Κίνηση ματ στο ΠαΣοΚ. Η Ελσα υποψήφιος πρωθυπουργός

6
Μετά την πρόταση ΓΑΠ στο πολιτικό Συμβούλιο του ΠαΣοΚ για διαρχία μεγάλος σπαραγμός έχει ξεκινήσει στο εσωτερικό του ΠαΣοΚ. 

   Κανείς δεν συμφωνεί με την πρόταση με κύριο επιχείρημα ότι δεν είναι καθαρή λύση και ότι δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να αναλάβει να είναι υποψήφιος πρωθυπουργός (το νέο πράσινο ανέκδοτο) και να χρεωθεί την ήττα που έρχεται ενώ σε δεύτερες σκέψεις λένε , μήπως ο υποψήφιος πρωθυπουργός πάρει προβάδισμα στη κούρσα διαδοχής. Το ζήτημα θα παέι στο εθνικό ΣΥμβούλιο για απόφαση. 

   Το περιβάλλον Παπανδρέου θορυβημένο από τις εξελίξεις βρήκε την καταπληκτική ιδέα ματ στην πράσινη σκακιέρα. Θα προτείνουν για υποψήφιο πρωθυπουργός την Ελσα Παπαδημητρίου και πρόεδρο του ΠαΣοΚ τον ΓΑΠ. Ετσι και την ήττα θα χρεώσουν στη Ν.Δ. αφού η Ελσα ήταν παλιά βουλευτής της Ν.Δ. και ο ΓΑΠ θα μείνει αλώβητος. 

Κάποιοι από σας θα νομίζουν ότι αστειευόμαστε και ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Μα την Ελσα την έχουν ξαναπροτείνει για κανονικό πρωθυπουργό αντί του Παπαδήμου, θα διστάσουν τώρα να την βάλουν για υποψήφιο πρωθυπουργό;; 

Περιμένετε και θα δείτε η κωμωδία τώρα αρχίζει.......

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια
  1. Τι χάρμα ζευγάρι είναι αυτό ! Οι Έλληνες πολίτες επιτέλους θα βγουν στους δρόμους με κοντάρια μόνο και μόνο για λόγους αισθητικής !! Ο Γ.Α.Π. ένας πανύβλακας, αποτυχημένος πρίγκηψ της εξουσίας και η άλλη η γερασμένη μπάμπω της δυναστείας "Μητσοτάκανα πλακάκια" θα λύσουν όλα τα προβλήματα . Μετά την πρόταση Πετσάνλικος για Πρωθυπουργός και τώρα αυτό το δίδυμο, περιμένω με αγωνία την πρόταση για ανώτατο αξίωμα και στον Τάκη Ζαχαράτο. Μήπως παίρνουν τίποτε απαγορευμένα όλοι αυτοί οι τύποι, ποιός τους είπε ότι θα ανεχτούμε ότι θα ανεχθούμε ό,τι ληγμένο έχουνε για Πρωθυπουργό ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα ρε καφέμαν τώρα!. Λες γι΄αυτό να είναι τόσο αδύνατος για να μπορεί να χωρέσει μέσα του η γεροχοντρέλα νύφη του Τσιριμώκου;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχχχχ καλέ μου
    εγώ θέλω τον πετσάλινοοοοοοκοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καφετζή υποκλίνουμε
    Τα συγχαρητήριά μου
    Μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά απ΄αυτό προτείνω το νέο σήμα του συγκυβερνώντος κόμματος να είναι η ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ (εξ ου και το φωτιά στα μπατζάκια μας με δαύτους) !! Ένας συνδυασμός της δάδας της Ν.Δ. με το πράσινο του ΠΑΣΟΚ . Κάνει στράκες και το καλοκαίρι με τους εμπρησμούς. SUPER !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψάχνουμε για Πρωθυπουργό ;
    Το Γιάννη το Φλωρινιώτη τον ρωτήσατε μήπως ενδιαφέρεται ; Υπάρχει και η λύση του Σαμαρά (του Τρύφωνα) που παίζει και στα κανάλια αυτή την εποχή . Δεν πάμε καλάάάάάάάάάάά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου