Τα ποντίκια του ΠΑΣΟΚ αρχίζουν να εγκαταλείπουν το καράβι! (

4
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Αν δείτε και ακούσετε τα βίντεο από τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Χρυσοχοίδη θα καταλάβετε το πόσο “θράσος” μπορεί να έχει κάποιος που έχει βάλει στόχο την ηγεσία του κόμματος του!
Ο εν λόγω κύριος προσπαθεί
(με υποκριτική αυτοκριτική) να αποποιηθεί των προσωπικών του ευθυνών ενώ έχει την αναίδεια να βγαίνει εκ των υστέρων να "καταγγέλει" τις άθλιες πολιτικές επιλογές του κόμματος αλλά και της....... ηγεσίας που τόσο πιστά υπηρέτησε!
Όλοι αυτοί οι σιχαμεροί πολικοπόντικες που πηδάνε τώρα τρομαγμένοι από το σοσιαλ(η)στικό τους πλοίο θεωρούν ότι είμαστε ηλίθιοι και χαχόλοι και θα ξεχάσουμε εύκολα (με τα τερτίπια και τα καραγκιοζιλίκια τους) ότι το μνημόνιο, οι εφαρμοστικοί νόμοι και όλα τα άλλα επαίσχυντα (που έγιναν επί των ημερών τους) φέρουν την υπογραφή τους αλλά και την περίφημη βουλευτική τους φράση (στις κρίσιμες ψηφοφορίες) “Ναι σε όλα”.
Κύριοι τα ονόματα σας έχουν γραφτεί με μαύρα γράμματα στις ψυχές όλων των Ελλήνων και ως που ζείτε θα βιώνετε την αποστροφή αλλά και την οργή όλων μας!
Πάψτε λοιπόν να αυτογελοιοποιήστε και να μας προκαλείτε περαιτέρω και πιστέψτε με θα είναι καλό για εσάς, μια ώρα το γρηγορότερο να ξεκουμπιστείτε για τον … αγύριστο!!!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xTN5YPq-EgI  

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fJXXhcCKkOg  
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
  1. Αρχισαν οι Πασοκιες!!!
    Θυμηθηκαν το σοσιαλισμο!!!!
    ΑΗΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαρσοκωμωδία … το ΠΑΣΟΚ

    Για τέταρτη ημέρα ο θίασος του ΠΑΣΟΚ παίζει τη μονόπρακτη φαρσοκωμωδία «δελφίνια και…μάγκες». Διαφημίζοντας την παράσταση μόλις τρείς ημέρες από το MEGAρο προβολής, τελικά την ανέβασε στο θέατρο «Βουλή» με πλειάδα γνωστών πρωταγωνιστών….

    Αν και στο διαφημιστικό ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ήταν καλύτερος, πριν από λίγο στη Βουλή μίλησε για «μια νέα πολιτική και κοινωνική συμμαχία, μια νέα εθνική συμμαχία που θα στηρίζεται στη συ-στράτευση, στην αξιοποίηση όλων των κοινωνικών δυνάμεων, με στόχο την οικονομική επιβίωση της χώρας».

    Αν και λίγο αργά (το έχουμε ξαναπεί αυτό) φρόντισε να πάρει αποστάσεις από την πολιτική του Παπανδρέου κάνοντας λόγο «για λάθη, παραλείψεις και αδυναμίες»!

    Δηλαδή, ότι έλεγε και η ΝΔ για να μην ξεχνιόμαστε…

    Όμως, ιδιαίτερα ζωηρός ήταν και ο Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος επέρριψε ευθύνες στον Γ. Παπανδρέου, τα μέλη της προηγούμενης κυβέρνησης και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ…

    (Μιλάμε για θρίλερ…)

    Όπως είπε όταν ανέβηκε στη σκηνή, η αβεβαιότητα δεν έπεσε από τον ουρανό αλλά δημιουργήθηκε με ευθύνη όσων μέσα στην προηγούμενη κυβέρνηση, μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο… έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να αναβληθούν , να ανασταλούν να μην πραγματοποιηθούν εκείνες οι ριζικές, προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος…»!

    (Διαρκείας αγοράζω για το θέατρο…)

    Η σοβαρότερη προσέγγιση ήταν του Κ. Σκανδαλίδη ο οποίος αφού ξεκαθάρισε ότι δεν είναι υπέρ των καλλιστείων, ούτε των προσωπικών στρατηγικών, αλλά υπέρ παρατάξεων και συλλογικών προσπαθειών, πρότεινε: «Να φύγουμε όλοι οι παλιοί και να έρθουν όλοι οι καινούργιοι να λύσουν τα προβλήματα»…!

    (Ψηφίζω Σκανδαλίδη)

    Βγάζοντας μόνο το μισό απ’ το κεφάλι του στη σκηνή (το άλλο μισό θα το εμφανίσει όταν ο ίδιος κρίνει) ο Ανδρέας Λοβέρδος κάλεσε όλους «να παλέψουμε για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση»…

    Δυστυχώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι καπετάνιοι του τιτανικού δεν πείθουν κανέναν παριστάνοντας τους ναυαγοσώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυγάδευσαν τους ΠΑΣΟΚους από την Λιτανεία του Αγ. Ανδρέα στην Πάτρα.
    __________________________________
    Οργή για τον υφυπουργό Σπηλιόπουλο, ολόκληρος στρατός για να φυγαδευτεί!

    Σκηνές τσίρκου που αμαύρωσαν την Λιτανεία.
    150 αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν για να φυλάξουν τον παγκοσμίως άγνωστο Κώστα Σπηλιόπουλο. Συν την κρατική ασφάλεια, συν την ΕΥΠ αλλά και άνδρες του στρατού !

    Μόλις ο κόσμος αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, ειδικά όμως μετά τα γεγονότα με την ανήθικη επίθεση στην ΣΣΕ, άρχισαν τα “Γαλλικά”,
    με αποτέλεσμα ο “στρατός” που φύλαγε το καμάρι του Έθνους να ενεργοποιηθεί κάνοντας αλυσίδα
    γύρω του. Ο κόσμος όμως ήταν ασυγκράτητος και οι πιστοί άρχισαν να ακροβολίζονται στην Τριών Ναυάρχων που είναι γεμάτη νεραντζιές, για να “εξοπλιστούν”.

    Αυτό έγινε αντιληπτό από τους άνδρες της ασφάλειας, οι οποίοι ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ομαλή συμμετοχή του στην Λιτανεία και …τον φυγάδευσαν!
    __________________________________
    Μαζί του βέβαια έντρομοι και άλλοι πράσινοι, υπό τις αποδοκιμασίες του κόσμου.
    Που;
    Στην Πάτρα !

    Πότε; Στην Λιτανεία του πολιούχου!

    Τα σκηνικά δεν τελείωσαν εκεί,
    αφού ο κόσμος ακολούθησε την κουστωδία και ο λαοπρόβλητος υπουργός βρήκε καταφύγιο στο Δημαρχείο.
    Για να γλιτώσει από τις “λατρευτικές εκδηλώσεις”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΟΚ για το ΠΑΣΟΚ: Έρχεται πέμπτο στη Β' Αθηνών!!

    Οριστικά φαίνεται ότι έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία του στην μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας το ΠΑΣΟΚ, χάνοντας έτσι άλλο ένα παραδοσιακό... προπύργιό του!

    Ο λόγος για την Β' Αθηνών, όπου σύμφωνα με μέτρηση μεγάλης εταιρείαςδημοσκοπήσεων το ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει την πέμπτη θέση.

    Ειδικότερα, σύμφωνα και με την εφημερίδα "Κυριακάτικη Δημοκρατία", τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης αποτελούν σόκ για το πολιτικό σύστημα.
    Στο αστάθμητο δείγμα, λοιπόν, η ΝΔ προηγείται με 15% και ακολουθούν Δημοκρατική Αριστερά με 10%, ΚΚΕ 8%, ΣΥΡΙΖΑ 8%, ΠΑΣΟΚ 6,7%!

    Ενώ ο ο ΛΑΟΣ του Γ.Καρατζαφέρη παραμένει σταθερός στα κυβικά του, "τσιμπά" ποσοστά η Χρυσή Αυγή, που σε εθνικό επίπεδο έχει ξεπαράσει το 2%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου