Όταν δεν υπάρχει φιλότιμο … αυτογελοιοποιείσαι!!! (Βίντεο)

10
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός




Το τελευταίο διάστημα βιώνουμε κωμικοτραγικές καταστάσεις από τους εγχώριους πολιτικούς καραγκιόζηδες οι οποίες στο τέλος καταλήγουν να είναι "σκέτες" τραγικές για όλους εμάς τους απλούς Έλληνες πολίτες!
Πήγε λοιπόν όλος ο κυβερνητικός “θίασος” στα εγκαίνια της έκθεσης Θεσσαλονίκης και μετά την "παρομοιώδη" και βλακώδη δήλωση του Πρωθυπουργού ότι εγγυάται μία θέση εργασίας ανά οικογένεια (εννοώντας προφανώς τετραμελή) έστησαν ολόκληρο σόου με το ξαφνικό υπουργικό συμβούλιο το οποίο θα ελάμβανε πολύ σημαντικές αποφάσεις!
Μάλιστα για να παρατείνουν την αγωνία του κόσμου καθυστέρησαν επί τρίωρο την προκαθορισμένη για τις 1.00’ μ.μ συνέντευξη του εθνοσωτήρα μας κ. Παπανδρέου.
Χαμός!… οι καφροδημοσιογράφοι  με έκτακτες συνδέσεις, μας έκαναν το μυαλό κουρκούτι λέγοντας ένα σωρό βλακείες με απώτερο σκοπό να δημιουργήσουν ένα κλίμα αγωνίας και φόβου για τα "δήθεν" σοβαρά που διαδραματιζόταν στην κυβερνητική συνεδρίαση!
Ώρα 3.00 μ.μ και κάτι, φτάνει η μεγάλη.......
στιγμή όπου ο “τσάρος” της οικονομίας  “γεμίζει” τις οθόνες μας για να μας πει τα σπουδαία και τα σοβαρά!
Αφού “γελοιωδώς” αυτοκαρφώθηκε (σαν το παιδί που γλύφει τα χείλια του και ωρίεται ότι δεν έφαγε κρυφά το γλυκό) λέγοντας μας ότι όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την εσπευσμένη αναχώρηση των Τροικανών πριν από λίγες μέρες αρχίζει να μας κάνει μια ανάλυση η οποία πραγματικά ήταν άξια του ‘βάρους” του ως διακεκριμένου Συνταγματολόγου!
Είπε! Είπε!... και τι δεν είπε ο άνθρωπος, για την παγκόσμια κατάσταση, για την Ευρωπαική κρίση, για κοινοβούλια, για συνασπισμούς κυβερνήσεων, για συμφέροντα!... έλεγε, έλεγε και τελειωμό δεν είχε ώσπου κατέληξε στο ρεζουμέ της υπόθεσης δηλ. στο ότι «δεν πιάσαμε τους στόχους μας» (για πολλοστή φορά συμπληρώνω εγώ)  «και βάζουμε τετραγωνικό φόρο σε όλα τα σπίτια, τα καταστήματα, τις καλύβες, τις παράγκες, τις στάνες και γενικά σε ότι έχει ηλεκτρικό ρεύμα είναι στεγασμένο και έχει πέριξ τοιχώματα»
Έμεινα αποσβολωμένος και άρχισα να κάνω λογαριασμούς για το νέο χαράτσι που θα πληρώσω και το οποίο οι νταβατζομαφιόζοι θα το εισπράξουν εκβιαστικά μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ!
Φίλες/οι  μην αυταπατάστε πλέον, οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι ανίκανοι ούτε χαζοί, αντιθέτως είναι μια καλοστημένη ομάδα η οποία ολοκληρώνει ένα σχέδιο το οποίο σε κάποια φάση ίσως θα έχει και συγκυβέρνηση του δικομματισμού (ήδη δεν υπάρχει καμία σοβαρή αντίδραση από την ΝΔ)
Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά πολύ φοβούμαι (και μακάρι να βγω ψεύτης) ότι πέρα από τους εκβιασμούς και τα νταιλίκια των Ευρωπαίων (κάθε δίμηνο για  να μας δώσουν δανεικά για να πληρώνουμε τους τόκους και τα τοκοχρεωλύσια των δανείων) σύντομα θα βάλουν στο παιχνίδι και την γείτονα και άσπονδη φίλη μας Τουρκία (με στημένα σκηνικά επεισοδίων που μπορεί να καταλήξουν ακόμα και σε σύρραξη) ώστε να μπορέσουν να μας καθυποτάξουν και να ολοκληρώσουν τα προσχεδιασμένα!!!

Υποσημείωση
Για να καταλάβετε το πόσο αφερέγγυοι και γελοίοι είναι δείτε το ολιγόλεπτο βίντεο (ημερομηνία 23 Ιουνίου 2011) με τις τότε “σοβαρές” δηλώσεις τον κ. Βενιζέλου!

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια
  1. Χαχχαχααχαχα
    Για γέλια και για κλάματα.
    Τι το θελε και μίλησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΑΥΤΟ... Συνάντηση Βενιζέλου
    με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Ράιχενμπαχ......................

    Η εφαρμογή του Μνημονίου και η απορρόφηση ευρωπαϊκών πόρων θα εξετασθούν σήμερα το μεσημέρι σε συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών κ. Ευάγγ. Βενιζέλου με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα κ. Χορστ Ράιχενμπαχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    Ή ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!...
    __________________________________
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ...

    Η απόλυτη διαπόμπευση για τον αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών τα όσα είπε στις 23 Ιουνίου 2011, για τους φόρους, τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και το κοινωνικό αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος.

    Το βιντεάκι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στο...youtube.

    Eπιβεβαιώνει ότι οι κυβερνώντες, εκτός από ΨΕΥΤΕΣ είναι και πολύ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για τον τόπο.

    Κύριε Βενιζέλο θα παραιτηθείτε άμεσα ή θα σηκωθείτε να φύγετε όλοι μαζί;

    "OI ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΧΛΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ"!!!
    ___________________________________
    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011.
    ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ...Α Π Ο Λ Υ Τ Ω Σ
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ"...

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν είναι ούτε άσχετοι ούτε ανίδεοι ούτε γελοίοι, απλώς δρουν ως μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένοι και απολύτως συμπαγής για το πως θα ζήσουν εις βάρος όλων των υπολοίπων. και το έχουν καταφέρει άψογα κάτι δεκαετίες τώρα.
    εμείς απλώς θα τρώμε τον χρόνο μας κάνοντας αναλύσεις για το ποια μέτρα είναι άδικα και ποια όχι... ενώ ο χρόνος περνά και αυτοί και οι παρατρεχάμενοι τους ζουν σε πελάγη ευτυχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ?
    ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΨΕΥΤΕΣ ... ΨΕΥΤΕΣ ... ΨΕΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το έχει η θέση φαίνεται, να έχει τον μαλακο-μαγνήτη.
    Από τον Πάγκαλο στον Βενιζέλο.

    Ουυυυυυυυυυυυυυυυυστ και στα μούτρα σου χοντρέ.
    Όπως είπες και στην υπάλληλο του Υπουργείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΕΒΕΝΙΕ,
    ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑΤΣΑ
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
    ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΗΝ
    ΕΡΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παλιά στα εμπορικά πλοία Οινουσσιώτικης πλοιοκτησίας, οι Οινουσσιώτες καπετάνιοι οταν εκαναν τις μαλαγανιές τους η τις που@@@ες τους και εκλεβαν τα λεφτά, τους εκοβαν τις υπερωρίες στο πλήρωμα,τους τάιζαν σάπια και λειψες μερίδες, και το πλήρωμα τον μούτζωνε και τον εβριζε, αυτός ελεγε.
    "" Φτύστε με- μουτζώστε με.
    ΅! θα πώ οτι βρέχει και θα σκουπιστώ.
    Η δουλειά μου να γίνεται.""

    Κάτι παρόμοιο γίνεται με τον Βενιζέλο σήμερα η κάνω λάθος?

    ΥΓ. Πριν με βρίσουν τίποτε φίλοι απο Χίο Οινούσσες ας διαβάσουν το γνωστό ιστορικό βιβλίο του Λεμού που τα γράφει αυτά και άλλα πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 13 Σεπτεμβρίου 2011 7:06 μ.μ. ΑΛΗΤΑΡΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ! Ο ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ!!!!

    Φίλες/οι μην αυταπατάστε πλέον, οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι ανίκανοι ούτε χαζοί, αντιθέτως είναι μια καλοστημένη ομάδα η οποία ολοκληρώνει ένα σχέδιο το οποίο σε κάποια φάση ίσως θα έχει και συγκυβέρνηση του δικομματισμού (ήδη δεν υπάρχει καμία σοβαρή αντίδραση από την ΝΔ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου