Οι μνηστήρες του ... ΠΑΣΟΚ!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Ένας ένας οι υποψήφιοι "μνηστήρες" για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ (αν και εφόσον αφήσει η μαμά του τον κ. Παπανδρέου να παραιτηθεί) αρχίζουν να μας το παίζουν "Μωρές Παρθένες" επικρίνοντας τις μέχρι τώρα καταστροφικές επιλογές ... "όλων" τους.
Οι “παλαμοπρησμένοι” (από τα χειροκροτήματα στα λεγόμενα και στις πράξεις του) κύριοι “Ναι σε όλα”  (με υποκριτικές αυτοκριτικές και όψιμο ενδιαφέρον των συμφερόντων μας) προσπαθούν να κάνουν delete στην μνήμη μας υποβαθμίζοντας την ... νοημοσύνη μας!
Σαν ‘ηθοποιοί” της κακιάς ώρας (με την αβάντα των δημοσιο(κ)άφρων και των εργολαβοκαναλαρχών που τους πατρονάρουν) δίνουν συνεντεύξεις οι οποίες καταλήγουν σε “κροκοδείλια δάκρυα” για το ......
τι έγινε αλλά και για το τι θα έπρεπε να ... γίνει!
Άι στον αγύριστο επιτέλους πολιτικοτσουτσέκια του κερατά και καταλάβετε ότι βαρεθήκαμε να σας ακούμε και να βλέπουμε τις “γκανκστεροφάτσες” σας. (σχεδόν τριάντα χρόνια).
Μπουχτίσαμε από τα ψέματα σας και νιώσαμε στο πετσί μας την ανικανότητα, την ανεπάρκεια και τις δόλιες πράξεις σας!
Άι στον αγύριστο άθλιοι!... που το πολιτικό και ανδρικό σας ανάστημα έφτανε μέχρι εκεί που μπορούσατε να ισοπεδώσετε (και να δείρετε πολλές φορές) τον συνταξιούχο, τον μισθωτό και τον μικρομεσαίο προκαλώντας παράλληλα πλήρη υποβάθμιση στην παιδεία, στην υγεία και γενικά όλων όσων κέρδισε υπέρ του τούτος ο λαός. (με αγώνες και θυσίες χρόνων.)
Που είναι ρε!... Θα-θα-τζήδες η ανάπτυξη που οφείλατε να φέρεται στην χώρα;  Που είναι ρε!... “(α)πάπαροι” άνδρες η υπερήφανη εξωτερική πολιτική που μας υποσχεθήκατε απέναντι σε όλους αυτούς που χρόνια βυσσοδομούν εις βάρος μας; (Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί και τελευταία και οι “εταίροι” μας Γερμανοί, Γάλλοι, Ολλανδοί κ.λ.π συγγενείς της λυκοσυμμορίας της Ο.Ν.Ε που μας βάλατε.)
Παίξτε λοιπόν την τελευταία σας παράσταση για το ποιος θα "παντρευτεί" την ηγεσία του κόμματος σας αλλά να ξέρετε ότι ο Ελληνικός λαός (ως άλλος Τηλέμαχος και Οδυσσέας στην περίφημη βραδιά των μνηστήρων της Πηνελόπη) θα σας “εξοντώσει” και θα σας εξαφανίσει μια για πάντα από το πολιτικό προσκήνιο αυτού εδώ του τόπου!!!