Κρήτη: 22χρονη δασκάλα αποπλανούσε ανηλίκους μέσω facebook

6
Nέα υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκων αποκαλύφθηκε στην Κρήτη. Σύμφωνα με την Αστυνομία μια 22χρονη δασκάλα σε χωριό του νομού Χανίων μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης ( facebook ) προσέγγιζε ανήλικους και προφασιζόμενη ότι θα τους βοηθούσε στα μαθήματα τους, έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία από την..... Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όπως έγινε γνωστό μετά από καταγγελία οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση. Από την έρευνα προέκυψε ότι η 22χρονη χρησιμοποιώντας την ιδιότητας της μέσω facebook γνώριζε αγόρια ηλικίας από 10 έως 15 ετών και τους υπόσχονταν πως θα τους βοηθήσει στα μαθήματα τους. Έτσι κατάφερνε να κερδίσει την εμπιστοσύνη και όταν τους συναντούσε προχωρούσε σε ερωτικές πράξεις μαζί τους.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε σχετική Διάταξη και Βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Στο πλαίσιο της έρευνας, κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετέβη στην Κρήτη ενώ από την ψηφιακή έρευνα και ανάλυση ηλεκτρονικών δεδομένων εντοπίστηκαν, στην ιστοσελίδα διάλογοι της 22χρονης με 15χρονο μαθητή Γυμνασίου στην Κρήτη.

Οι ηλεκτρονικοί διάλογοι, που είχαν ερωτικό περιεχόμενο, ήταν καταχωρημένοι στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε ο ανήλικος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 15χρονος μαθητής εξετάστηκε από τους αστυνομικούς και επιβεβαίωσε τους διαλόγους, καθώς και την αποπλάνησή του από την 22χρονη δασκάλα.

Ειδικότερα, προέκυψε ότι η δασκάλα είχε ερωτική επαφή μαζί του, πριν πέντε περίπου μήνες, αφού προηγουμένως τον προσέγγισε, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, προφασιζόμενη ότι ήθελε να τον βοηθήσει στα μαθήματά του. Για την αποπλάνηση η μητέρα του ανηλίκου ζήτησε την ποινική δίωξη της δασκάλας.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της 22χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μια εξωτερική κάρτα μνήμης φωτογραφικής μηχανής, δυο εξωτερικές μνήμες, ένα κινητό τηλέφωνο και μια συσκευή ασύρματης πρόσβασης στο Ιντερνετ.

Παράλληλα σε έρευνα που έγινε στα αντικείμενα που κατασχέθηκαν, στο προφίλ της στο facebook αλλά και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) της δασκάλας βρέθηκαν διάφορες φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου με διάφορα άτομα για τα οποία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα η ακριβής ηλικία τους καθώς και διάλογοι ανάλογου περιεχομένου.

Η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο η δασκάλα να εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις αποπλάνησης ανηλίκων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια
  1. Αντε να δω, θα βρει πατο η μαλακια μας; Ειναι δυνατον να λεγονται τετοια πραγματα; Eιναι δυνατον να θεωρειται αποπλανηση ή παρενοχληση, τα χαδια και οτιδηποτε αλλο απο μια 22χρονη; Μαλλον ειμαστε ανιατη περιπτωση! Η εθνικη μας μαλακια παιρνει το ενα χρυσο πισω απο το αλλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eλα νικολακη μου, φαε το φαγακι σου γιατι αλλιως θα φωναξω την δασκαλα με το ξανθο μουνι!! Ουστ βλαμμενοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ονειρο καθε 15χρονου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσπαθω πραγματικα να σκεφτω οποιονδηποτε συμμαθητη μου απο αυτην την ηλικια που θα ελεγε οχι σε κατι τετοιο αλλα ματαια...
    Μιλαμε για ενστικτο εκατομυριων χρονων,που σε αυτη την ηλικια φτανει στην κορυφωση του.Πως μπορεις να περιμενεις απο ενα 15χρονο να αντισταθει στο σεξ?Ποσο μαλλον οταν μιλαμε και για σχετικα μικρη ηλικιακη διαφορα
    Και ειναι 1000% σιγουρο πως ενας 15χρονος που κανει σεξ ειναι σπανια περιπτωση,καθως ο πιο συνηθισμενος τροπος ειναι η αυτοδιεγερση(αυνανισμος..).
    Δεν μπορω να καταλαβω στην τελικη ποιος γονιος προτιμαει το γιο του να γινει αυνανας απο το εχει απευθειας μια υγειη σεξουαλικη ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ-Κουτρουμάνης μας έκαναν διεθνώς ρόμπα με την αναπηρία των παιδεραστών...

    Ρόμπα μας έκανε πάλι διεθνώς το ΠΑΣΟΚ και ο Κουτρουμάνης με την υπόθεση της αναπηρίας των παιδόφιλων!

    Ένα από τα μεγαλύτερα site της Αμερικής το huffingtonpost.com μας έκανε θέμα.
    Διαβάστε ...εδώ...
    Greece Recognizes Pedophilia, Exhibitionism, Kleptomania As Disabilities

    By NICHOLAS PAPHITIS
    01/ 9/12 01:59 PM ET AP

    - τι γράφουν για την ξεφτίλα μας !!
    ΖΗΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΡΕ.....το ΑΝΩΜΑΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΚΕ ΝΩΡΙΣ,ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ...ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΙΓΚΙΤΑΝΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου