ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

     170.000 νοικοκυριά χρωστάνε στη ΔΕΗ  490 εκατομμύρια ευρώ από ληξιπρόθεσμες οφειλές.
     Η ΔΕΗ – μολονότι επισήπως το αρνείται- ψάχνει για κάποιες δεκάδες χιλιάδες ρολόγια σε ποιόν ανήκουν. Λέγεται ότι είναι 17 χιλιάδες.
     Το Δημόσιο χρωστά στη ΔΕΗ γύρω στα 170 εκατομμύρια ευρώ.
     Επομένως χοντρά-χοντρά το τέλος που μας έβαλαν ξεκινά με μείον 660 – 670 εκατομμύρια!...  Μια τρυπάρα νααα δηλαδή!...Και ζητούν από την κατασυκοφαντημένη και υπό εκκαθάριση και ιδιωτικοποίηση ΔΕΗ να το εισπράξει. Πολύ χειρότερα μάλιστα που ο επίσημος φοροεισπρακτικός μηχανισμός του κράτους δεν εισπράττει, γιατί ο κόσμος δεν έχει χρήματα.
     Τέτοιος προγραμματισμός δεν έχει ξαναγίνει!...
Και αφού δεν θα έχουν εισράξει όσα ευελπιστούν ότι θα πληρωθούν, θα επιβάλουν πρόσθετο ειδικό τέλος στο ειδικό τέλος της ΔΕΗ. Οπότε θα είναι και το τέλος του τέλους αυτής της πολιτικής, που μας έχει αλλάξει τα φώτα. Τα φώτα της ΔΕΗ στο τέλος θα τους τυφλώσουν.
     Δεν υπάρχει τέτοια πολιτική και ας λέει η Ε.Ε. ότι θέλει, και ας μας εκβιάζει μαζί με την τρόϊκα. Ποιός θα συγκρατήσει τον λαό μας?... Ποιός θα συγκρατήσει τους λαούς της ημιδιαλυμένης- από αυτή τη στυγνή νεοφιλελεύθερη πολιτική - ψοφοδεούς  Ευρώπης?...
     Μια του ψεύτη, δυο του κλέφτη, τρείς και σάλταρε ο λαός, και ο Θεός βοηθός για το Δ΄ Ραϊχ της Μέρκελ και τους παρατρεχάμενους σφουγγοκωλάριους της Φιωλανδούς, Ολλανδούς, Αυστριακούς και όλο το κακό συναπάντημα...