Τελικά πάσχει από επιλεκτική ... αμνησία!

3
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Πραγματικά όσο ψύχραιμος και να είσαι δεν μπορείς να μην εξοργιστείς με τον κ. Καρατζαφέρη ή κωλοτούμπα ο οποίος με απίστευτο θράσος μας πουλάει φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες περνώντας μας για ηλίθιους και αμνήμονες.
Θα νόμιζε κανείς ότι όλα αυτά τα πολιτικά σούργελα έχουν επιδοθεί σε διαγωνισμό το ποιος θα μας εκνευρίσει περισσότερο και για αυτό κατά καιρούς μας λένε απίστευτες μα(κ)ακίες, αυτοαναιρούνται, φυγομαχούν, Γκαιμπελίζουν και γενικά δείχνουν ότι θα έπρεπε να........ φορούν κάτι άλλο!... και όχι παντελόνια!
κ. Καρατζαφέρη τώρα καταλαβαίνουμε όλοι γιατί έχετε μένος με τα blogs και ζητάτε επιμόνως την φίμωση και τον έλεγχο τους!
Φίλες/οι δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε πόσο γελοίος και κατάπτυστος είναι ο συγκεκριμένος τύπος ο οποίος μάλιστα λέει ότι στο προσεχές μέλλον θα γίνει αντιπρόεδρος της χουντοκυβέρνησης που συμμετέχει το κόμμα του!
Δείτε το βίντεο και προβληματιστείτε για το ποιους “καραγκιόζηδες” κρατάμε με την ανοχή μας στον αφρό της εξουσίας!
Απαράδεκτος!.. ο εν λόγω κύριος εκτός και αν … το περιστεροκουτσούλισμα (που έφαγε στο κεφάλι πριν λίγα χρόνια σε κάποια Θεοφάνεια) εισχώρησε στον εγκέφαλό του και του προκάλεσε επιλεκτική ... αμνησία!!!

Αι σιχτίρ πια!!!  

e-mail: prevejhon@yahoo.gr
 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ - ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟ - ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΗ Μ´ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !!!!!!! ΚΑΙ ΉΜΟΥΝ Κ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΏ Ο Μ@Κ@κ@Σ. ΕΤΣΙ Κ ΤΟΝ ΚΆΝΕΙ Κ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ Ο ΚοςΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΤΌΤΕ ΕΚΛΟΓΈΣ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ.....
    ΟΤΑΝ ΜΙΛΆΕΙ ΤΏΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΏ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΩ ΤΙ ΛΈΕΙ Κ ΑΚΟΎΩ ΌΛΟ ΑΝΈΚΔΟΤΑ. ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΕ ΌΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΉ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΟΙ ΜΕΓΆΛΟΙ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΤΙ ΛΈΓΑΝΕ ...Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΏΤΗΣΗ ΉΤΑΝ....
    << ΆΛΟΓΟ ΚΛΑΝΕΙ. !!!>> ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΎΝΤΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΜΜΕΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΟΥΛΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου