Ο μόνιμος … υβριστής μας!

4
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Ο γνωστός μπουρδολόγος και μπαρουφολόγος αντιπρόεδρος (τον οποίο φοβούνται οι σύντροφοι και οι αντίπαλοι του ότι αν τον αμολήσουν χωρίς θέση και τίτλο θα βγάλει τα άπλυτα και τις βρωμιές πολλών στη φόρα) ξαναχτύπησε!
Έτσι μέσα από τον πολιτικό “παχυδερμισμό” που τον διακρίνει δεν δίστασε με περίσσιο θράσος και
υπέρμετρο αλαζονισμό να κατηγορήσει και να λοιδορήσει για πολλοστή φορά όλους όσους τολμούν να αμφισβητούν τις μέρες και τα έργα του.......
ιδίου αλλά και των άλλων συμμετεχόντων του θιάσου που υπηρετεί!
Ο κύριος λοιπόν αυτός μιλώντας στο Γαλλικό κανάλι France 5 και στην εκπομπή   Le monde en marche, αναφέρει μεταξύ άλλων πως "οι Αγανακτισμένοι που κατέβαιναν στις πλατείες όλης της χώρας, (δηλαδή, πάνω από 2 εκ. Έλληνες) ήταν ένα μείγμα από Κομμουνιστές, Φασιστές και Μαλάκες!!!"
Η λέξη ντροπή χάνει την αξία της μια και ο εν λόγω τύπος μπορεί κάλλιστα να αποχαρακτηριστεί από γραφικός και να αναβαθμιστεί σε πρόσωπο που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης για τον σκοτεινό και ύποπτο ρόλο της πολιτικής του διαδρομής τα τελευταία και όχι μόνο χρόνια!
Όσο για τους χαρακτηρισμούς που απέδωσε σε όλους όσους διαμαρτυρόμαστε του επιστρέφω ασυζητητί τον δεύτερο, αλλά και τον τρίτο με την επισήμανση ότι ... "είναι και φαίνεται"!

Άι σιχτίρ πια βρομάνθρωπε!!!

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
  1. ΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ, "ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΤΥΣΤΟΝΕ" ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ.(ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΒΑΣ. ΛΟΓΟΘΕΤΙΔΗ ΣΤΟ ΕΝΑΣ ΗΡΩΣ ΜΕ ΠΑΝΤΟΥΦΛΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας απ' τους πιο διεθφαρμένους Έλληνες λέει ότι η διαφθορά μας κόστισε 120 δισ. ευρώ τα τελευταία 10 χρόνια...

    Ο ΠΑΣΟΚος Πρόεδρος (αν θυμάστε είχε συμμετάσχει σε ένα απ' τα πρώτα υπουργικά συμβούλια του Γιωργάκη τότε που μας πουλούσαν φούμαρα και από πίσω μεθόδευαν την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ...) του ελληνικού τμήματος της «Διεθνούς Διαφάνειας», κ. Κώστας Μπακούρης____________________
    που μας είπε ότι η διαφθορά τη δεκαετία 2001-2011 στοίχισε 120 δις, έβγαλε εντέχνως απ' έξω το 2000... τότε που ο ίδιος ο οποίος φέρεται να έλαβε ως αποζημίωση για την απομάκρυνσή του από τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων το 2000, μόλις λίγους μήνες μετά το διορισμό του, 400 – 450 εκατομμύρια δραχμές (ή 1,2 – 1,3 εκατομμύρια ευρώ). Το ποσό αυτό, επισήμως, δεν έχει επιβεβαιωθεί γιατί όπως ο τότε υπουργός Πολιτισμού (2000) κ. Πάγκαλος δήλωνε ανερυθρίαστα στη βουλή: δεν μπορεί να απαντήσει για την αποζημίωση του κ. Μπακούρη, «επειδή είναι θέμα που εμπίπτει σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα!»

    Διαβάστε και την είδηση:

    Η διαφθορά εξακολουθεί να μαστίζει πάρα πολλές χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με το Δείκτη Αντίληψης της Διαφθοράς για το 2011, την ετήσια έρευνα που διεξάγει η Διεθνής Διαφάνεια, η οποία παρουσιάστηκε χθες από τον πρόεδρο της, Κώστα Μπακούρη, και τη γενική γραμματέα, Αναστασία Μάνου.

    «Η διαφθορά στην Ελλάδα, με την ευρεία έννοια, τα τελευταία 10 χρόνια έχει κοστίσει 120 δισ. ευρώ», επισήμανε ο πρόεδρος του Οργανισμού, υπογραμμίζοντας ότι «η έξοδος από την κρίση σημαίνει και πάταξη της διαφθοράς».

    Η Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάσθηκαν, κατέχει την 80ή θέση ανάμεσα σε 183 χώρες, μαζί με την Κολομβία, το Μαρόκο, το Ελ Σαλβαδόρ, την Ταϊλάνδη και το Περού.

    Σε ό,τι αφορά τη θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατέχει την προτελευταία θέση με τελευταία τη Βουλγαρία, ενώ σε ό,τι αφορά γενικότερα τη «γηραιά ήπειρο» μετά τη χώρα μας είναι η Αλβανία, η Βουλγαρία και το Κόσσοβο.

    Στις αδιάφθορες χώρες, πρώτη είναι η Νέα Ζηλανδία και ακολουθούν Δανία, Φινλανδία, Σουηδία, Σιγκαπούρη, ενώ τις τελευταίες θέσεις καταλαμβάνουν το Σουδάν, το Τουρκμενιστάν, το Αφγανιστάν, η Βόρεια Κορέα και η Σομαλία.

    Όπως φανερώνει ο φετινός Δείκτης, κάποιες κυβερνήσεις αποτυγχάνουν να προστατέψουν του πολίτες από τη διαφθορά, όπως αυτή εκδηλώνεται με τη μορφή της κατάχρησης δημόσιων πόρων, της δωροδοκίας ή ακόμα και της κρυφής λήψης αποφάσεων.

    Η Διεθνής Διαφάνεια προειδοποίησε ότι οι διαμαρτυρίες που σημειώνονται παγκοσμίως, οι οποίες συχνά πυροδοτούνται από φαινόμενα διαφθοράς και οικονομική αστάθεια, καταδεικνύουν σαφώς ότι οι πολίτες θεωρούν ότι τόσο οι ηγέτες τους όσο και οι δημόσιοι φορείς δεν διακατέχονται από ακεραιότητα και διαφάνεια.

    Ο κ. Κώστας Μπακούρης, επισήμανε ότι: «Παρά την κρισιμότητα της κατάστασης που βιώνει η χώρα τα τελευταία χρόνια, σημεία βελτίωσης στην αντίληψη για τη διαφθορά είναι ανύπαρκτα. Οι αξιέπαινες πρωτοβουλίες (Διαύγεια, νόμος για αμυντικούς εξοπλισμούς κ.ά.) και οι αποκαλύψεις (όπως η περίπτωση του ελληνικού ποδοσφαίρου) δεν αρκούν και δεν πείθουν ούτε τους πολίτες, ούτε τους επενδυτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ. ΚΩΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑ ΚΛΑΝΕΙ Η ΘΑ ΧΕΖΕΙ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ. ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΑΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΓΚΩΛΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ..ΠΑΣΟΚΟΣ!!!!!
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΜΕΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ-ΕΠΙΘΕΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ.... ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου