ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

1.      Τον Θύμιο Λυμπερόπουλο τον διέγραψε.

2.      Τον Πάνο Καμμένο, που κάνει αποκαλύψεις, τον έχει βάλει στον πάγο.

3.      Του Μανώλη του έριξε στ΄αυτιά όταν προσπάθησε να δείξει μέσω των ταξιτζήδων ότι «αγανακτεί».

4.     Η αντιπολίτευση του είναι extra light σε βαθμό παρεξήγησης που νομίζει κανείς ότι έχει γίνει η κλαδική της ΠΑΣΚΕ στην Αντιπολίτευση. Τόσο........
πολύ φοβάται να κυβερνήσει.

5.      Για τους πολίτες που ξεσηκώνονται και πάνε στο Σύνταγμα δεν έχει κάνει ποτέ θετικό σχόλιο. Δείχνοντας ότι δεν υποστηρίζει τον αγώνα του. Κοινώς τους δείχνει ότι δεν γουστάρει τέτοια πράματα ως αντιπολίτευση.

6.      Η σύζυγος του τομεάρχη Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταϊκούρα, στο twitter βρίζει τους οδηγούς ταξί για τις κινητοποιήσεις και τον αγώνα που κάνουν στην περιοχή της Φθιώτιδας, αποδοκιμάζεται από όλους, αλλά ένοχη σιωπή επισήμως του κόμματος.

7.      Ψηφίζει τα άρθρα του μνημονίου, εισήγαγε τον θεσμό της εφεδρείας, όπως τον ονόμασε, και έβαλε βούτυρο στο ψωμί της κυβέρνησης, για να απολύσουν τους δημοσίους υπαλλήλους. Τα ίδια κάνει και με τις αποκρατικοποιήσεις. Ας μην ξεχνάμε πώς ξεπούλησε τον ΟΤΕ ο άλλος «τσάριος»  Alogoskoufes.

8.      Έκανε ολόκληρη περιοδεία ασμένως κατά  την προμνημονιακή περίοδο για να πείσει τα αδελφά δεξιά κόμματα της Ευρώπης ότι έπρεπε να φέρουμε οπως και δήποτε να έρθει το ΔΝΤ στην πατρίδα μας.

Ας μην υπάρχουν αυταπάτες για το τί άσχημα θα κάνει – αν γίνει κυβέρνηση- εφόσον αυτά που κάνει ως αντιπολίτευση είναι ολοζώντανο και βροντερό δείγμα γραφής.  Όσο για το οικονομικό της πρόγραμμα η Ν.Δ. είδαμε ότι η Κριστίν Λαγκάρντ δε θέλησε ούτε φωτογραφία να βγάλει με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. κ. Αβραμόπουλο, Νωρίτερα όλα τα δεξιά κόμματα της Ευρώπης αποδοκιμάσανε τα οικονομικά έπεα πτερόεντα του Αντώνη Σαμαρά. Επομένως – όλο το οικονομικό πακέτο που ευαγγελίζεται θα είναι σαν την ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Παρόλες που θα τις πάρει πίσω. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΚΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ.