Εγκλημα εσχάτης προδοσίας με δόλο αν υπογραφεί υποχρεωτικό haircut

27
Από αυτή την μικρή γωνιά της blogόσφαιρας αισθανόμαστε την ανάγκη αυτή την κρίσιμη στιγμή να πούμε στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας. 

Αν δεχθείτε και υπογράψετε κούρεμα των χρεών της Ελλάδας το οποίον δεν θα είναι απόλυτα εξασφαλισμένο ότι θα είναι  εθελοντικό από τους πιστωτές,  θα έχετε διαπράξει  έγκλημα εσχάτης προδοσίας με δόλο απέναντι στην Πατρίδα μας.

Δεν χρειάζεται να σας γράψουμε επιχειρήματα μπορείτε να τα διαβάσετε σε όσα δηλώνουν ο Παπαδήμας , ο Χριστοδουλάκης  πάρα πολλοί οι οποίοι γνωρίζουν καθώς και όλα τα έγκριτα μέσα του πλανήτη..

Ανοίγετε το δρόμο στην τελική καταστροφή της Ελλάδος με ότι αυτό σημαίνει.

Και θα έχετε δόλο διότι αυτό θα το κάνετε όχι γιατί θέλετε να σώσετε την Ελλάδα αλλά για να σώσετε την δική σας καρέκλα..

Τα εγκλήματα εσχάτης προδοσίας στη χώρα μας τιμωρούνται!!!!!

Η συντακτική ομάδα του καφενείου

Δημοσίευση σχολίου

27Σχόλια
  1. " Τα εγκλήματα εσχάτης προδοσίας στη χώρα μας τιμωρούνται!!!!! "
    ή
    "Τα εγκλήματα εσχάτης προδοσίας στη χώρα μας τιμωρούνται????? "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΒΡΙΟ, δεν συμφωνούμε βέβαια, αλλά η ευρηματικότητα κάποιων είναι αξεπέραστη !!!

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████100% Complete.

    Georgios Papandreou ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒Loading...

    απο ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ


    ________________________________
    κακή νύχτα ΠΑΣτόκοι >>>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NATAN MONO ENA TO EGKLHMA TON PASOKON KALA THA HTAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ε?
    Εγκλημα που πτώχευσε η χώρα?
    Όταν μπαίναμε στο κοινό νόμισμα δεν σας είδα να ψελιζετε τίποτα για έγκλημα.
    Εκείνο ήταν το έγκλημα.
    Αυτό που βλέπετε σήμερα ανεγκέφαλα παιδια μου είναι η κατάληξη.
    Η χρεωκοπία και η πτώχευση ήταν φυσιολογικά επακόλουθα.
    Καλύτερα να αφήσετε τος βαρύγδουπες μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν δημοσιεύετε κάθε χείριστο σχόλιο εναντιον της Τρόϊκας, η εκδίωξη της οποίας σημαίνει ανεξέλεκτη χρεωκοπία, δεν δικαιούστε υπερπατριώτες να μιλάτε για προδοσία και να ετοιμάζετε τις κρεμάλες στο Γουδί. Είναι γελοίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τη πειραζόσαστε μωρέ; Είδαμε χαΐρι με τους δικούς μας χρόνια τώρα πολιτικούς; Ξέρω με τους δικούς μας δεν κουρευόταν όλα τα πρόβατα αλλά μονό τα άσπρα... Καιρός να πορευτούμε (κουρευτούμε) υπό τον Γερμανό Χορστ Ράιχενμπαχ και ας του επιτρέψουμε το όπιο κούρεμα αδιαμαρτύρητα κυρίως η μαζί τα φάγανε έχουνε πολλά μαλλιά για κούρεμα... πράσινα κόκκινα μπλε πρόβατα και γίδια μην φοβάστε δεν είναι πολλή επώδυνο όλα είναι μια ηδέα Θα μάθεις να πορεύεσαι και χωρίς μαλλί...Και το λεφτά υπάρχουν που είχε δηλώσει επανειλημμένως ο Γιώργος Παπανδρέου θα γίνει πραγματικότητα

    Ο
    Προμνημονευόντουσαν... φαλακρός΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηλιθιε πληρωμενε ΠΑ$$ΟΚΕ πανε πρωτα σχολειο να μαθεις την αλφαβητα και μετα ελα να μας κανεις και μαθηματα πατριωτισμου.

    ΟΥΣΤ ΓΟΜΑΡΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kαλύτερη η επιτροπεία των Γερμανών, απο την επιτροπεία των πρασινοφρουρών. Τα κόμματα έφεραν την επιτροπεία στη χώρα μας. Τώρα τι θέλουν οι ψηφοφόροι των μαυρογιαλούρων;
    Μόλις ανέφερε τη φορολόγηση κατά 50 δις των 200 δις επισήμως της Ελβετίας,άρχισαν οι επιθέσεις εναντίον του...
    Γκαουλάιτερ ο εκπρόσωπος των Ευρωπαίων σωτήρων;
    Οι εταίροι της Ε.Ε. παρομοιάζονται με Ναζί;
    Aυτοί τα έδωσαν και αυτοί που τα φάγανε τα έχουν στην Ελβετία και σηνγκυβερνάνε κιόλας.
    Και σκούζουν γιατί δεν θέλουν να επιστρέψουν τουλάχιστον το 25% μεσω του φόρου.
    50 δις κάνουν τα ελλίματα περισσεύματα και τα μνημόνια άχρηστα.Να και το λεφτά υπάρχουν που είχε δηλώσει ο ΓΑΠ που θα γίνει πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 24 Οκτωβρίου 2011 1:17 π.μ.

    Σωστα.

    Αμα δεν μπορεις να πηδηξεις την γυναικα σου φωναζεις το γειτονα να την...επιτροπευει

    Σκυψε κι αλλο...σου 'ρχεται αλλα οχι απ'την ελβετια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπραβο ρε καφενειο, μακαρι να το κανουν ολα τα blogs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1:33 π.μ.
    Αν δεν μπορείς να πηδήξεις την γυναίκα σου αργά η γρήγορα θα έρθει ο γείτονας να την πηδήξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτος ο τόπος γέννησε το Λεωνίδα αλλά γέννησε και τον Εφιάλτη .Αναρωτιέμαι αν αυτός ο γερμανοτσολιας που γυρίζει σε όλα τα μπλογκ και πανηγυρίζει για την επερχόμενη εποπτεία των Γερμανών,εναι, πράκτορας? μαυραγορίτηε? νεοναζί? ή απλά πανηλίθιος?
    Σίγουρα πάντως είναι ανθέλληνας,είτε από πρόθεση είτε από υπέρταρη μαλακία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ 153 ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ .ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΟ ΔΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ;ΑΠΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εύχομαι μετά παρρησίας να το πληρώσει και να έχει,ακριβώς την ίδια τύχη με τον κολλητό Του Μουαμάρ Καντάφι..σε λαγούμι με λύματα να βρεθεί κατακρεουργημένος και να πάρει στη θάλασσα το κουφάρι του ειδεχθούς αυτού αποτυχημένου "πολιτικού"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αυτός ο αλητήριος ο δοσίλογος που πληρώθηκε να ξεπουλήσει τη Κύπρο με το σχέδιο Ανάν , αυτός ο πούστης που εκτελώντας εντολές αμερικάνικων υπηρεσιών πάγωσε το έργο των αγωγών μπουρκάς-αλεξανδρούπολη, αυτός ο καριόλης που την στιγμή που παραμύθιαζε τον Ελληνικό λαό για να του υφαρπάξει τη ψήφο την ίδια στιγμή απεργαζόταν σχέδιο με τις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες και το ΔΝΤ πως να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα και να αλώσουν την Ευρώπη καθιστώντας το Ευρώ αναξιόπιστο νόμισμα.

    Και καλά αυτός ειναι ενα πουλημένο τομάρι στρατολογημένο απο τις αμερικάνικες υπηρεσίες και ίσως καταφέρει να γλυτώσει το κρέμασμα, οι υπόλοιποι μαλάκες που τον στηρίζουν,ψηφίζουν και υπογράφουν δεν καταλαβαίνουν οτι θα τους φάει μαύρο φίδι ή νομίζουν οτι ο σαμαράς θάναι η ασπίδα τους και θα τους προστατεύσει.
    Θα πέσει το γαμήσι της αρκούδας στη δημοκρατική χούντα και θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν .
    το ίδιο ισχύει και για τα ξέκωλα των ΜΜΕ και να προσέχουν πολύ τι γράφουν και τι λένε.


    ps. εχει και κάτι μπαγλαμάδες troll/πρακτωράκια εδώ μέσα που ακόμη νομίζουν οτι έχουν τη δυνατότητα της συζήτησης της στρέβλωσης και του παραμυθιάσματος. μας τελείωσαν κύριοι, ήρθε η ώρα του ταμείου και κοιτάξτε νάχετε βαζελίνη μαζύ σας τσογλάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνώ με το άρθρο απόλυτα και έτσι πρέπει να γίνει με κάθε τσαρλατάνο, απατεώνα και άσχετο που κυβέρνησε αυτή την άμοιρη χώρα.
    Αυτό που με φοβίζει, όμως, είναι πως με το πρώτο μπάμ θα "την κάνετε" όλοι και θα αφήσετε πάλι εμένα να τρέχω στα βουνά και στα λαγκάδια. Να ξέρετε πως δεν κωλώνω, αλλά λιγάκι...γέρασα !
    Θέλουμε νέους με κρίση και όρεξη και να μην αφήνουν χώρο ν'αναπνεύσει στο μέλλον ο κάθε προδότης και και μαυραγορίτης. Να γίνει πάλι η Ελλάδα χώρα ανθρώπινη και όχι "Ελλαδάρα" που την αποκαλούν γελώντας τα καθάρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητο καφενειο,
    το εγκλημα δυστυχως ειναι διαρκες. οπως και να το δεις το θεμα καταληγεις στο ιδιο συμπερασμα. το χρεος της Ελλαδας δεν μπορουσε να ηταν διαχειρισιμο με το μνημονιο, ουτε με το μεσοπροθεσμο, ουτε με το κουρεμα που θα μας κανουν. Ο μονος τροπος ειναι να κατανοησουμε την κατασταση μας και να λαβουμε γενναιες αποφασεις που θα εχουν μεσοπροθεσμα θετικο αποτελεσμα για την χωρα. Όσο ειμαστε δεμενοι στις ορεξεις της Γερμανιας και κατ΄ επεκταση της ΕΕ ο κατηφορος θα εχει μονο ενα τελος. Τις αλυσιδες στα ποδια μας και τις περιουσιες μας (δημοσια και εμμεσως ιδωτικη περιουσια) στα χερια των "προστατων-δανειστων".
    Νομιζω οτι η λυση ειναι να αποφασισει η Ελλαδα μονη της για το συμφερον της και να καταληξει στην αρνηση πληρωμων ΟΛΟΥ του χρέους (μέσα δάνεια τρόικας, ΕΚΤ κλπ που τωρα εξαιρουνται) και να φτιαξουμε την παραγωγη της χωρας ωστε να μπορουμε να αυτοσυντηρηθουμε. Θα μου πεις οτι θα περναμε πιο φτωχικα. Γιατι τωρα και με βαση τα νεα κοστουμια που μας ετοιμαζουν θα περναμε πλουσιοπάροχα;
    Φιλικα,
    Μικρος Φωκιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μικρέ Φωκίων,
    αυτό μπορεί να γίνει μόνο με βουλευτικό πραξικόπημα τις επόμενες 2-3 ημέρες.
    αποκύρηξη του δοσίλογου, νέα κυβέρνηση, παύση πληρωμών δλδ πτώχευση και ας σφιχτούμε τα επόμενα 2-3 χρόνια αλλά δεν θάχουμε νταβατζήδες .
    τώρα με το κουστούμι που μας ετοιμάζουν όχι μόνο θάχουμε την ίδια κατάληξη(ισως χειρότερη) αλλά θα τους έχουμε στη καμπούρα και τα επόμενα 30 χρόνια.

    αλλά ποιός θα το κάνει απο τους θεατρίνους και τσάτσους του μπουρδέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η «άλλη Ελλάδα» θα απαγγείλει την ετυμηγορία της ιστορίας.
    ___________________________________
    Θα έλθει σύντομα η ώρα που δεν θα μπορούν να αγνοήσουν τον Λαό

    Όπως εκτιμούν οι πιο διαφορετικές πηγές, πάνω από 500.000 κόσμου βγήκε την περασμένη εβδομάδα στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί εναντίον της κυβέρνησης του ΔΝΤ και της ΕΕ. Ήταν ενδεχομένως η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε στην χώρα από τον καιρό της Μεταπολίτευσης του 74.

    Όλοι γνωρίζουμε επίσης ότι η καθεστηκυία τάξη, το σύστημα με τις παραφυάδες του σε ΜΜΕ και κόμματα, μετά τον πρώτο πανικό, ανάσανε από την κόντρα του αριστερού στυλοβάτη του (ΚΚΕ) με τους “αναρχικούς” και νομίζει ότι απέφυγε τα χειρότερα.

    Δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

    Γιατί αυτοί που πήγαν στο Σύνταγμα ήταν πρωτίστως οι”ριγμένοι” του Δημοσίου, οι ζορισμένοι μικρομεσαίοι και οι ευθέως βαλλόμενοι ταξιτζήδες, σκουπιδιάρηδες κλπ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ, η σιωπηλή πλειοψηφία, αυτοί που ζορίζονται εδώ και καιρό, αυτοί που δεν έχουν λαμβάνειν έστω τα όσα δίδει το Κράτος κάθε μήνα , αυτοί που πρέπει να καθαρίσουν μόνοι τους, με τα προσόντα και τις δυνάμεις τους, έχουν άλλες έγνοιες , προς το παρόν: Να πληρώσουν το ρεύμα, τα σχολεία και τα φροντιστήρια, τα δάνεια και προσπαθήσουν να κρατήσουν το σπίτι τους.

    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ βγουν στο Σύνταγμα, οι πολλοί, τότε ούτε είκοσι ούτε πενήντα μπουλουκοδιμοιρίες δεν θα σώσουν τον “ναό της Δημοκρατίας” και το ιερατείο της Μεταπολιτεύσεως…

    Ούτε το ΠΑΜΕ, ούτε τα “κόμματα”, ούτε οι κεκράκτες τους : Θα έχει έλθει η ώρα να μήν αγνοηθεί η αντίδραση του λαού.

    Θα έχει τελειώσει η Ελλάδα του 74, η Ελλάδα που κατάπιε και χώνεψε με lifestyle και καλοπέραση τους Αττίλες και άφησε να την καβαλήσουν οι πολύχρωμοι μητραλοίες της “Δημοκρατίας”…

    Όσο οι πολλοί δεν πάνε στο Σύνταγμα, όσο όλοι πάνε στις δουλειές τους, πληρώνουν την εφορία, έχουν βενζίνη για να κινηθούν και σπίτια να μείνουν τίποτε δεν μπορεί να εμποδίσει την βίαια επαναφορά της ελληνικής κοινωνίας σε συνθήκες του 60.

    Η κοινωνία δεν έχει ακόμα ωριμάσει …αγωνιστικά. Είναι μεν στα κάγκελα, φοβάται, βλέπει το αδιέξοδο, θέλει να ξεφύγει, υποσυνείδητα όμως είναι ακόμα εγκλωβισμένη στο μεταπολιτευτικό «παπανδρεϊσμό», και στις τρεις εκδοχές του, και την γαλάζια και την πράσινη και την ροζ. Επειδή και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ εξέθρεψαν όλα αυτά τα χρόνια το όνειρο της αποκατάστασης στο δημόσιο, έδιναν και έπαιρναν θαλασσοδάνεια, ανέχτηκαν αν δεν ευνόησαν αυτή την απίθανα διεφθαρμένη κρατικοδίαιτη διαπλοκή με τις μίζες της. Με δεκανίκι την καθεστωτική αριστερά.

    Το ΠΑΣΟΚ και μερικοί νεοδημοκράτες (νύν καί πρώην) είναι οι τελευταίοι ιερείς τού «Παπανδρεϊσμού». Προσπαθούν απεγνωσμένα να σώσουν την ιερατική του τάξη θυσιάζοντας τους πιστούς, οι οποίοι τους λάτρευαν και τους φιλούσαν τό χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι θα συμβεί τελικά; Το είπε ο παπάς της ενορίας του «Άτακτου» και σας το μεταφέρω: «Μέχρι τώρα (είμαι 79 ετών) και δεν έχω δει ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου και ο πρόεδρος τον «σκουπιδιάρηδων» να απεργούν με το ίδιο στόχο»

    Γιατί το ΠΑΣΟΚ και ο ΓΑΠ δεν κατάφεραν μόνο να εξαθλιώσουν και να υποτάξουν την χώρα. Κατάφεραν και κάτι άλλο: την οριστική κατάργηση των παλαιών διαχωρισμών που δίχαζαν το Έθνος, τα “πράσινα” και “γαλάζια” καφενεία.

    Η βασική αντίθεση στην σημερινή ελληνική κοινωνία αρχίζει να μην είναι πλέον ανάμεσα στην δεξιά και την αριστερά. Η βασική αντίθεση αρχίζει να είναι ανάμεσα στην συντριπτική πλειοψηφία του λαού και την μικρή ελίτ του πλούτου και της διαπλοκής που συνεχίζει να “κυβερνά” τον τόπο. Όπως σημειώνει ένα σημαντικό άρθρο στην Guardian, “από την μια, οι τραπεζίτες, οι φοροφυγάδες, οι βαρόνοι των ΜΜΕ και οι πολιτικοί *******ίζουν τον πιο ταξικό, βίαιο, κοινωνικό και πολιτισμικό μετασχηματισμό που έχει συμβεί ποτέ στη Δυτική Ευρώπη. Και από την άλλη, η «άλλη Ελλάδα», η συντριπτική πλειοψηφία του λαού”

    Δεν χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος τον μύθο του Σίσυφου για να δει που θα οδηγήσουν αυτά τα νέα μέτρα που δεν θα μειώσουν το έλλειμμα, προστίθεται στο ίδιο άρθρο.

    Δεν χρειάζεται να έχει διαβάσει κάποιος τον Πλάτωνα, για να αντιληφθεί ότι η μείωση κατά το ήμισυ των μισθών και των συντάξεων, απλά σημαίνει πως ο κόσμος δεν θα μπορεί να πληρώνει τους νέους ανυπέρβλητους φόρους.

    Δεν χρειάζεται να είναι κανείς γνώστης της ελληνικής ιστορίας για να δει ότι όσο περισσότερο αναφέρεται η μείωση της εθνικής κυριαρχίας, τόσο ο κόσμος θα αντιδρά βίαια.

    Και για ένα να είστε σίγουροι τις ημέρες που έρχονται. Η «άλλη Ελλάδα» θα απαγγείλει την ετυμηγορία της ιστορίας. Κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά σε όλα τα κόμματα.

    Factorx

    (ευχαριστώ τον Parsifal και τον Ιαπετό για τις σημαντικές παρατηρήσεις τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτος ο τόπος γέννησε το Λεωνίδα αλλά γέννησε και τον Εφιάλτη .Το καθεστώς της κομματοκρατίας Δεν υπάρχει πτυχή του κοινωνικού και του κρατικού βίου που να μην υπηρετεί πρωτίστως (ή αποκλειστικά) τα κόμματα. ...Και η πολιτικοί που τους δημιούργησαν τους σιχάθηκαν σαν τον μαυρογιαλουρω στο έργω που τα παράτησε, μα αυτοί δεν συχαίνονται τους εαυτού τους φανατική οπαδοί υπερασπίζονται το γαμημένο σύστημα που τους εφτιαξε και τους επέτρεπε να ζούνε πλουσιοπάροχα στραγγαλίζοντας τον παραγωγικό ιστό της χώρας Αναρωτιέμαι αν αυτός ο γερμανοτσολιάς πρώην κλακαδόρος που γυρίζει σε όλα τα μπλογκ και κλαψουρίζει για την επερχόμενη εποπτεία των Γερμανών, είναι, απλός μαυραγορίτης απολειφάδι γενίτσαρος και πρώην κομματικό μέλος τον ψηφοφόρων των μαυρογιαλούρων; Τη άραγε εκ των 200 δις επισήμως της Ελβετίας του ανήκουν; καθώς βλέπετε το εθνικό σπορ τον ΔΥ με θέσης κλειδιά ήτανε τα φακελάκια Σίγουρα πάντως είναι ανθέλληνας,είτε από πρόθεση είτε από υπέρτατη φοβία για το πόθεν έσχες που έρχεται για όλους τους δημόσιους λειτουργούς που εξαφάνισαν φάγανε την μεσαία τάξη και και από υπαλληλίκια βρέθηκαν με βίλες και κότερα;

    Ο
    Προμνημονευόντουσαν... φαλακρός κουρεμένος στα χρόνια της χολέρας εκ δημοκρατικών ...γενιτσάρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η Ελλάδα οδηγείται υπό Επιτροπεία!

    Αν η 21η Ιουλίου ήταν λάθος, η 23η Οκτωβρίου είναι έγκλημα

    Υποτίθεται οτι την 21η Ιουλίου:
    - είχε δοθεί μια οριστική λύση στο ζήτημα του ελληνικού χρέους.
    - είχε “μπει πάτος στο βαρέλι”, όπως έμπλεος ικανοποίησης μας δήλωσε ο κ. Βενιζέλος!
    Η Κυβέρνηση είχε λοιδορήσει τότε, όποιους είχαν εκφράσει αμφιβολίες για τη λύση!

    Που βρισκόμαστε τώρα, τρείς μήνες μετά;
    - Μαθαίνουμε από την κυρία Μέρκελ ότι στις 21 Ιουλίου λήφθησαν βιαστικές αποφάσεις που ήταν βασισμένες σε λάθος στοιχεία!
    - Άρα η απόφαση της 21ης Ιουλίου είναι ένα χαρτί για πέταμα!
    - Χάσαμε τόσο χρόνο για μια λάθος απόφαση;

    Οι Έλληνες πολίτες υφίστανται τόσα επαχθή μέτρα, τα οποία στηρίζονταν σε λάθος αποφάσεις;

    Ερώτημα: Ποιός έδωσε στους ηγέτες της ΕΕ τα λάθος στοιχεία;
    Μήπως η Τρόϊκα;
    Και αν τότε τους έδωσε λάθος στοιχεία, τι τους κάνει να πιστεύουν οτι τώρα η Τρόϊκα έχει τα σωστά στοιχεία;

    Να έρθουμε τώρα στο “κούρεμα”:

    Πολύ φοβούμαι ότι παίζουν τις…κουμπάρες !
    Από το 30% μέχρι το 60% η απόσταση είναι τεράστια!
    Όποιος θέλει, βγαίνει και πετάει ένα νούμερο! Έτσι, χωρίς αιτιολόγηση και αρχίζουν τα σενάρια με αποτέλεσμα να κάνουν πάρτι οι κερδοσκόποι!

    Οι τελευταίες πληροφορίες λένε οτι πιθανότατα θα οδηγηθούν σε ένα κούρεμα πέριξ του 50%!

    Λύνει το πρόβλημα του ελληνικού χρέους το κούρεμα αυτό;
    Το καθιστά βιώσιμο;
    Aν κρίνουμε από την Έκθεση της Τρόϊκα όχι;

    Τα ίδια λέει και ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού, ο κ. Παπαδήμος!
    Οι ζημιές θα είναι μεγαλύτερες από τα οφέλη!
    Ε, τότε γιατί συζητάμε;

    Το μυστικό ως συνήθως κρύβεται στα …μικρά γράμματα.
    Αυτά που συνοδεύουν τις συμφωνίες.
    Μπορεί το κούρεμα να μη λύσει το πρόβλημα του ελληνικού χρέους, θα φέρει, όμως, κάτι άλλο:
    Μια μόνιμη τρόϊκα.

    Η Ελλάδα θα είναι μια χώρα υπό την επιτροπεία της κας Μέρκελ.

    Για να θυμηθώ τον μέγα Τάσο Παπαδόπουλο…
    Ο κ. Παπανδρέου κάνει το ακριβώς αντίθετο!
    Παρέλαβε μια Ελλάδα ανεξάρτητη και κυρίαρχη. Πολύ φοβούμαι ότι θα την παραδώσει υπό διεθνή έλεγχο…

    Ελπίζω να μη χρειαστούμε ένα νέο Μακρυγιάννη για να διώξουμε πάλι τους ….Βαυαρούς….............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κοινοβουλευτικές ερωτήσεις
    27 Ιουνίου 2011
    E-006139/2011
    Ερώτηση με αίτημα γραπτής απάντησης
    προς την Επιτροπή
    Άρθρο 117 του Κανονισμού
    Andreas Mölzer (NI)

    Θέμα: Κερδοσκοπία του έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του
    Απάντηση/απαντήσεις

    Ο πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου κατηγορήθηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο ότι απέκτησε μια περιουσία εκμεταλλευόμενος εμπιστευτικές πληροφορίες για την ελληνική δυσχερή θέση. Κατά το έτος 2009, η συντηρητική κυβέρνηση αγόρασε τις συμβάσεις ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης (Credit Default Swaps) στην αξία του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, οι οποίες πωλήθηκαν τον Οκτώβριο του ίδιου έτους στον Παπανδρέου με κέρδος σχεδόν 30 εκατομμυρίων ευρώ, επομένως σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία το πρόβλημα στη χρηματοπιστωτική αγορά δεν ήταν γνωστό, ενώ στα παρασκήνια ήδη γίνονταν διαπραγματεύσεις με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) για πακέτο ενίσχυσης. Η πώληση των συμβάσεων ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης, μέσω της οποίας η ελληνική χρεοκοπία μπορεί να μετατραπεί σε κερδοφόρα επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε στην καλύτερη στιγμή για τον αγοραστή και στη χειρότερη για τον πωλητή. Λόγω των πακέτων στήριξης, αυτές οι συμβάσεις ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης θα αποκτούσαν στο μεταξύ αξία 22 δισεκατομμυρίων ευρώ. Επομένως, ο Παπανδρέου επωφελείται όσο η Ελλάδα δεν εξυγιαίνεται.

    1. Γνωρίζει η Επιτροπή της ΕΕ τις εν λόγω κατηγορίες;

    2. Πώς αντέδρασε ή θα αντιδράσει η Επιτροπή απέναντι σε αυτές τις κατηγορίες;

    3. Εάν δεν έχει αντιδράσει, ποιες αντιδράσεις προβλέπονται;

    4. Πώς θα αποτραπούν μιμητές σε άλλες χώρες, οι οποίοι από τη θέση ισχύος τους επηρεάζουν σημαντικά τη διαχείριση των χρεών;
    Πρωτότυπη γλώσσα της ερώτησης: DE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παιδιά...ο σκατοβαζελίνος που είναι;;;;;
    Μέρες έχω να τον ακούσω ! Λέτε να έσκασε από το φαΐ ;;...ή κρύβεται το κάθαρμα;;

    Και κάτι ακόμη.....μην παρομοιάζετε την βουλή με...μπουρδέλο! Εκεί υπάρχει τάξη....μην βρίζετε τα...μπουρδέλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ 7:44

    ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όσι γράφετε και σχολιάζετε χωρίς να υπογράφετε επώνυμα αυτό που υποστηρίζετε είστε πολύ απλά ΚΟΤΕΣ και τα ευφυολογήματά σας ΑΚΥΡΑ!!!

    Αν ποτέ μάθουν κάποιοι να μιλάνε χωρίς να κρύβονται και να πράττουν περισσότερα απ' όσο λένε, τότε οι Ελλάδα θα δει άσπρη μέρα και χαΐρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου