Στα σκαριά νέο κόμμα εκσυγχρονιστών

13
Τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές ο εκσυγχρονιστικός χώρος στο ΠαΣοΚ  και όχι μόνο,  έχει πάρει φωτιά. Συνεχόμενες επαφές με κέντρο το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Σημίτη. 
Πρωτοστατούν η Αννα Διαμαντοπούλου, ο  Αλ. Παπαδόπουλος, ο .....
Στ. Μάνος και άλλοι από άλλους χώρους..
Η στόχευση είναι διπλή. ¨Η θα πάρουν οι εκσυγχρονιστές την ηγεσία του ΠαΣοΚ στις επικείμενες διαδικασίες εκλογής αρχηγού, ή  αν  δεν τα καταφέρουν σε δεύτερο χρόνο θα προχωρήσουν σε ίδρυση κόμματος.....

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια
  1. Αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ ο Μάνος... Να γελάσει και λίγο η Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Telika ti ine re pedia o exixronismos?
    Pite moy ke mena na xero.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ=ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ. ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ. ΘΑ ΠΕΙΝΑΜΕ...ΗΣΥΧΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΟΥΝ....ΒΡΕ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΥΘΙΖΟΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ? ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΕΣ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ.ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανονικά θα έπρεπε να ψηφίζουμε ΦΑΝΕΡΑ και όποιοι ψήφισαν μπλέ- πράσινο να δώσουν λόγο στον λαό που πεινάει. Και να δημευθούν οι περιουσίες τους. Να μην είναι "ανεύθυνοι και ωραίοι" όσοι ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όποιος νυν πολιτικός έχει ψηφίσει υπέρ όλων αυτών των μέτρων δεν μπορεί να ζητήσει την ψήφο του ελληνικού λαού με τον μανδύα οποιουδήποτε κόμματος. Ειδικά οι διατελέσαντες σε εντεταλμένη υπηρεσία (κυβέρνηση) τα τελευταία 15-20 χρόνια πρέπει με συνοπτικές πανηγυρικές διαδικασίες να πάνε σπίτι τους (για να μην πω μέχρι το γραφείο του Εισαγγελέα) . Όχι κόμμα δεν τους σώζει αλλά ούτε η θεία φώτιση.
    Στις προσεχείς εκλογές θα υπάρχουν έξω από τα εκλογικά τμήματα πολυάριθμες ομάδες πολιτών που θα περιφρουρούν την ικανότητα του ψηφοφόρου να εκφράσει την πολιτική του βούληση. όποιος προτίθεται να κάνει βλακείες θα τρώει ξύλο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Αννούλα να πάει για κανα σολάριουμ και κανένα μπότοξ γιατί της χρειάζεται. όσο για την πολιτική μας πρόκοψε με τα Πανεπιστήμια και τα σχολεία και δεν θέλουμε άλλο. Δώσαμε , δώσαμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μάνος είναι καλός μόνο για να καταγγέλει τον έναν και τον άλλον. Από προτάσεις τίποτα. Μία τα βάζει με την μία κατηγορία επαγγελματιών μία με την άλλη, παρά ταύτα δεν έχει ούτε προτάσεις στο τραπέζι αλλά ούτε θεωρείται σε καμμία περίπτωση καλό χαρτί για ένα κόμμα. Η συμμετοχή του σε αυτό μάλλον θα το κατέστρεφε. Πόσα κόμματα έχει ιδρύσει μέχρι σήμερα και ακόμα είναι κομματικά άστεγος;; Έλεος ρε παιδιά. Πετάξτε τους έξω από τα άρθρα σας . Έχουν πεθάνει και δεν το ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα το διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ για να διασωθεί το "σύστημα ΠΑΣΟΚ".

    Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ένα απλό κόμμα αλλά ένα σύστημα εξουσίας που κυβερνά την Ελλάδα τα τελευταία 31 χρόνια με κάποιες διακοπές.Έχει δομές, ανθρώπους και κυριαρχεί στο αρρωστημένο πολιτικό δυναμικό της χώρας.

    Το βούλιαξε στα βράχια το ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου μαζί με την Ελλάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να "θυσιαστεί" το σύστημα εξουσίας ΠΑΣΟΚ για χάρη ενός Παπανδρέου.
    Στο κάτω κάτω της γραφής τους στρατευμένους σε αυτό το σύστημα εξουσίας δεν τους νοιάζει αν θα διασωθεί η χώρα ούτε αν θα επιβιώσει το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα.

    Τους νοιάζει αν θα διασωθεί το "Σύστημα ΠΑΣΟΚ".

    Ας μην ξαφνιάσει λοιπόν κανέναν αν δεν δείτε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές που δεν μπορεί κάποια στιγμή θα γίνουν σε αυτή χώρα.
    Θα το διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να διασωθεί το σύστημα ΠΑΣΟΚ!!
    ___________________________________________
    Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, στου Κουβέλη το οχυρό !

    Ένα πολύ ωραίο κείμενο για τον ρόλο του Κουβέλη και της ΔΗΜ.ΑΡ στο πολιτικό σύστημα της χώρας μας. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν μπήκε ο Κουβέλης στην Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- ΝΔ- ΛΑΟΣ… Θέλουν να μαζέψουν τους δυσαρεστημένους πολίτες που δεν θέλουν το μνημόνιο αλλά κατά το παρελθόν στήριξαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. (UDemand)

    Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται από την πίσω πόρτα..!!!

    Ενας επαγγελματίας πολιτικος του Πσοκικού κομματικού σωλήνα.

    Ολα τα χρόνια υπηρέτησε το καταστροφικό εργο της χρεωκοπιας και τωρα όλα ποντίκια εγκαταλείπουν το πλοιο που βυθίζεται.


    για λιγο θα χαιρονται οι πουτανες..
    και ο Κυρκος ηταν ο αγαπημενος του συστηματος,αλλα εφτασε το 2%..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκτιμώ ότι αν σε ένα μελλούμενο νέο μεταρυθμιστικό κόμμα συμμετέχουν στελέχη όπως διαμαντοπούλου, Ντόρα, Μάνος, Αλ. παπαδόπουλος και στελέχοι της αγοράς και της διανόησης, το σκηνικό θα αλλάξει και το αποτέλεσμα τον επερχόμενων εκλογών θα είναι πολύ διαφορετικό...

    Μακάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε δεν π[ανε στον διάολο λέω εγώ...
    Χμ... η παλιοπατσαβούρα η ξεφτιλισμένη να πάει να δουλέψει λίγο στα ορυχεία του χωριού της να δει πως βγαίνει το μεροκάματο, να περάσει από αξιολόγιση γιατί ακόμη δεν έχουν βιβλία τα παιδιά μας. Να πάει σε δημόσιο και όχι σε ιδιωτικό σχολείο ο γιός της. και όταν διοριστεί σε κλάποιο νησί , να πληρώνει 350€ ενοίκιον και να πέρνει 500 € μισθό, να πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές και φυσικά να πληρώνει τους γιατρούς και τα φάρμακα σαν κορόιδο, και ας ξαναέρθει να το συζητήσουμε... για το πως μπορεί να ζήσει με τα υπόλοιπα και να πληρώνει τα χαράτσια των εργατοπατέρων του Βενιζέλου και του Λοβέρδου, παλιοκλεφταράδες... ΚΡΕΜΑΛΑ θέλετε όλοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε των 7.19, ο Κουβέλης όντως είναι η πίσω πόρτα του ΠΑΣΟΚ αλλά όλα θα βγουν στην επιφάνεια μέχρι τις εκλογές ..
    Το σύστημα Πασοκ είναι σαν το ΝΟΥΝΟΥ : μεγάλωσε γενιές και γενιές , αλλά τώρα μιλάμε για πλήρη συσκότιση και κανείς δεν ξέρει τι θα δούμε όταν ανοίξουν τα φώτα . Ο λαός (δικαίως) έχει αγανακτήσει και επειδή λόγω πενίας το μυαλό στο μη χορτάτο σώμα δουλεύει καλύτερα, την απάντηση θα την λάβουν και το ΠΑΣΟΚ και οι γλάστρες του και θα είναι χαστούκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου