ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ: YΠΟΒΑΛΛΩ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ CDS!!!

15

Στην αντεπίθεση περνά ο Πάνος Καμμένος μετά και τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Αριστέας Μπουγάτσου στη σημερινή "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ", για την εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου σε εταιρία που διαχιρίζεται κεφάλαια (CDS) σε βάρος της Ελλάδας. Ο κ. Καμμένος... μιλώντας στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι" αποκάλυψε ότι θα υποβάλλει μήνυση κατά των Παπανδρέου και θα ζητήσει να την συνυπογράψουν κι όσοι Έλληνες πολίτες το επιθυμούν.

-"Αφιερώνω σε όσους με πολέμησαν το τραγούδι οι "Ιππεις της Πύλου" και καλώ τους Έλληνες να πάρουμε όλοι μαζί πίσω την Ελλάδα που μας έκλεψαν. Έχω 4 βαλίτσες με στοιχεία που αποδεικνύουν το βρώμικο στήσιμο με τα CDS!.."

Skandalistis

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια
  1. Το ΠΑΣΟΚ έχει κι επιτυχίες...
    πχ. τα spread τα πάει Γαμιώντας @@@

    Το spread του 2ετούς ελληνικού ομολόγου κινείται πλέον στις 3.100 μονάδες βάσης, του 5ετούς στις 2.600 μ.β. και του 10ετούς στις 1.464 μονάδες βάσης.

    Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες χώρες της ευρωπεριφέρειας, τα CDS των 5ετών ομολόγων της Ελλάδας, της Πορτογαλίας, της Ιρλανδίας και της Ισπανίας διαμορφώνονται σε νέα ιστορικά υψηλά, στις 2.425 μ.β., 1.190 μ.β., 1.175 μ.β. και 370 μ.β. αντίστοιχα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Markit.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ
    Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.
    Εντός της εβδομάδας αναμένεται να καταθέσει μηνύσεις κατά του Αντρίκου Παπανδρέου ο Πάνος Καμμένος.
    Ο βουλευτής της Ν.Δ. δεν θα καταθέσει αγωγές αλλά μόνο μηνύσεις, καθώς στην αγωγή που του είχε καταθέσει ο Αντρίκος Παπανδρέου (κλικ) ισχυρίζεται...
    ψευδώς ότι δεν μετείχε σε καμία εταιρεία.

    Ο αδερφός του πρωθυπουργού αργά χθες το βράδυ, με αφορμή το ρεπορτάζ της Αριστέας Μπουγάτσου στην Ελευθεροτυπία, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ισχυρίζεται ότι η συμμετοχή του σε μια Επιτροπή Στρατηγικής είναι γνωστή από τον Ιανουάριο του 2009 και ότι ο ρόλος του είναι αυστηρά προσδιορισμένος από την ακαδημαϊκή του ιδιότητα σε θέματα περιβαλλοντικής οικονομικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !

    ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΔΩ http://www.gopetition.com/petition/35892.html

    ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ !!!

    ΗΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ. ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ;;

    ΣΥΝΤΑΓΜΑ Άρθρο 120
    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαμαρα πηγαινε στις αντιμνημονικες δυναμεις του τοπου, και προτεινε την δημιουργια εθνικου μετωπου σωτηριας, ζήτα κηρυξη ανενδοτου για να φυγει η χολερα..Μπες μπροστα, θεωρησε οτι η Ελλαδα ειναι χρεωκοπημενη και βαλε μπροστα σχεδια Ξενοκρατης για κοινωνια και οικονομια. Δημιουργησε εθελοντικα ταγματα εργασιας απο νεους, με αμοιβη εκ του αποτελεσματος. Τουλαχιστον θα εχουν να τρωνε και να κοιμουνται, περα απο την κοινωνικοτητα που θα βιωνουν. Ας ξεφυγουμε απο τον γαμημενο εβραιοακαπιταλισμο. Ας κανουμε μια φορα επιτελους, δικη μας εθνικη πολιτικη. Ας κανουμε το καραγκιοζισταν, Ελλαδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο υπάρχουν κόπανοι σαν τον 3:21 τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Ποιόν Σαμαρά ρε... . Αυτόν που δεν τολμά να ξεστομίσει την λέξη εκλογές? Που εκμεταλλεύεται την φτώχια του κόσμου για να εξασφαλίσει αυτοδυναμία?

    Μα καλά ακόμα δεν μάθαμε τίποτα????

    Σε λίγο θα μας πεις και οτι ο Παπούλιας παραιτείται!

    Πόσες φορές θα βλέπουμε το ίδιο έργο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΗΚΩΜΟΣ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΓΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΜΒΕΡΔΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ.ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ. ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12 Ιουλίου 2011 3:11 μ.μ.

    Είσαι και πολύ μαλακας .
    Το αντίθετο γίνεται !!
    ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ !!
    Η Ρωσία τα χρέη τις από το 1919 ,όταν ο ΛΕΝΙΝ αρνήθηκε να τα πληρώσει, ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 80 ΧΡΟΝΙΑ !!
    Αναγκαστικά ρε βόδι ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΠΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ .

    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΒΑ Η Β.ΚΟΡΕΑ !!

    ΜΑΛΑΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΡΕ ΑΥΤΟΙ, ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΩΝ ΤΣΑΡΩΝ ,Ω ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΕ, ΕΝΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ .ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ 4.07 ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ 3.11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟΣ (4.07) ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΛΩΣ. ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ. ΤΑ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1917 ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Περίεργα άμεση ήταν η επέμβαση της εισαγγελίας ενώ για την άλλη υπόθεση, πάλι του Αντρίκου, και το ποιος έδωσε πόσες χορηγίες στην i4cense και αν δηλώθηκαν... δεν ενδιαφέρθηκε κανένας κερατάς...
    Άντε Πάνο Καμμένε βγάλε κανά χαρτί να τον στείλεις αδιάβαστο...
    Αλλιώς θα μας το παίζει και αθώος με δικαστική σφραγίδα.

    Διαβάστε και την είδηση:

    Έρευνα για την πιθανότητα προσβολής της Εθνικής οικονομίας διατάχθηκε από τους εισαγγελείς του οικονομικού εγκλήματος, μετά από δημοσίευμα περί συμμετοχής του αδελφού του Πρωθυπουργού, σε εταιρεία διαχείρισης CDS.

    Οι Εισαγγελείς έδωσαν εντολή να διερευνηθεί η βασιμότητα δημοσιεύματος της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», η οποία ανέφερε ότι ο Ανδρίκος Παπανδρέου, είναι στέλεχος της τριμελούς επιτροπής στρατηγικού σχεδιασμού πολυεθνικής εταιρίας, για τα χαρτοφυλάκια των επισφαλιών, σε βάρος οικονομιών κρατών μελών της Ε.Ε., μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

    Παράλληλα οι κύριοι Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, πρώτη μέρα ανάληψης και επισήμως των καθηκόντων τους, διέταξαν και την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί αν ήταν σύννομα τα δάνεια που πήραν οι δήμοι Ζωγράφου και Αχαρνών όπως επίσης και αν ζημιώθηκαν οι Δήμοι από αυτά τα δάνεια.

    Από το : briefingnews.gr
    http://fimotro.blogspot.com/2011/07/blog-post_6075.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 4.07 ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΠΟΡΤΕΛΟ ΛΕΚΑΝΑΤΖΟΥ
    ΕΙΣΑΙ????? ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΣΟΚ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η οικογενεια παπανδρεου επι χρονια ξερει να κρυβεται ,μπραβο στον καμενο αν καταφερει να τους ξεφορτωθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ 3:31

    Έχεις απόλυτο δίκιο!
    Δεν βλέπεις την ανύπαρκτη υποστήριξη του Καμμένου από τον Σαμαρά;
    Η Ν.Δ. τελείωσε και αυτή οριστικά και αμετάκλητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ.
    ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ.
    ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΑΣ.
    ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ
    ΜΜΕ, ΜΛΟΓΚ.
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ORA GIA NA GENI8I H ELLAS APO TIS STAXTES...KAI NA 3EKOYMPISTOYN TA TZAKIA PAPANTREOY KAI SIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου