Προς τον ..."Κο" Ρέππα

 Γράφει ο Γιώργος Κασιμάτης

Κακό πράγμα να ανοίγεις την τηλεόραση το πρωί.

Με το που έβαλα το MEGA λοιπόν, έπεσα επάνω στο πολιτικό απόβλητο που ονομάζεται Ρέππας

Αυτά που έλεγε και που κατά γενική παραδοχή προσπαθούσε να μην απαντάει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, φάνταζαν παπαρολογίες, που συνήθως ακούμε αυτόν τον ουτιδανό δήθεν πολιτικό.



Να του θυμίσω λοιπόν, ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, γιατί στην πολιτική σκηνή της χώρας μπήκαν άτομα σαν αυτόν και γιατί γέμισε η βουλή, από αθλητές, ηθοποιούς, μοντέλες, και.......
αναξιόπιστους συνδικαλιστές, όπως ο Κουτρουμάνης, που μαζί με την Πετραλιά, κατέστρεψαν τα ταμεία και άλλοι.

Κοινός, έγινε θίασος τρίτης διαλογής.

Με τι προσόντα και γνώσεις λοιπόν, να πάει μπροστά αυτή η χώρα??????? Όταν οι περισσότεροι από αυτούς είναι ανεπάγγελτοι, ή κακοί επαγγελματίες, ή λαμόγια, (που προστατεύουν οι μεν τους δε, για μην μπουν φυλακή), η κολλητοί του όποιου πρωθυπουργού ή υπουργού κ.λ.π.



Ακούσαμε δε τον Ρέππα, να θέλει να πάρει τις ευθύνες της αποτυχίας επάνω του, που δεν είναι μόνο αυτός, αλλά και ο Σαχινίδης, και η Διαμαντοπούλου, (που ακόμα δεν υπάρχουν βιβλία στα σχολεία και θέλει να γίνει και αυτή αρχηγός), και ο Βενιζέλος, (ο προστάτης των μεγάλο-οφειλετών), ο Λοβέρδος (η καταστροφή της υγείας) και όλοι τέλος πάντων, Παπανδρέου, (που δεν θέλει την καρέκλα, αλλά δεν λεει και να σηκωθεί, να φύγει στην χώρα του την Αμερική), Καραμανλής και πολλοί άλλοι.

Καλά θα κάνουν όλοι αυτοί λοιπόν, να βάλουν και το χέρι στην τσέπη, για να πληρώσουν τα σπασμένα της αποτυχίας τους και να παραιτηθούν.



Όχι ναι μεν τα λάθη και η ανικανότητα δικά σας αλλά και τα του λαού, δικά σας κύριοι, (εάν θέλετε να λέγεστε έτσι). 

Και όχι κριτικές, τύπου ότι (όποιος σκέφτεται για δημιουργία καινούργιου κόμματος είναι φαιδρός), γιατί κ. Ρέππα, είναι φαιδροί, αυτοί που σάς ψήφισαν.



Όσον αφορά τον Παπανδρέου, που ψηφίστηκε ως πρόεδρος, (πρώτη φορά στα δημοκρατικά χρονικά, χωρίς άλλον υποψήφιο, γιατί μόνο σε απολυταρχικά και χουντικά καθεστώτα συνέβαινε) και που παραιτήθηκε, ενώ πείρε ψήφο εμπιστοσύνης, να σας θυμίσω, (επειδή δεν είμαστε μαλάκες ο κόσμος), ότι την πείρε με τον όρο να παραιτηθεί, (γιατί δεν έλεγε να ξεκολλήσει από την καρέκλα), για να μην ξεφτιλιστεί η υστεροφημία του, ότι μετά από τον ανίκανο Καραμανλή, πέρασε ακόμα ένας περισσότερο ανίκανος και να μην μπω και μεγαλύτερος κλέφτης, γιατί πολλά ακούγονται και από τον Καμένο, τελευταία για τα περίφημα CDS.



Άστα καημένε, τα ξέρουμε πια. Τα μάθαμε.



Άντε γιατί πολλά μας τα έχετε κάνει, εσείς οι 300 μαϊντανοί της Βουλής, με τις πολιτικές σας, οι οποίοι το μόνο που έχετε καταφέρει, είναι να έχετε κάνει περιουσίες και ως αναφορά τον λαό της χώρας, (εκτός των δικών σας και όλων αυτών που τα τρώγατε μαζί), να έχετε δημιουργήσει, επαίτες, κακομοίρηδες, λιμοκτονούντες, και ανθρώπους νοικοκύρηδες, που έχουν καταντήσει να ζουν χωρίς αξιοπρέπεια.

Και όλα αυτά προς χάριν της καρέκλας σας, της θέσης σας και της μάσας σας.



Το κακό είναι ότι ο κόσμος σας φτύνει και εσείς νομίζετε ότι είναι σταγόνα δροσιάς, μην έχοντας καν την επίγνωση, των δινών που δημιουργήσατε και ότι είστε άχρηστοι,

αλλά τόσο άχρηστοι, ποτέ δεν το φανταζόμασταν, κύριοι.



Ένας χώρος, που θα έπρεπε να είναι γεμάτος με λόγιους και επιστήμονες, γέμισε με σκουπίδια, καθιστώντας την Βουλή των Ελλήνων, αντί χώρο υπεράσπισης των συμφερόντων του λαού, σκουπιδοτενεκέ.



Και μάλιστα με την λογική του Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει.



Με εκτίμηση


Κασιμάτης Γιώργος.