του χρόνια, κάπου ανάμεσα στην ΕΔΑ και την Ένωση Κέντρου αργότερα, με προβλήματα στη δουλειά του λόγω των πολιτικών του φρονημάτων, ο Η. Τσίπρας καταζητείται το ’68 στο Ηράκλειο από τη χούντα για την υπόθεση της Δημοκρατικής Αντίστασης Κρήτης και κρύβεται για λίγους μήνες, ενώ συλλαμβάνονται και κρατούνται αντί γι’ αυτόν η γυναίκα του, ο αδερφός του (πατέρας του Α. Τσίπρα) και άλλοι συγγενείς. Τελικά παραδίδεται στην Ασφάλεια και καταδικάζεται σε φυλάκιση με αναστολή από Στρατοδικείο στα Χανιά στη δίκη των Φ. Ιωαννίδη, Δ. Σκουλά και άλλων 29 συνολικά κατηγορουμένων. Μετά απ’ αυτό αδρανοποιήθηκε πολιτικά όπως και άλλοι την περίοδο εκείνη. Δεν απαρνήθηκε όμως τις ιδέες του, και τον Νοέμβρη του ’73 ανήκε σ’ όσους έτρεξαν να ενισχύσουν όπως μπορούσαν τους εξεγερμένους φοιτητές του Πολυτεχνείου. Αμέσως μετά τη μεταπολίτευση έγινε ενεργό μέλος και ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΣΟΚ, με πλούσια δράση στη γενέτειρά του Άρτα (Αθαμάνιο). Η ενασχόλησή του με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού υπήρξε πάντοτε ανιδιοτελής. Σταμάτησε όταν ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έγινε ΠΑΕ.
Έχουμε πλήρη συναίσθηση ότι είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα από μια δημοκρατική, αριστερή σκοπιά το αν ο Η. Τσίπρας έπρεπε να επιδιώξει ή να αποδεχτεί τη θέση του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος μιας ομάδας της Α’ Εθνικής σε συνθήκες δικτατορίας, ζήτημα όμως που δεν αφορά διόλου τον Καρατζαφέρη και την παράταξή του και όχι μόνο. Όπως επίσης η υπεράσπιση της μνήμης του εδώ από τη χυδαία προσβολή του Καρατζαφέρη δε σημαίνει ότι συμφωνούμε με οτιδήποτε έκανε ή υποστήριζε ο Η. Τσίπρας στη ζωή του. Να λες όμως ότι ο Η. Τσίπρας, που πολύ καλά γνωρίσαμε κι εμείς και πολλοί άλλοι που έχουν να πουν γι’ αυτόν, ο αριστερός δημοκράτης, φανατικός πολέμιος της δεξιάς και γενικά σεμνός και τίμιος άνθρωπος με αρχές, ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με τη χούντα ή ότι διορίστηκε από τον Παπαδόπουλο στον Παναθηναϊκό, αυτό έχει τόση αλήθεια όση και η θέση ότι το ΛΑΟΣ δεν έχει καμιά σχέση με την ακροδεξιά, με τους νοσταλγούς του Παπαδόπουλου και πολλούς που όντως διορίστηκαν ή ευνοήθηκαν από τη χούντα.

η οικογένεια του Ηρακλή Τσίπρα,

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια
  1. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΗΤΗ ΔΟΣΙΛΟΓΟ, ΠΡΟΔΟΤΗ, ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΕΡΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΕΦΥΡΕΡ!, ΧΟΝΤΡΟΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΦΥΡΕΡ ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ. Ο ΧΟΝΤΡΟΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Τσιπραίοι είναι γνωστή οικογένεια στη Καβάλα κα στη Κομοτηνή, έχουν συγγενείς. Δημοκράτες και αριστεροί απο τα γενοφάσκια τους, και καλοί και τίμιοι επιχειρηματίες.
    Του Καρα-Τζεφερ οι μαλακίες είναι για ομοϊδεάτες του τηε Χρυσης Αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Χρυσ'η αυγή είναι πιο έντιμοι από αυτόν τον προδότη. Τουλάχιστον αυτοί σου λένε κατευθείαν ότι είναι φασίστες δεν το παίζουν δημοκράτες όπως αυτός ο αρχιφασίστας και προδότης της χώρας του. Δεν κοιτάζει τον γεωργίου που τον έχει υπουργό και ήταν πρεσβευτής της χούντας ή τον γιο του Πλαύρη και τον ίδιο τον πλεύρη που είναι στο κόμμα του. Ένα εμετικό απόβρασμα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ο Καρατζαφέρης ήταν αγράμματος "Μποντιμπίλντερ" οι αριστεροί μαλλιάδες και αξύριστοι πότε σπούδασαν;
    Μιά ζωή στην αναμπουμπούλα και όπου φυσάει ο άνεμος,
    προφανώς αυτό να έκανε και ο θείος του, όσο ήταν ο Παπαδόπουλος με το καθεστώς μετά το γύρισε στο πασοκ όπως έκαναν εκατομύρια δοσιλόγοι ανθΈλληνες οι οποίοι είναι υπύθυνοι για το σημερινό κατάντημα της Πατρίδας από τα θαλασσοδάνεια που έπαιρνε ο άντρέας τη δεκαετία του '80. Παλιοκομμουνιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ...ΛΑγΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ
    ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΕΣ ΜΟΥΝΙΑ
    ______________________________________________

    O Γ. Καρατζαφέρης κτηματομεσίτης με μαύρο χρήμα στο Λονδίνο; Είναι δυνατόν;

    Οι ελληνες δημοσιογράφοι ρίχνουν πάλι αυτές τις μέρες ευθύνες σ' όσους έλληνες νόμιμα επενδύουν σε ακίνητα στο Λονδίνο όπως έχουν κάθε δικαίωμα. Κανείς όμως δεν ασχολείται πραγματικά μ' όσους ξεπλένουν μαύρα χρήματα στην αγορά ακινήτων του Λονδίνου.

    Πρώτος απ' όλους ο συνάδελφος τους και πρόεδρος κόμματος Γ. Καρατζαφέρης! Ο Γ. Καρατζαφέρης εδώ και χρόνια δουλεύει χωρίς να πολυφαίνεται στην κτηματαγορά του Λονδίνου με δυο εταιρίες:

    την Papas property center
    ___________________________


    και την Properties.com,
    ________________________


    Το ενδιαφέρον είναι ότι και οι δυο εταιρίες ελέγχθηκαν από τις βρετανικές αρχες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος!

    Οι βρετανοί και οχι οι έλληνες αποκάλυψαν επενδύσεις σε ακίνητα πολλών εκατομμυρίων με εικονικές αγοραπωλησίες, παράνομη εισαγωγή συναλλάγματος κ.α. Η Ελλαδα όμως κοιμάται...

    Η τεράστια αυτή περιουσία δεν δηλώνεται προκειμένου ο Καρατζαφέρης να γλυτώνει τους φόρους που όλοι οι άλλοι πληρώνουν.
    ===============================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KARATZAFERIS & CIA
    PISTOS YPIRETIS TOY LORD JACOB ROTHSCHILD KAI TOY CITY OF LONDON !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ? ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ??? ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ... ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ "ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ". ΙΔΩΜΕΝ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη, Καραμπέρη,

    ΖΕΙΣ.

    ΕΣΥ τον ΚαρατζαΦΥΡΕΡ...ΟΔΗΓΕΙΣ $$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΕΡΙΤΖΗΣ...
    ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ!
    Τι σκέφτηκε ο άνθρωπος για να παίξει στα δελτία των 8.00; Να καλέσει τα κανάλια για να αναλύσει το Ευρωπαϊκό πρόβλημα ηγεσίας. Η δήλωσή του; "Εαν η Ευρώπη είχε ηγέτες σαν τον Πομπιντού και όχι σαν τον Σαρκοζί δεν θα είχαμε πρόβλημα στην Ελλάδα"! Αερολογίες...
    για να βρίσκεται στη δημοσιότητα. Πολιτικά τι σημαίνει η παρέμβασή του; Ότι ακριβώς είχε συμβεί και με τις προηγούμενες δηλώσεις του. "Απ'εξω εμφάνιση και από μέσα άνεση"! Δικό του σλόγκαν δεν ήταν αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. « ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ» ΤΟΝ... «ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» και ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,
    ΑΛ. ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ Κ. ΑΧΑΙΑΣ...!!!

    «ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ»...!!!

    Τό Πασοκ τον έδιωξε κακήν κακώς ως «φρουτάκια» και βρήκε άσυλο --πού αλλού;-- στο κόμμα του Καρατζαφέρη εκεί πού κάθε... Καραμπέρης, μπορεί να εκλεγεί και να γίνει Εθνοπατέρας...!!!

    Πήγε ο «μυστακοφόρος» Βουλευτής του ΛΑΟΣ στή κοπή της πίτας του Δήμου Δυτικής Αχαίας.

    Ε, μόλις τον είδαν κινήθηκαν προς το μέρος του και άρχισαν να τον αποκαλούν «καταπατητή του Συντάγματος, γιατί ψήφισε το Μνημόνιο» απαιτώντας «να φύγει από το χώρο»… 'οπερ και εγένετο...!!!

    Δεστε το βίντεο εδώ:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WpjLoA64_Ys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ένα μόνο επιχείρημα έφτανε:
    Αν πράγματι ο μακαρίτης Η. είχε διοριστεί απ' τη χούντα, ο καρατζαφέρης θα έκανε μόκο, γιατί θα ήταν "κολλητός" του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΕΡΙΤΖΗΣ Ο ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗΣ...
    ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ!"
    ΜΑΓΚΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΚΩΛΌ ΧΩΝΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

    ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΟΤΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πατήστε "Νέα Φιλική Εταιρεία" και διαβάσετε την επιστολή κόλαφο που έστειλαν στη Μέρκελ 8.500 Έλληνες του εξωτερικού.
    Θα εκπλαγείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η οικογένεια Τσίπρα δεν έπαιρνε μόνο Δημόσια Έργα επί Χούντας, ήτο και φανατική οπαδός του Εβραίου Ραββίνου Ιησού Χριστού: Οι Τσιπραίοι ήσαν εκλεκτά μέλη της Ελλαδικής Εκκλησίας, προσωπικοί φίλοι του Χουντικού Αρχιεπισκόπου, Ιερωνύμου Κοτσώνη, γι' αυτό και κατάφερναν να παίρνουν τα Δημόσια Έργα της Χούντας από τον οργανωσιακό (μέλος της παραεκκλησιαστικής Χριστιανικής Οργανώσεως «ΖΩΗ») και πιστό χριστιανό, Στυλιανό Παττακό. Όσο για τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, υπήρξε δραστήριο Κατηχητόπουλο στα τέλη της Δεκαετίας του 1980, μέχρι που πήγε στο Τρίτο Γυμνάσιο των Αμπελοκήπων (πίσω από το Γήπεδο του Παναθηναϊκού), έμπλεξε με κακές παρέες χριστιανο-κομμουνιστών και έφυγε από το Κατηχητικό για να εγγραφεί στην ΚΝΕ την εποχή που ψοφολογούσε ο Υπαρκτός Σοσιαλισμός (1992)...
    Κοντολογίς: Και ο Αλέξης Τσίπρας (όπως το 95% των σημερινών Αριστερών και Αντιρατσιστών) κατάγεται από Χριστιανικώτατη οικογένεια. Νενίκηκάς μας Ναζωραίε...
    http://www.youtube.com/watch?v=auILqIQwny8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου