Επικοινωνιακό τρυκ η δήθεν δραματική επιστροφή Παπανδρέου

10
Από χθες ξεκίνησε καταιγίδα φημών για χρεοκοπία με αποκορύφωμα την δραματική ανακοίνωση της Κυβέρνησης  για ματαίωση της επίσκεψης Παπανδρέου στην Αμερική και επιστροφή του από το Λονδίνο.
Είναι έτσι τα πράγματα ή είναι ένα ακόμα επικοινωνιακό τρυκ της Κυβέρνησης  για να δραματοποιηθεί η κατάσταση και να δεχτούν οι Ελληνες τα χαράτσια αδιαμαρτύρητα..
Ο Παπανδρέου έφυγε από την Ελλάδα  την Παρασκευή  και αντί να πάει στην Αμερική , πήγε στο Λονδίνο χωρίς να έχει κανένα λόγο ή κάποιο  ραντεβού μάλλον για να μπορέσει να επιστρέψει από κάπου κοντά. 
 Σάββατο απόγευμα βγάζουν ανακοίνωση ότι η κατάσταση  είναι δραματική και αντί να γυρίσει ο Πρωθυπουργός αμέσως, ακόμα δεν εχει γυρίσει.
Ολα  παραπέμπουν σε επικοινωνιακό τρυκ, αλλά .......
κύριοι της Κυβέρνησης σας πήραμε χαμπάρι  και δεν τσιμπάμε πια. Και δίκιο να έχετε κάποια στιγμή την έχετε πάθει όπως ο βοσκός που φώναζε  συνέχεια λύκος στα πρόβατα.
Οσα επικοινωνιακά τρυκ και να βρείτε, όσο και να δραματοποιήσετε  επικοινωνιακά την κατάσταση ο λαός μας δεν αντέχει αλλα χαράτσια και δεν μπορεί να πληρώσει

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια
  1. Και αναρωτιόμουν γιατί δεν βγαίνει ο Χατζάρας στο μπλου σκάϊ.
    Τελικά μήπως μας κυβερνούν εβραίοι;
    Τυχαίο; Δεν νομίζω.
    http://deltio11.blogspot.com/2011/09/elia-mossia.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Iσως η ωραιότερη συνέντευξη που έχω διαβάσει http://farmakoglwssa-kirki.blogspot.com/2011/09/blog-post_6069.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ό ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΦΑΣΙΣΑΤΑΣ γαπ,μετά από 2 χρόνια σκληρών κοινωνικων περικοπών καί θυσιών,πού ό ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ επέβαλλε στήν Ελληνική κοινωνία,προτίθεται νά μάς εξαγγείλη τό πολλοστό(!!!!) διάγγελμα του,διά νά μάς εξηγήση(?????)τήν ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ##ΕΛΛΑΣ## ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟ SOS, ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ TOY!!!!
    O AΡXIΠΟΥΣΤΑΡΟΣ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΦΗΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑΝ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ,ΚΟΠΡΙΤΕΣ,
    ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ,ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΙ,ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΕΤΥΧΕ,ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΜΠΑΤΣΟΚ ΜΑΦΙΑ ΑΕ,ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΙ ΕΞΩ-ΕΣΩ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (ΑΓΟΡΕΣ,ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΠΛΗΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΑΤΣΑΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ) ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ/ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΗ.
    ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!!
    ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ,ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ ΜΑΦΙΑ ΑΕ,ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΑΤΣΑΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ????
    ΓΙΑΤΙ ΡΈ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ, ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ "" ΒΟΥΛΗ "" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ,ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ?????
    ΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ????
    ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ/ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ/ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ γαπ,ΠΟΥ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΤΑΦΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ""ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ"" ΩΣ ΑΓΕΛΉ ΠΡΟΒΑΤΩΝ???
    ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΟ γαπ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΔΛΔ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ/ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!!!!!

    ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ????
    ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!
    ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΕΥΨΥΧΟΝ ΕΣΤΙ!!!!!
    ή ΕΛΛΑΣ ή ΕΠΙ ΤΑΣ, ΡΕ!!!!!!

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ,ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΛΑΟΣ,ΤΣΑΤΣΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ!!!!!

    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ γαπ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΗ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ!!!

    Η ΕΛΛΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διόρθωση :
    Ό ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΦΑΣΙΣΑΤΑΣ γαπ

    σέ

    O AΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ γαπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το οτι μονο το συγκροτημα λαμπρακη και το συγκροτημα μπομπολα προλαβαν να το δημοσιευσουν σημερα ειναι τυχαιο;δεν νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι λέει σε νέο δραματικό μήνυμα ο Βενιζέλος....

    Πρόεδρε.
    Αυτοί δεν μου δώσανε την Δόση
    για την ΣΠΟΓΓΩΔΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑ..

    Αλλά μου είπαν για ένα μήνα
    να τρώω Αμελέτητα Συντρόφων
    Αρχίδια δηλαδή) ..και βλέπουνε μετά.

    Επειδή τα το κόματος είναι τζούφια
    μήπως έχετε και εσείς μερικά..καθότι
    στις Ντόρας και Καρατζαφέρη, είναι
    είδος εξαφανισμένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9.38 ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος είπε...
    9.38 ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!



    ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ zivagos lamogios laliotius pagalopigius mantelius malakogapius pasokus-pasokus,ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΡΧΙΒΛΗΤΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το μεγαλύτερο Τρυκ που έχει γίνει μέχρι τώρα. Βλέπετε έπρεπε πάση θυσία να επισκιαστεί η ομιλία Σαμαρά στη ΔΕθ.Τελικά πόσο ξετσίπωτοι είναι όλοι τους ,να χρησιμοποιούνε τέτοιες μεθόδους. Δεν έχουνε πάρει ακόμα χαμπάρι ότι ο λαός τους έχει αηδιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου