Youtube, Πώς να ενεργοποιήσεις από τώρα τη νέα εμφάνιση!


Το Youtube πήρε με τη σειρά του τη σκυτάλη από το Gmail και, ως παιδί της Google, αλλάζει και αυτό εμφάνιση. Το νέο look θα κάνει το Youtube να εστιάζει περισσότερο στις προτιμήσεις σας και μας αρέσει πολύ! Διαβάστε πως μπορείτε να έχετε από σήμερα τη νέα εμφάνιση.
:PΤο μικρό hack έφερε στην επιφάνεια μέσω του προφίλ του στο Google+ (που αλλού  ) ο Moritz Tolxdorff, ΙΤ Administrator στην εταιρεία RWE IT Gmbh. Ακολουθήστε κατά γράμμα τα παρακάτω βήματα και ενεργοποιήστε πολύ εύκολα το ανανεωμένο Youtube....

Διαδικασία:1. Μπείτε στο YouTube.
2.1. Σε Chrome πατήστε Ctrl+Shift+J ή δεξί κλικ στη σελίδα και επιλέξτε “Επιθεώρηση στοιχείου”. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο tab Console που θα εμφανιστεί.
2.2. Σε Firefox πατήστε Ctrl+Shift+K ή πηγαίνετε στο μενού > Web developer > Web console
2.3. Σε Internet Explorer 9 πατήστε F12 και κάντε κλικ στο Console tab
3. Κάντε επικόλληση στην κονσόλα το επόμενο κομμάτι κώδικα (όλο, με τα εισαγωγικά και το ερωτηματικό):
document.cookie=”VISITOR_INFO1_LIVE=ST1Ti53r4fU”;
Προσοχή!
Στην κονσόλα αντιγράψτε τον κώδικα, σβήνοντας και ξαναγράφοντας τα εισαγωγικά! Εάν δεν το κάνατε θα σας βγάζει error!
4. Πατήστε Enter για να τρέξει η εντολή και πατήστε ανανέωση σελίδας. Αυτό ήταν! Πλέον θα πρέπει να βλέπετε το Youtube με διαφορετικό τρόπο.
Δυστυχώς αν χρησιμοποιείτε Internet Explorer 9, αυτό δουλεύει προσωρινά, μέχρι να κλείσετε τον browser σας. Επίσης δεν δουλεύει στον Opera και στον Safari.
Αν θέλετε να επιστρέψετε στην παλιά εμφάνιση, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικολλήσετε στην κονσόλα και να τρέξετε τον παρακάτω κώδικα.
document.cookie=”VISITOR_INFO1_LIVE=”;
Τα υπόλοιπα βήματα είναι τα ίδια με παραπάνω.
Πώς σας φαίνεται η νέα εμφάνιση;