ΠΑΝΑΡΙΤΗ: ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ

21
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=84548&catID=77


                             ΗΜΙΑΙΜΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια
  1. Δεν παίζεται με τίποτα η «δεν είμαι Αμερικανίδα» κυρία Παναρίτη. Αφού με καθυστέρηση ημερών προσπάθησε να διαψεύσει το δημοσίευμα του «Γκάρντιαν» ότι «δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα», πήγε στη Βουλή να μοιράσει σχετική δήλωση στους δημοσιογράφους.

    Εκεί συνάντησε δημοσιογράφου του «Ελεύθερου», ο οποίος το Σάββατο βγάζει το τελευταίο του φύλλο. Ο δημοσιογράφος ευχαρίστησε την Παναρίτη για την δήλωση που του έδωσε και της ζήτησε «κατανόηση αν δεν δημοσιευθεί γιατί είναι το τελευταίο φύλλο».

    «Δεν μπορώ να πω ότι λυπάμαι γι’ αυτό» ήταν η απάντηση της Παναρίτη. We will remember that.

    - Αυτή δεν είναι ελληνική απάντηση.
    Ούτε κι απ΄ τον χειρότερο εχθρό σου.

    Πόσο μπορεί, με μια δήλωση, να εξευτελίζεται έτσι ένα πρόσωπο…μπράβο όμως, τέτοια να γίνονται και να λέγονται !
    -----------------------------------
    Αγαπητοί κύριοι,
    κάντε έναν κόπο και διαβάστε
    – αν αντέξετε – το πόνημα της κυρίας Panaritis με τίτλο “Prosperity Unbound (Ευημερία
    Δίχως Όρια – Εκδόσεις Λιβάνη)”.
    Το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί ύμνο στην πολιτική του Φουχιμόρι,
    ο οποίος καταδικάστηκε από Δικαστήριο του Περού σε φυλάκιση για εγκληματικές πράξεις…

    Θέλει μεγάλο ταλέντο για να μαζέψεις όλον αυτόν τον βούρκο.
    Εύγε ΓΑΠ.
    Μέγιστος κυνηγός άθλιων υποκειμένων τύπου Παναρίτη.

    Η γιαγιά μου έλεγε” πες μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που θα πάει...δεν θα μείνει ο κόσμος στα γιαούρτια...Υπάρχει και η πίσσα με τα πούπουλα...Αμερικάνικος τρόπος ανταπόδοσης!!Πλησιάζει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλύτερα Αμερικανός παρά άχρηστος και παπατζής Ελληνας. (σαν μερικούς από τους σχολιαστές εδώ μέσα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3.51 ότι πεις βλαχόπαιδο. Μόνο κοίτα την ιστορία μεταξύ των δύο λαών και μετά μίλα βλήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ!!

    ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΨΕ ΚΛΕΨΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ!

    Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΡΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΛΕΒΟΥΝ!!

    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΑΘΑΝΑΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3:51 σε παίρνουν όλοι από το Μαξίμου ή τους γλύφεις τον καμηλοκώλο τους που βρόμισαν όλο τον Ελληνισμό καρακόλι του κερατά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑ@$#ΚΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4 21 Ελληναρα μου που το παιζεις και απογονος των αρχαιων Ελληνων. Σε βλεπουμε τι εισαι εσυ και οι αλλοι απο το πως καταντησατε την πατριδα μου.

    Μαθαινω στα παιδια μου να αγαπανε την πατριδα τους αλλα απο αποσταση.
    Καλη για διακοπες και ξεκουραση 2 μηνες τον χρονο.
    Διαμονη και εργασια αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 7:04 καμήλας κώλε ποιός κατάντησε ρε έτσι την Ελλάδα; Εμείς και οι άλλοι ή οι αμερικανοαναθρεμένοι Αντρέας και γιωργάκης που ήρθαν εδώ σε εντεταλμέμη υπηρεσία; Ούτε αυτό δεν καταλαβαίνεις ηλίθιε; Αλλά με ποιόν να μιλώ τώρα από κάποιον που απαρνείται την πατρίδα του και διαλαλεί πως είναι ξενόδουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9.33 Δεν μου λες ρε Ελληναρα μου, τα φακελακια ποιοι τα παιρνουν?
    Ποιοι φυλανε κολους πολιτικων για να βαλουν τα παιδια τους στο δημοσιο οπου γνωριζουμε εκει τι γινεται.
    Γιατι δεν βγηκαν ολοι οι Ελληναραδες ενομενοι αφου γιναν περικοπες σε ολους εκτος "καποιον" προνομιουχων, στους δρομους ενωμενοι?
    Ο καθε ενας μονο για την παρτη του.
    Τι να πιασω το οποιο δεν βρωμαει σε αυτη την χωρα, ,γιατρους,δικαστες,δικηγορους,"ταριφες" ΔΥ ,καταστηματαρχες,
    αστυνομους, κλπ.
    Εαν αυτα που εκαναν καποιοι "προνομιουχοι" στην ελλαδα γινοταν στο εξωτερικο το 1/3 του πλυθησμου, για να μην πω και παραπανω θα ηταν "μεσα". Σε αυτο δεν πιανω τους πολιτικους. Αυτη ειναι αλλο σιχαμα!

    Αντε ελληναρα μου κλεψε και εσυ το κρατος σου (φυσικα σε κλεβη και αυτο, δεν λεω) και τον συμπολιτη σου και καλο κουραγιο. Υπαρχει και η τροικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 7,04

    μωρή μαλακισμένη με τους φόρους και τις υποδομές που πληρώνουμε εμείς οι ιθαγενείς γι΄αυτό το κωλοκράτος, έρχεσαι εσύ να κάνεις διακοπές να το απολαύσεις αν χρειαστή να σε περιθάλψουμε τσαμπέ και να μας βρίζεις και απο πάνω .

    ουστ απο δώ μωρή κάργια και μην ξαναπατήσεις, μισέλληνες πουλημένα τομάρια γενίτσαροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10.31 Γεια σου και σε εσενα Ελληναρα μου με το ομορφο λεξιλογιο σου. Τωρα αρχιζω και καταλαβαινω λιγο πιο βαθια γιατι καταντησε ενας τετοιος υπεροχος πολιτισμος οπως ο Ελληνικος να φθασει στο σημειο που βρισκεται σημερα.

    Μονο διακοπες και αυτες καπου απομερα σε ενα ησυχο νησακι.

    Δυστηχως στην πατριδα μου εχει πεσει βαθυ σκοταδι και δεν φενεται να υπαρχει καποιος που να μπορει να φερει λιγο φως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10,58

    αν δεν έχεις ματώσει και δεν έχεις πληρώσει δεν δικαιούσαι να την λές πατρίδα.
    ουτε πρόκειται να τρέξεις αν χρειαστή βοήθεια αυτό το κράτος

    τουρίστρια αγράμματη εισαι που με ύφος μαλάκα ανθρώπου που ήλθε για διακοπές μας υποτιμάς μας ψέγεις και θεωρείς την ελλάδα υποδεέστερη του κράτους που ζείς λες και εκει ζουν παρθένες.

    get the fuck n tk u vm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μωρή λάμια και καμήλας κώλε, αμερικανόδουλη, μαζί μας θες να παίξεις; Να δω τι παιχνίδι θα παίξεις το Φθινόπωρο που ο κόσμος θα ορμήξει μέσα στο κυνοβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαχαχαχχα
    Υπάρχουν και Ελληνες εθνικιστές???
    Μα αυτό δεν προϋποθέτει ότι Ελλάδα είναι έθνος?
    Είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν βάλεις σε ένα δωμάτιο δύο Ελληνες μόνο ένας θα βγει από εκεί μέσα ζωντανός σε αντίθεση με τους άλλους που αλληλουποστηρίζονται !!!!!! Ωστόσο αυτός λαός με τα μυαλά που κουβαλάει -και το βλέπουμε καθημερινά πλέον- θέλει κυριολεκτικά σκότωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μην ξεχνάς κωλοαμερικάνα, πως η Ελλάδα, είχε εφιάλτες, νενέκους, Μαυροκορδάτους και κωλέτηδες, αλλά είχε και μερικούς Κολοκοτρωναίους , Καραισκάκηδες, Κανάρηδες, Μποτσαραίους με 40 κιλά αρχίδια ο καθένας. Πρόσεξε κακομοίρα μου, μόλις δεις μπουχό να την κοπανήσεις πρώτη και να πας στην πατρίδα σου, γιατί, δεν σε βλέπω καλά. Άιντε σιχτίρ καμηλοκώλησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ.ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΑΡΙΤΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΜΕ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ Σ ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΟΨΕΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελικά η Παναρίτη είπε ότι δεν είναι ελληνίδα αλλά αμερικανίδα αλλά το είπε με την έννοια της ανατροφής λέει ;)

    Σε μια υποσημείωση που μπήκε στο άρθρο της Guardian όπου η Παναρίτη δήλωσε αμερικανίδα και όχι ελληνίδα, η κυρία δεν αμφισβητεί ότι το είπε ούτε λέει ότι έγινε λάθος στη μετάφραση οπως λένε οι πρασινοφρουροί....

    Απλά σημειώνει ότι το είπε για να δηλώσει ότι είναι αμερικανοθρεμένη και η μόνη επαφή της με την Ελλάδα είναι ότι στα χαρτιά έχει ελληνική υπηκοότητα... λες και κάτι τέτοιο είναι λιγότερο κακό...

    Πάντως εμένα μου κάνει επίσης εντύπωση πως ο άγγλος δημοσιογράφος ψάρωσε απ' τα πολλά Apple που είδε μέσα στο γραφείο της... προφανώς δεν ήταν ούτε 2 ούτε 3... καλά πόσα έχει η ηλίθια (γιατί περί ηλίθιας πρόκειται όταν απαντάει ότι έχει πολλά Apple επειδή είναι αμερικανίδα ή έστω αμερικανοθρεμένη!!!);

    Όσο θυμάμαι τον Παπακωνσταντίνου αν δεν κάνω λάθος, η τέλος πάντων κάποιον ΠΑΣΟΚο υπουργό, που τις πρώτες μέρες που ανέλαβαν κυβέρνηση τον Οκτώβριο του 2009, είχε κατηγορήσει τον Παπαθανασίου ότι πήρε μαζί του το λαπτοπ του υπουργού όταν έφυγε απ' το γραφείο (πράγμα που αποδείχθηκε αργότερα ότι ήταν ψέμμα)... και τώρα βλέπουμε ότι μια άσχετη υπουργός που κανένας δεν ξέρει με τι ασχολείται και δεν ακούγεται καθόλου, έχει 3-4-5 λαπτοπ της Apple αραδιασμένα στο γραφείο της και κανένας δεν ασχολείται... αναλογίζομαι τι σου είναι η προπαγάνδα !!!

    Διαβάστε και τη σημείωση που μπήκε στο άρθρο της Guardian όπου η εφημερίδα λέει ότι η Παναρίτη σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι "ελληνίδα" αφού είναι βουλευτής!!
    ...................................
    This footnote was added on 4 August 2011. A version of the following clarification was due for publication in the Guardian newspaper of 5 August, regarding the article above: Elena Panaritis, a member of the Greek government, was quoted as replying – in answer to a question about why her office sported so many Apple computers – "That's because I'm not Greek, I'm American". Ms Panaritis was evidently using a figure of speech to describe influences on her life, as she made clear in a later unpublished remark noted during the interview: "I was born here [Greece] but I am one of the diaspora." For the avoidance of doubt: as a parliamentarian she is, by definition, a Greek citizen; the constitution requires this.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αυτη καλα κανει γιατι ειναι σε αποικια αμερικανων και πρεπει να εχει τα δικαιωματα ενος αποικιοκρατη εμεις γιατι την δεχομαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτή η διεσπαρμένη μαλακω-παναρίτη τρώει πίνει γενικώς σιτίζεται παίρνει και ενα παχυλό μισθό απο το στέρημα ενός λαού που τον θεωρεί υποανάπτυκτο και απο πάνω τον λοιδωρεί στη προσπάθεια της να κάνει (show-off) επίδειξη ανωτερότητος σε μόρφωση και τρόπου ζωής.

    κ. κόπανε πρόεδρε της βουλής κοίτα τι θα κάνεις και γρήγορα με αυτή τη μαλακισμένη με την μεγάλη μύτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου