Μια παραίτηση δασκάλας που κάνει την ψυχή μας να .....αλυχτά

25
 Η Μάρω σήμερα υπέβαλλε την παραίτησή της στην έκπτωτη κυβέρνηση

Είναι τιμή μου να έχω τη Μάρω συμπολεμιστή. Απλά τιμή μου. 

Σ.Λ.
 Διαβάστε το κείμενο της παραίτησης
Λαμβάνω την τιμή να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση μου ως δασκάλας, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά.
Οι λόγοι που μ’ έκαναν να επιλέξω αυτή την οδό είναι οι εξής:
- Ως δασκάλα πίστευα πάντα πως η στάση μου είναι παράδειγμα κι ό,τι νιώθω περνάει σαν αέρας στις ψυχές των παιδιών. Όχι κούφια λόγια και μπούρδες. Συναισθήματα και πράξεις, στάση ζωής. Δεν μπορώ ν’ αντικρίζω τα μάτια των παιδιών μου, χωρίς να ντρέπομαι να υπηρετώ μία παιδεία που δεν υφίσταται. Δεν έχω το δικαίωμα, δεν μου επιτρέπεται. Αρνούμαι να συμμετέχω στο συστηματάκι σας: «Πρώτα ο μαθητής», «Δωρεάν δημόσια παιδεία», «Ίσες ευκαιρίες για όλους»; Αρνούμαι τους φόρους των συμπολιτών μου να τους προσφέρω αδιαμαρτύρητα στους προδότες της ......
χώρας μου, χωρίς να μπορώ να αρνηθώ ή ν’ αντισταθώ στις αποφάσεις τους.
- Αρνούμαι να συναινώ, να συνεργάζομαι και να διευκολύνω αυτούς που μάτωσαν τη χώρα. Τους στυγνούς δολοφόνους, που δολοφονούν κάθε μέρα κάποιον συμπολίτη μου. (Μεταξύ των θυμάτων και ο άντρας μου). 
- Δεν συνεργάζομαι μ’ αυτούς που έκλεψαν τον ιδρώτα των συνταξιούχων, χωρίς ντροπή και σεβασμό στα χρόνια τους.
- Δεν συνεργάζομαι μ’ αυτούς που γέμισαν τη χώρα άστεγους και τώρα κάνουν τους ελεήμονες τάχα.
Δεν θέλω την ελεημοσύνη τους, δεν αναγνωρίζω τα μιάσματα, τους θρασύδειλους που παράνομα
κυβερνούν τη χώρα με την πεποίθηση ότι συμφωνούμε.

Για όλους αυτούς τους λόγους,

ΕΠΕΙΔΗ

 Η ψυχή μου αλυχτά,

Αποχωρώ και ΑΠΑΙΤΩ, το μόνο δικαίωμα που μου αφήσατε για ν’ αντισταθώ, την παραίτησή μου, να την κάνετε ΑΜΕΣΑ δεκτή.

Δημοσίευση σχολίου

25Σχόλια
  1. Κυρία με συγκινήσατε! Χαίρομαι να διαβάζω για αξιοπρεπείς ανθρώπους. Αισιοδοξώ και εύχομαι, να έχετε μία καλύτερη τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο κοπέλα μου όσο θα υπάρχουν άνθρωποι σαν και σένα , μας δίνουν ελπίδα και κουράγιο για τα παιδιά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συναδέλφισσα ΜΠΡΑΒΟ !! Κι εγώ μόλις παραιτήθηκα. Δεν άντεχα άλλο το κατοχικό σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παραιτείστε και αφήνετε τα παιδιά μας βορά, ανυπεράσπιστα στην ιδεολογία που πρεσβεύουν οι δοσίλογοι.
    Νομίζετε ότι κάνετε καλό στην Ελλάδα και τα παιδιά της;
    Χωρίς εσάς που διαφωνείτε μ΄αυτά που γίνονται στην πατρίδα μας το μόνο που περιμένουμε είναι Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ να επικρατήσει απ΄άκρου σ΄άκρον.
    Πως θα γεννηθούν οι νέοι αγωνιστές που θα πολεμήσουν για την εθνική ανεξαρτησία όταν οι δάσκαλοί τους παραιτούνται απ΄το δικό τους μετερίζι;
    Κρίμα, εσείς κουραστήκατε νωρίς.
    Τι θα πείτε στα δικά σας παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μια ακόμη κουρασμένη γραφική που επέλεξε την ηρωική έξοδο.
    Αν το κάναν όλοι οι δάσκαλοι;
    Και όλοι οι νοσοκομειακοί γιατροί;
    Αν έλεγαν, δηλαδή "παραιτούμαι επειδή δεν αντέχω την αδικία"
    Πάρε τα ψυχοφάρμακά σου καλή μου κι άσε τα δράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγραψες κυρά δασκάλα. Ομως αν έτσι αποχωρήσουμε απ τα μετερίζια μας ποιος θα τα ...υπερασπιστεί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηρωικη αποφαση...Χαιρε συναδελφισσα!!!!!ομως ετσι αφηνουμε αφυλακτες τις επαλξεις στις ψυχες των παιδιων μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι συμφωνούμε για τα κίνητρα τέτοιων αποφάσεων, βλέπουμε όμως ότι οι γνώμες διχάζονται ως προς αυτή καθ' εαυτή την απόφαση της παραίτησης.
    Αν και η Υπουργός Παιδείας επιθυμεί να δείξει (έστω κι αν δεν το θέλει) ότι ταυτίζεται με τη συντριπτικά πλειοψηφούσα κοινή γνώμη ως προς τα κίνητρα της απόφασης της ηρωικής αυτής δασκάλας, οφείλει να απορρίψει την αίτηση παραίτησής της.
    Ας αναμείνουμε το αποτέλεσμα για την τελική μας αξιολόγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Κυρια BILDERBERG ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ τα βλέπει αυτά :
    έχει φέρι τους Εκπαιδευτικούς σε απόγνωση και στην εξαθλίωση με μισθούς πεινας
    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ η ΜΑΣΟΝΙΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η δασκάλα αναγκάστηκε να παραιτηθεί γιατί εμείς κυρίες και κύριοι που την επικρίνεται δεν έχουμε και δεν είχαμε το κουράγιο να αγωνιστούμε και σκύβουμε το κεφάλι περιμένοντας πάντα τους άλλους να βγουν μπροστά για μας και έτσι μάθατε και στα παιδιά σας. Που είναι το ένα εκατομμύριο άνεργοι; Είναι στους δρόμους και αγωνίζονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε εσάς για το σθένος σας και την ευαισθησία σας σαν κοινωνικός λειτουργός και ντροπή στήν Διαμαντοπούλου που ξεπούλησε την παιδεία. να Ξέρετε οτι είμαστε μαζί σας.Καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν το έκαναν και στη χούντα αυτό οι δάσκαλοι, ακόμα ο παπαδόπουλος θα κυβερνούσε.
    Δεν θέλω αλλους ριψάσπιδες. Όποιος έχει ιδέες και αρχ...δια πρέπει να παλεύει για τα πιστεύω του. Οι υπόλοιποι δεν δικαιούνται να μιλούν.
    Παραιτήθηκε μια χαζή και τώρα τα παιδιά μορφώνονται καλύτερα. ΜΠΡΑΒΟ!

    ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η δημοσίευση των προσωπικών δεδομένων της Δασκάλας γίνεται με τη συγκατάθεσή της φαντάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κυρία μου, νομίζετε ότι τους ενδιαφέρει τι θα κάνετε;
    Χάρη τους κάνετε αγάπη μου κυρία, δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για τους οποιους διαφωνουν με την κυρια στο ονομα των παιδιων, μηπως ειναι καιρος να παραδεχτουμε οτι ελευθερη παιδεια και προστατευση των νεων γενιων απο την φασιστικη πληση εγκεφαλου (εθνικιστικες ψυχωσεις, και προετοιμασια των πολιτων-δουλων-καταναλωτων να βαδισουν εθελοντικα προς την σφαγη τους) ειναι πια εφικτη μονο εκτως του σχολειου? Μακαρι ολοι οσοι ειναι γεννημενοι δασκαλοι και καλοι ανθρωποι να βγουν απο τα σχολεια και να εκπαιδευσουν τουλαχιστον τα παιδια τα οποια μπορουν ακομα να σωθουν. Μονο στην αυτοοργανωση κ στην αναληψη ευ8ηνων 8α μα8ει ο παρακμιακος και παρτακιας ελληνας τι θα πει κοινωνια, και αυτη η λεξη που κατα τ'αλλα την διαλαλουμε παντου, το φιλοτιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.
    ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΥΣΠΕ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΡΑ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΩΝΗ ΧΑΝΕΤΑΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ.
    ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΡΥΦΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ.

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αλήθεια μέχρι πότε θα υπάρχουν κούφια μυαλά που πιστεύουν ότι πρέπει κάποιος άνθρωπος να καταπατάει την αξιοπρέπεια του και να υπηρετεί το σύστημα; Μπορούν αυτά τα «κοντόφθαλμα» ανθρωπάκια, να υπολογίσουν για μια στιγμή μονάχα τι θα γινόταν αν όλοι μαζί π.χ. οι δάσκαλοι και καθηγητές, (όπως ισχυρίζεται κάποιος ανώνυμος), υπέβαλαν την παραίτηση τους και να φύγουν από τα σχολεία; (όχι να απεργήσουν … να παραιτηθούν και να φύγουν). Όλη την εξουσία θα την έπιανε τεταρταίος πυρετός... και σε 24 ώρες ή θα την έπαιρνε ο διάβολος ή θα αναθεωρούσε τα πάντα και θα παρακαλούσε τους δασκάλους να γυρίσουν πίσω. Τι θα έκαναν δηλαδή; Θα άφηναν για πάντα τα σχολεία χωρίς δασκάλους ή θα προσλάμβαναν «προδότες» για να διδάξουν τα παιδιά μας; Θα γινόταν μακελειό. Ένα πράγμα πρέπει να καταλάβουν όλοι οι ανεγκέφαλοι της χώρας μας: Ότι οι επιστήμονες στην Ελλάδα κρατάνε την τύχη της χώρας μας στα χέρια τους. Αν αυτοί ήθελαν… θα έκαναν τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο. Αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι είμαστε μικρόψυχοι….μπροστά σε μια μεγαλόψυχη ηρωίδα δασκάλα που την λένε Μαρία. Αγαπητή Μαρία θα έχεις για πάντα το σεβασμό μου για την πράξη σου αυτή. Και μην δίδεις σημασία στους «μικρόμυαλους» και «κοντόφθαλμους» συμπολίτες μας. Μακάρι να υπήρχαν πολλοί σαν και σένα. Εύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συμφωνώ και επαυξάνω,φίλε Σταύρο!!! Εύγε ,Μαρία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ρουν της ιστορίας,από τον Κάιν και τον Άβελ έως και σήμερα απέδειξε ότι ποτέ των ποτών δε θα υπάρχει ομοψυχία. Ο καθένας όπως μπορεί βιώνει και λειτουργεί στις καθημερινές δοκιμασίες. Και όχι δεν είναι ηττοπάθεια το να συνεχίζεις να παλεύεις γι αυτό που εσύ πιστεύεις, φτάνει να μην υποτιμάς τον συνάνθρωπό σου. Λυπάμαι πραγματικά για τη Μαρία και εύχομαι να συνεχίσει με δύναμη για όσα αυτή πιστεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. eutuxws uparxoun kapoioi antrwpoi san kai sena.mpravo gia thn kinhsh sou auth.an oloi oi ekpaideutikoi leitourgousan sullogika kai proxwrousan sena tetoio bhma tote ti tha ekane i upourgos paideias?tha elege telos sthn paideia?telos sthn ekpaideush?telos sth morfwsh tvn paidiwn?den nomizw...makari na ginotan mia tetoia katholikh kinhsh gia na taraxtoun ligaki ekeinoi pou mas paizoun sta daxtula tous kai mas anagkazoun na sumbibastoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΙΜΑΙ Κ'ΕΓΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΜΑΙ Κ'ΕΓΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΜΑΡΙΑ, ΕΙΜΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝ/ΧΟΣ (ΔΑΣΚΑΛΟΣ 10 ΕΤΗΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ 25),ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΧΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ "ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ",ΜΟΝΙΜΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ" ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ.....ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΝΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ-ΤΥΠΙΚΑ),ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠ/ΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΤΩΡΑ,ΑΜΕΣΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ...ΛΕΣΧΩΝ,ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΛΠ. 30 ΧΡ0ΝΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ...ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ " ΠΛΑΝΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ...ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ!!Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ..ΦΥΛΑΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΕΓΩ" ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΣΕ " ΕΜΕΙΣ" ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!! ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΠΑΛΙΑ,, ΑΛΛΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ...!!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ,ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ!!! Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΩ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ...ΑΛΛΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΝ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ,ΜΕΚΑΝΟΥΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ.... ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου