Το ΠαΣοκ γιορτάζοντας τα 100 χρόνια του νόμου Βενιζέλου απολύει δημοσίους υπαλλήλους

5
Βενιζέλος το ψήφισε , Βενιζέλος το καταργεί

ΜΑΙΟΣ 1911. Πρωθυπουργός ο Ελευθέριος Βενιζέλος.. Με εισήγηση του πρωθυπουργού θα περιληφθεί στο Σύνταγμα άρθρο, το 102, το οποίο θα προβλέπει τη μονιμότητα των δημόσιων υπαλλήλων.

Ο Βενιζέλος θα πει χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση αποβλέπει στο συμφέρον του λαού και όχι των δημόσιων υπαλλήλων.

Μέχρι τότε οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο ήταν όμηροι της πολιτικής εξουσίας. Κάθε κόμμα που ανέβαινε στην εξουσία απέλυε τους υπαλλήλους που ανήκαν στο αντίπαλο κόμμα για να προσλάβει τους δικούς του.

Και οι απολυθέντες, οι αποκαλούμενοι Παυσανίες, συνέρρεαν σ’ ένα σανιδένιο παράπηγμα επί της πλατείας Κλαυθμώνος (από κει και το όνομά της), που εκτελούσε χρέη καφενείου, για να θρηνήσουν την κακή τους τύχη, που τη συνέδεαν με την τύχη της χώρας, κραυγάζοντας ότι το νέο γκουβέρνο οδηγεί την Ελλάδα στο χάος.

Σεπτέμβριος 2011. Υπουργός Οικονομικών ο Ευάγγελος Βενιζέλος Το ΠΑΣοΚ εορτάζοντας τα 100 χρόνια από την ψήφιση του νόμου ξεκίνησε την αποστολή  ειδοποιήσεωνγ ια  απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων και ήδη οι Δημόσιοι υπάλληλοι μαζεύονται στη πλατεία Κλαυθμώνος.
Τις δικές σας απολύσεις κύριοι της Κυβέρνησης πότε θα τις υπογράψετε;;;

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια
  1. Βρε Καφενείε, τι σχέση έχει ο Ελευθέριος Βενιζέλος με τον Τούρκογλου; Εκεί που έχεζε εκείνος ο Βενιζέλος φύτρωσε το σημερινό πατσαβούρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΩΗΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
    ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ! ! !

    1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00μ.μ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    Την 1η Οκτωβρίου 2011 ημέρα Σάββατο καί ώρα 19:00μ.μ δίνουμε ένα δυναμικό παρών όλοι οι πρώην Έφεδροι Καταδρομείς και Πεζοναύτες πού υπηρετήσαμε στις Ειδικές Δυνάμεις στην Πλατεία Συντάγματος.

    Καλούμε όλους τους πρώην έφεδρους Καταδρομείς καί Πεζοναύτες καθώς καί ....
    όσους εν ενεργεία Στελέχη πού υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις να δώσουν ένα δυναμικό παρών.

    ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

    ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ :

    Εμείς των Ειδικών Δυνάμεων την ημέρα πού απολυθήκαμε ΔΕΝ πεθάναμε ΟΥΤΕ εξαφανιστήκαμε. Είμαστε εδώ , ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ , ΖΟΥΜΕ μέσα στην Κοινωνία. ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΑΚΟΥΜΕ , παρακολουθούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ καί είμαστε ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ με την κατάντια της Πατρίδας μας. Εμείς έχουμε ορκιστεί να φυλάττουμε Πίστη είς την Πατρίδα καί ο όρκος μας ισχύει μέχρι να πεθάνουμε. Εμείς λοιπόν οι Έλληνες Κομμάντος υπηρετήσαμε μια δύσκολη θητεία καί τον Μπερέ μας , τα Διακριτικά μας καί τα Σχολεία πού περάσαμε τα εξαγοράσαμε με ΙΔΡΩΤΑ καί ΑΙΜΑ. Όλα αυτά τα κάναμε για να κρατήσουμε τον Εχθρό, εκτός των τειχών καί τον Λαό μας να Ζεί με Ελευθερία καί Αξιοπρέπεια στη Πατρίδα του.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε Νόμιμα πλαίσια καθώς θα έχει δωθεί καταστατικό με τα Ονοματεπώνυμα των συμμετέχοντων στις Αστυνομικές Αρχές για να μην υπάρξουν έκτροπες καταστάσεις.

    Οι συμμετέχοντες πού θα λάβουν μέρος θα φορούν ομοιόμορφα μπλουζάκια μαύρου χρώματος. Στη μπροστινή καί πίσω όψη θα διακρίνονται τα Εμβλήματα " Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ " καί " ΘΑΡΣΗΝ ΧΡΗ " για όσους υπηρέτησαν ώς Καταδρομείς καί Πεζοναύτες αντίστοιχα. Επίσης στο πίσω μέρος θα αναγράφεται η ομάδα πού διοργάνωσε την εκδήλωση " ( Κ.Ε.Ε.Δ. ) ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ".

    Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΙΣ 18:00 μ.μ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

    Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να επικοινωνούν με τον " Σύνδεσμο Απόστρατων Ειδικών Δυνάμεων " { http://www.facebook.com/profile.php?id=100001571063968 }.

    Με την ομάδα μας " ( Κ.Ε.Ε.Δ. ) ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ " { http://www.facebook.com/groups/168714993153743/ }.

    Στο Site www.keed-hellas.net

    Με e-mail { keed.hellas@gmail.com }.


    ΥΓ : Εμείς είμασταν καί είμαστε Στρατιώτες εν εφεδρεία ,ΔΕΝ σπάμε πεζοδρόμια, ΔΕΝ καίμε περιουσιες, ΔΕΝ γκρεμίζουμε θεσμούς, ίσα-ίσα υπάρχουμε για να τα προστατεύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα μέσα στα χρόνια, η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων, μοίρασε τον ελληνικό λαό σε δυο στρατόπεδα: στα μοσχαναθρεμμένα παιδιά και στα αποπαίδια. Κι όλοι έτρεχαν και φυλούσαν κατουρημένες ποδιές για να μπουν στο δημόσιο. Κι οι εκάστοτε κυβερνήσεις το εκμεταλλεύτηκαν για ψηφοθηρία. Κι αυτό ήταν αίσχος της ελληνικής κοινωνίας!
    Δεν σκεφτήκαμε ποτέ, οι ηλιθιοι, τι πρόκειται να συμβεί. Κοιτάζαμε μόνο πως να βολευτούμε.. Το μέλλον ποιος το είδε;
    Κι αφού οι κυβερνήτες μας χρησιμοποίησαν κατά πως θέλανε, τώρα δεν τους κάνουμε. Φταίμε εμείς ως λαός! Και όταν προσκυνάγαμε για μια θεσούλα, και τώρα που ανεχόμαστε ακόμη τους απατεώνες κυβερνήτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Βενιζέλος προχθές ήταν καθαρή περίπτωση “επείγοντος ψυχιατρικού περιστατικού”.

    Υπάρχει ακόμα ο Στεφανής στο πασοκ ;
    __________________________________


    Δεστε τώρα, πώς ταιριάζουν οι στίχοι τού…Ρουβά !!!
    (Αίμα δάκρυα κι ιδρώτας)
    _________________________
    ”’Στρίμωξα τα δάκρυά μου
    μες στην πράσινη βαλίτσα
    μάζεψα και τον ιδρώτα
    με στυπόχαρτο”
    ………..
    ………..
    Κρίμα δεν κράτησε
    γρήγορα τέλειωσε
    γεια χαρά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
    ........................
    Απαγορεύεται το ομιλείν.


    Ο πανικός του Βενιζέλου μπροστά στην εμφάνηση Σαμαρά διαψεύδει όλους τους δήθεν αναλυτές που με κόπο έβρισκαν ψεγάδια στην ομιλία Σαμαρά. Όσο και αν το παλέψατε παληκάρια ο Βενιζέλος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την δουλειά σας, σας κατσάδιασε και είπε να αναλάβει μόνος του, αλλά…

    Η μάνα μου, μου είπε ότι τρόμαξε τόσο πολύ, που το πρωί περίμενε να δει τα τανκς στους δρόμους.

    Άκουγε λέει ερπύστριες όλο το βράδυ!
    Μάλλον τα σκουπιδιάρικα θα ήταν και μπερδεύτηκε.

    Είδατε πειθώ ο Μπένυ ;

    ΓΑΜΑΤΑ ΑΔΕΛΦΕ....
    ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
    ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

    ΜΟΝΟ ΜΠΑΜ + ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΠΑΜΕ..

    ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΛΕΟΝ.

    ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΟΡΘΙΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου