ΚΩΜΩΔΙΑ: Επιστράτευσαν τους οδηγούς των απορριματοφόρων, αλλά όχι τους εργάτες

2
Σε μια κυβέρνηση που δείχνει ακυβέρνητο καράβι και τα κορυφαία στελέχη της απλά φαίνεται να έχουν χάσει την ψυχραιμία τους (αυτό τουλάχιστον δείχνουν στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις τους ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου και οι αντιπρόεδροι Ε.Βενιζέλος και Θ.Πάγκαλος), συνέβη και αυτό: Επιστράτευσαν τους οδηγούς των απορριματοφόρων και επίταξαν τα οχήματά τους, αλλά όχι τους εργάτες που κάνουν την αποκομιδή! » Αλαλούμ επικρατεί με την επιστράτευση των εργαζομένων στους δήμους.

Βέβαια μέχρι τώρα, ούτε τα ατομικά φύλλα της επιστράτευσης είχαν επιδοθεί, ενώ όπως είπαμε δεν έχουν επιστρατευθεί οι .......
εργάτες που κάνουν την αποκομιδή!
Συνδικαλιστές της ΠΟΕ- ΟΤΑ δήλωναν έτοιμοι να πειθαρχήσουν, από τη στιγμή που θα έπαιρναν στα χέρια τους τις ατομικές προσκλήσεις, και προσέθεταν ότι στην περίπτωση που η απεργία κηρυχθεί παράνομη, οι εργάτες της αποκομιδής καλύπτονται από την απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ώστε να συνεχίσουν να απεργούν και το επόμενο 48ωρο.
Σ’ αυτή την περίπτωση οι οδηγοί θα κινούνται μεν στους δρόμους της Αττικής, αλλά χωρίς εργάτες και ως εκ τούτου χωρίς να μαζεύουν σκουπίδια.
Καλά, αυτός ο Ράϊχενμπαχ, τι κάνει; Ακόμα να τους οργανώσει; Μαστίγιο, χερ Ράϊχενμπαχ, αλλιώς δεν καταλαβαίνουν τίποτα!
ΠΗΓΗ: defencenet

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
  1. Συνέβη κι αυτό για να καταλάβουμε όλοι πια, και οι πλέον δύσπιστοι, ότι οι κυβερνώντες είναι εντελώς ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Φύγετε επί τέλους ...ΚΟΠΡΙΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αυτοί τώρα θα πάνε να διαπραγματευτούν με τους Ευρωπαίους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου