Καταγγέλλοντας «την εξουσία του μηδενός»

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

Εκτός από «σωτήρες» της κακιάς ώρας, έγιναν και «δάσκαλοι καθωσπρεπισμού» οι λατρευτοί μας εθνοπατέρες! Τολμούν να μιλούν για «ισοπέδωση» και «μηδενισμό» από πλευράς ελληνικού λαού χαρακτηρίζοντας ΒΙΑ (!) τα ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ που ακούν όπου σταθούν και όπου βρεθούν απ τον αγουροξυπνημένο απ την χειμερία νάρκη του βρομερού κομματισμού έστω και με καθυστέρηση μερικών δεκαετιών,  Ελληνικό λαό

Οι διαχρονικοί ομαδικοί ΒΙΑΣΤΕΣ της αξιοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της εθνικής περηφάνιας, της παιδείας μας, των ονείρων της νέας γενιάς αλλά και του εθνικού μέλλοντός μας, οι.......ηθικοί αυτουργοί της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ, οι διαχρονικοί σιτιστές του ΚΡΑΤΟΥΣ-ΔΥΝΑΣΤΗ (και οπερέτας μαζί)   τολμούν να χαρακτηρίζουν βία το λαϊκό μπινελίκι!

Γελοιότεροι όλων, ακόμα και εκείνων που νέμονταν επί χρόνια την κυβερνητική εξουσία οι φαρισαίοι της ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΗΣ δια σφυροδρέπανου Αριστεράς, και της  ΣΟΥΡΚΕΛΟΣΥΛΛΕΚΤΡΙΑΣ δεξιάς του μεγαλύτερου κοινοβουλευτικού καρτούν όλων των εποχών!

Οι  φαρισαίοι δηλαδή που απ τη μια συντρέχουν ως υπερασπιστές φοιτητών ντενεκέδων που χτίζουν τους καθηγητές τους μέσα στα ίδια τους τα γραφεία, κινούμενοι ΣΥΡΙΖΑ στη σφαίρα του παραλόγου, όταν  απ τα χειροκροτήματα για την αθώωση του ντενεκέ-χτίστη περνούν στην υποκριτική αποδοκιμασία του σοβατίσματος γαλαζοπράσινων πολιτικών ντενεκέδων με αγνό πρόβειο γιαούρτι,  οι ομόσταυλοί τους οπαδοί του «ΠΑΜΕ όπου γουστάρουμε» και καταλαμβάνουμε ό,τι γουστάρουμε , λες και ΠΑΜΕ στο τσιφλίκι του «Πατερούλη»  μας, αλλά και τα γραφικά καρτούν-πρωταθλητές της δεξιόστροφης  κωλοτούμπας που στερούν το Ελληνικό τσίρκο από μεγάλες στιγμές δόξας έχοντας επιλέξει ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ να κάνουν την κωμική τους καριέρα στο τσίρκο της πολιτικής

Όλοι αυτοί ενωμένοι με τους γαλαζοπράσινους εθνικούς καταστροφείς «καταγγέλλουν» εν χορώ  το θύμα της δικής τους βίας που μόλις άρχισε να ξυπνά.

Βλέποντας τα απόλυτα αυτά πολιτικά (και όχι μόνο) ΜΗΔΕΝΙΚΑ να μην σέβονται το γεγονός ότι τα «αντίμετρα» από τα θύματά τους περιορίζονται στο ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ και στο ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ, φέρνω στο μυαλό μου τα λόγια ενός Έλληνα γίγαντα της σκέψης που καλό είναι να τα διαβάσουν και να τα προσέξουν οι εθνοπατέρες μας, προκειμένου να τους λυθεί κάθε απορία σχετικά με το πώς καταγγέλλεται «η εξουσία του μηδενός» αλλά και να το ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ προλαμβάνοντας τα χειρότερα

“Μηδενισμός είναι να καταγγείλω το μηδέν που αποτελείς και εσύ και οι όμοιοί σου (αναφέρεται στους πολιτικούς) και δεν είναι μηδενισμός το ίδιο το μηδέν δηλαδή εσύ ο ίδιος και οι όμοιοί σου ? (…) Για να καταγγείλεις το μηδέν, τουλάχιστον θα βρίσεις! . Ό,τι και να κάνεις, θα βρίσεις. ΔΕΝ καταγγέλλεται το μηδέν με κολάρα και με γραβάτα. Πρώτα θα το βγάλεις το κολάρο του άλλου να σταματήσει η φαρισαϊκή μωροευπρέπειά του, το θέατρό του και μετά θα τον κάνεις κομμάτια τελατίνη. Το κολάρο βγάλε του πρώτα!...»
(Ρενος Αποστολίδης σε συνέντευξη με τον Γ. Σαλταβαρέα)

Εγώ απλά θα πρόσθετα ότι του βγάζεις και το πηλίκιο αν το αγράμματο κολάρο έχει καταφέρει να μηδενίσει μέχρι και το πηλίκιο!

Το καταλάβατε βιαστές με τα κολάρα και τα μηδενισμένα πηλίκια όσο και αν μας αξίζετε γιατί εμείς σας τα φορέσαμε?

Αυτό που ακούτε, αυτό που νομίζετε ότι καταγγέλλετε, ΔΕΝ ήχος ΒΙΑΣ από ένα Έθνος που αφού το αποχαυνώσατε το ξεσκίσατε

 Είναι ο μαγικός ήχος  απ  «κολάρο» σας που ειρηνικά ξεσκίζεται…

ΥΓ. Σύσσωμη η Κυβέρνηση μίλησε για ΑΔΙΚΑ μέτρα. Πρόκειται όμως για ΑΔΙΚΙΑ μη προβλεπόμενη απ την ποινική μας δικονομία με επακόλουθο  ΚΑΝΕΝΑ δικαστήριο να μην μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη στο θύμα που επικαλείται την ομολογία του θύτη αναζητώντας δικαίωση ως προς την συγκεκριμένη αδικία αυτή.
Στις ευνομούμενες πολιτείες η αυτοδικία, είναι δικαίως κατακριτέα, καθώς η δικαιοσύνη αποδίδεται από θεσμοθετημένα όργανα.

Τι γίνεται όταν υπάρχει ομολογία του θύτη ως προς συγκεκριμένη αδικία  την ίδια στιγμή που η θεσμοθετημένη δικαιοσύνη είναι αναρμόδια να  αποκαταστήσει το δίκαιο?

Κάποτε θα τον ευγνωμονείτε τον λαό αυτό που σας ξήλωσε απλά τα κολάρα ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ…