Εστειλαν σφαίρες στο γραφεία του ΠαΣοΚ

8
Φάκελος με σφαίρες και απειλητικό μήνυμα κατά στελεχών του ΠαΣοΚ στάλθηκε προ τριών ημερών στα γραφεία του κινήματος στην οδό Ιπποκράτους! Η αποστολή του φακέλου προκάλεσε αναστάτωση στην ΕΛΑΣ και κυρίως στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αλλά και στην Κρατική Ασφάλεια που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ηδη έχουν ζητηθεί να υπάρξουν έκτακτα μέτρα ασφαλείας στα γραφεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» ο φάκελος στάλθηκε το μεσημέρι της Τρίτης . Περιείχε τρεις σφαίρες των 9 μμ και σημείωμα με αναφορά σε .......
«άλλες σφαίρες που προορίζονται για τους "προδότες" του ΠαΣοΚ», όπως χαρακτηριστικά μνημονευόταν. Ο φάκελος είχε σταλεί με ταχυδρομική εταιρεία, χωρίς να υπάρχει καμία αναφορά για τον αποστολέα του.

Στελέχη του ΠαΣοΚ ενημέρωσαν την ηγεσία της ΕΛΑΣ και αστυνομικοί παρέλαβαν τον φάκελο, το σημείωμα και τις σφαίρες για περαιτέρω αναλύσεις. Απ' όλους ζητήθηκε να τηρηθεί απόλυτη μυστικότητα για την αποστολή του φακέλου και τη σχετική έρευνα.

Σημειώνεται ότι τέτοιου είδους φάκελοι με σφαίρες είχαν σταλεί προ αρκετών μηνών σε γραφεία δικαστικών λειτουργών. Ωστόσο όπως τόνισαν ανώτατα στελέχη της ΕΛΑΣ ο φάκελος που στάλθηκε στο ΠαΣοΚ είχε σημαντικές διαφορές στη συσκευασία, στο σημείωμα και στις αναφορές από αυτά στα γραφεία δικαστών

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια
  1. ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΜΕΣΑ,ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ ΜΑΤ-ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΚΗΦΗΝΟΚΟΠΡΙΤΟΓΟΥΡΟΥΝΟΜΠΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΤΑΒΑΤΓΖΗΔΩΝ ΤΟΥΣ!!!!

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΠΕΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!!

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ/ΟΠΛΟ,ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΠΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ-ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΕΙΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ!!

    ΘΑΝΑΤΟΣ ή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!

    Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ!!!!
    Ή ΕΛΛΑΣ ή ΕΠΙ ΤΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φάκελος με σφαίρες και απειλητικό μήνυμα κατά στελεχών του ΠαΣοΚ στάλθηκε προ τριών ημερών στα γραφεία του κινήματος στην οδό Ιπποκράτους!

    Βεβαια έστειλαν.
    Γιατι ξερουν οτι και να τους συλλαβουν θα τους χαϊδεψουν και μετα θα τους αφησουν ελευθερους.
    Αν ηξεραν οτι θα φανε ισοβια και καταναγκαστικα εργα, δεν θα το εκαναν.
    Τζαμπα μαγκες, οπως κι ολοι οι βλακες που βριζουν εκ του ασφαλους λογω ανωνυμιας.
    Αν δεν ηταν το ΔΝΤ θα ειχαμε ψοφησει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!
    Αλλα τοσο καταλαβαινετε.
    Αντε ρε να σκαψετε που ξυνεστε στα blogs και γραφετε μαλακιουλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2011 10:18 π.μ.
    ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΔΕ ΡΩΤΑΩ, ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΔΩΡΕΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @@

    Αντε ρε να σκαψετε που ξυνεστε στα blogs και γραφετε μαλακιουλες.

    15 Οκτωβρίου 2011 10:18 π.μ.

    Ό γνωστός πρασινομαλάκας καί δεξί χέρι στήν μαλακία του ##κουλού## γαπ,ξανακτύπησε στό διαδίκτυο!!!!

    Άντε γαμ....δια ερπετό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 10:18 π.μ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΥΡΗΞΕΙ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΕΣ .
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΩΣ Ο 15 Οκτωβρίου 2011 10:18 π.μ. ΤΙ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΕΧΕΤΕ ΠΟΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το μπουρδέλο της Ιπποκράτους όπου φωλιάζουν εκτός από πουτανες και πούστηδες έχει από ολα ο μπαξές, απατεώνες μιζαδόρους λαδωμένα λαμογια πολιτικούς του κώλου αυτιστικούς μαλάκες πανηλίθιους βλαμμένους παπατζήδες νεοταξίτικα τσογλάνια δοσίλογους ξεπουλημένα κοπρόσκυλα βρωμιάρηδες

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...; οτι πλέον οι μέρες τους είναι μετρημένες και το μπουρδέλο υπό κατεδάφιση.
    Κατάλαβαν ότι ερχονται σκαμνιά και κυνήγι, καταλαβανε ότι δεν τους σώζει τίποτε από εδώ και πέρα και θα τους γαμηθεί οτι τους έχει μείνει αγάμητο.

    Ετσι σωστά σκεπτόμενοι μια και έχουν όλα τα ανωτέρω προτερήματα είπαν οτι πρέπει να γαντζωθούν πάσει θυσία στην εξουσία γιατι πλεον δεν μιλάμε για πολιτικό κόστος αλλά για γαμησι στον ανηφορο παραφύση και με στενά παπούτσια κλωτσήδια και σφαλιάρες.

    Με την κήρυξη εκλογών εχουν καταλαβει ότι πρέπει να πανε να κρυφθούν γιατι θα αρχίσει το κυνηγητό οπότε προτιμούν να πάνε το πράγμα στα άκρα για θεσμική εκτροπή και να εμφανίσουν τους εαυτούς τους ώς σωτήρες που ανατράπηκαν!!!!

    ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ. Αυτό όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας περιέχει ΑΙΜΑ που είναι έτοιμοι να χύσουν προκειμένου να σώσουν τα βρωμιάρικα τομάρια τους χρησιμοποιώντας υπαλληλους των 700 ευρώ με στολές ενάντια στην λαική οργή, ασφαλώς τότε και κάτω απο τέτοιες συνθήκες που επιθυμούν διαμορφώσουν δεν υπάρχουν σκαμνιά αλλά εκτελέσεις επί τόπου οτι και αν έχουν σκεφθεί δεν θα τους βγεί πλέον κανένα σενάριο.

    Οτι και να κάνουν θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ.
    Αυτό το μπουρδέλο που στήθηκε από το 1981 ήρθε η ώρα της κατεδαφισης και καψιμο των υλικών κατεδάφισης.

    Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη που πέρασε από την πολιτική ιστορία της Ελλάδος ολοκληρώνεται στα χέρια ενός σύγχρονου Νέρωνα αυτιστικού μαλάκα.

    Οσο ακόμα μπορεί να χαλιναγωγηθεί η λαική οργή παραιτηθείτε και γκρεμοτσακιστείτε ξεκουμπιστειτε ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
    γιατι μετά θα είναι πολύ αργά.

    ΦΥΓΕΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 15 Οκτωβρίου 2011 11:21 π.μ.

    Η μαννα μου αυτη τη στιγμη βρισκεται στο μπορντελο που δουλευουν ολα τα βρωμοθηλυκα της οικογενειας σου. Ειναι γιατρος και εξεταζει τις πουτανες μια φορα τη βδομαδα. Πηγε να διαπιστωσει αν γιατρευτηκαν απο τη βλενορροια που ειχαν κολλησει.
    Την αδερφη μου τη ρωτησα και μου ειπε οτι δεν σου σηκωνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου