Με φόβο (γιαουρτώματος) και πάθος (εξουσίας)

3

Του Θανάση Νικολαΐδη
    
ΟΤΑΝ «έκτιζαν» τα προνόμιά τους, ούτε που το φαντάστηκαν. Μέρες «δόξας» κι όλοι να τρέχουν ξοπίσω τους. Αυτοί χαμογελούσαν, οι πολλοί χειροκροτούσαν και το χέρι τους «άναβε» απ’ τις (προεκλογικές) χειραψίες.. Ύστερα χάνονταν, για να πέσουν με τα μούτρα στη «δουλειά». Κοινοβουλευτική (γενικώς), νομοθετική (ειδικώς) και ρουσφετολογική (ειδικότερα). Με τη ματιά λοξά στον ψηφοφόρο. Μην άλλαξε κόμμα και «ιδεολογία», μη τον σαγήνευσε ο «εχθρός» με άλλα κόλπα και υποσχέσεις.
ΚΙ ήρθε καιρός που πλάκωσε κρίση, έπεσε φτώχια και γκρίνια, το κλίμα άλλαξε και ο καιρός δεν άλλαξε. Τέλος η «δόξα» και τα χαμόγελα, χαμήλωσε το κεφάλι ο πολιτικός, τρόμαξε ο βουλευτής, κατσούφιασε ο...... υπουργός κι όπου φύγει-φύγει. Και, βέβαια, είναι ανεπίτρεπτο να φοβάται ο πολιτικός στις εξόδους του, ο βουλευτής το…γιαούρτωμα και ο υπουργός να εισπράττει «βίαια» τα επίχειρα των πρωτοβουλιών του. Είναι φυσικό να «τρομάζει» η εξουσία στη θέα της πλατείας, αλλά αφύσικο να την τρομάζουν θλιβερές μειοψηφίες φωνασκούντων. Δεν το σκέφθηκαν έγκαιρα, δεν το φαντάστηκαν, δεν πρόλαβαν το «κακό» κι όμως, ακόμα νομοθετούν. Για καινούρια αυτοκίνητα(!) και το ίδιο πλεονέκτες, χαϊδεύοντας ηδονικά την καρέκλα των προνομίων.  
ΩΣΤΟΣΟ, κρατούν μαχαίρι και πεπόνι και το ξέρουν. Θίχτηκαν απ’ τις αφίσες που τους πρόσβαλαν, μέτρησαν οι κάποιες ανούσιες απειλές για την ασφάλειά τους και βάρεσαν συναγερμό. Κινδυνεύουν(;) οι ίδιοι-κινδυνεύει η Ελλάδα! Προστάτευσέ τους-προστατεύεις την Ελλάδα!!  Κι έγινε η αγωνία τους και δικιά μας αγωνία. Τριακόσιοι νομοθέτες με τη  προστασία τους κι απέναντι δέκα εκατομμύρια αφύλαχτων Ελλήνων. Ασφαλείς οι φυλασσόμενοι «πατρίκιοι» κι ας τρυπώνουν κλέφτες και φονιάδες στα σπίτια των «πληβείων».
ΕΙΔΑΜΕ τρομαγμένους πολιτικούς «δια τον φόβον» των τραμπούκων, αλλά δεν είδαμε το πρόσωπό τους να…συσπάται απ’ τα χτυπήματα ένστολων τραμπούκων σε κεφάλια πολιτών. Καταγράψαμε την…ευαισθησία τους για την «συντεχνία»-δεν τους είδαμε συγκινημένους για την πρόσφατη κρατική βία. Κι ούτε μια κραυγή για εντοπισμό δραστών με το κλομπ και υπευθύνων με τις εντολές για το γιουρούσι.
ΞΕΡΕΙΣ…φίλε πολιτικέ, δεν έχει διαβαθμίσεις η ανθρώπινη ζωή. Κι αν δεν το ‘νιωσες πως η προστασία του βουλευτή και η ασφάλεια του υπουργού μετράει όσο και του τελευταίου πολίτη, κακό του κεφαλιού σου. Σύντομα θα το σκέφτεσαι να ξεμυτίσεις απ’ το σπίτι σου (και δεν το θέλουμε) κι ας την κρατάς σφιχτά της εξουσίας την καρέκλα.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρέπει να πάμε επειγόντως σε μια κυβέρνηση που να μας απαλλάξει από το αβάστακτο οικονομικό βάρος της συντηρήσεως εκατομμυρίων λαθρομεταναστών (3 γεύματα την ημέρα επί εκατομμύρια λαθρομετανάστες επί πολλά χρόνια, εμβόλια, εγχειρίσεις, επιδόματα,...). Κόστος; Τουλάχιστον 1 τρισ.

    Να το αναλάβει ο Σαμαράς. Κι αν δεν θέλει να το αναλάβει (επειδή θα πρέπει να αφαιρέσει τυχόν πολλές κακώς απονεμηθείσες υπηκοότητες, να βάλει πλοία για να τους επιστρέψει πίσω κλπ και δεν θα το αντέξει), τότε να ψηφίσουμε Μιχαλολιάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΦΑΓΕ ΑΓΡΙΑ ΗΤΤΑ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ...

    ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΕ ΜΜΕ.
    Εντελώς ανεπαρκής ο Καρχιμάκης σε ρόλο πράσινου Γκέμπελς.

    Πέρα από ορισμένους βλαμμένους και μερικούς αφισοκολλητές του ΠΑΣΟΚ με τους οποίους συναναστρέφεται, οι υπόλοιποι ακόμα και μέσα στο ΠΑΣΟΚ βλέπουν την προπαγάνδα του,
    καθαρά...ερασιτεχνικού επιπέδου.

    Το Fimotro, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι σήμερα του τηλεφώνησε στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού.
    Του ζήτησε να εξαφανιστεί τις προσεχείς ημέρες από τα ΜΜΕ με υψηλή εντολή από το Μαξίμου.
    Η αποκάλυψη ότι ανάμεσα σε αυτούς που αποδοκίμασαν τη Μερεντίτη ήταν και στελέχη της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ τον εξέθεσε άγρια.

    Πιο άγρια όμως εξετέθη, όταν στο κυβερνών κόμμα κατάλαβαν ότι η σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ μάλλον καλό κάνει στον Τσίπρα και το κόμμα του παρά κακό.
    Και τον... απέσυραν εντελώς!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου