Νταρντάνα Δημοκρατία κρότου-λάμψης

3
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

Αυτή είναι η Δημοκρατία μας! Χρόνια την «σενιάρουμε» και την καλλωπίζουμε ψωνίζοντάς της λούσα και στολίδια με τα δανεικά που μας ακούμπησαν τα πολιτικά μηδενικά ως αντάλλαγμα για την ολική νάρκωση που δεχτήκαμε να κάνουμε για χάρη τους στην κρίση, και τη συνείδησή μας.

Αυτή είναι η Δημοκρατία μας! Αυτή η νταρντανοπουτάνα που βγήκε για πιάτσα προχθές στο Σύνταγμα και «χάλασε ο κόσμος»

Αυτή που όταν οι διάφορες ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ των ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ νταβατζήδων της, κλείνουν δρόμους, εθνικές οδούς, λιμάνια , σύνορα, και ότι άλλο γουστάρουν όχι απλά τους χαϊδεύει αλλά φωτογραφίζεται δίπλα τους, κάτω από πανό, μέσα σε τρακτέρ, και πάνω σε κάγκελα ενώ όταν ένα ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ και ΕΙΡΗΝΙΚΟ πλήθος αγανακτισμένων Ιθαγενών κάθε ηλικίας διαδηλώνει έξω απ το ΠΟΡΝΕΙΟ της, το πνίγει στα δακρυγόνα γιατί ενοχλήθηκε που τη φώναξε εν χωρώ ΠΟΥΤΑΝΑ

Αυτή που όταν τα ξενόφερτα μπουμπούκια της συνομοταξίας των «Μοχαμέτους – Μοχαμέτους»  καταλύουν κάθε έννοια έννομης τάξης καταλαμβάνοντας δημόσια πανεπιστήμια σαν να ήταν τσιφλίκια τους  όχι μόνο δεν τα συλλαμβάνει αλλά παρέχει προστασία στο θεάρεστο έργο τους φτάνοντας σε σημείο συναλλαγής μαζί τους ενώ τους εγχώριους ιθαγενείς που τολμούν  να διαδηλώσουν ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ τους κάνει τόπι στο ξύλο!

Αυτή που ενώ πριν λίγες εβδομάδες μετρούσε πενήντα φορές την ημέρα την πίεση και το βάρος της «ανόρεκτης» παρέας του «πρύτανη» της νομικής Αμπντούλ αγωνιώντας μη χάσουν κανένα γραμμάριο (αν και παραδόξως έπαιρναν όπως αποκάλυψαν σχετικά δημοσιεύματα)   βρέθηκε να ρίχνει ΤΟΝΟΥΣ ΧΗΜΙΚΩΝ σε γυναικόπαιδα μέσα στους κλειστούς χώρους του μετρό αλλά και στα υπαίθρια ιατρεία των μεταναστών στην ίδια τους τη χώρα αγανακτισμένων-ιθαγενών

Αυτή, που ενώ είχε θέσει τα ασθενοφόρα της στην διάθεση των κατά προσωπική τους επιλογή «ανόρεκτων» εκβιαστών της Υπατείας  άφηνε προχθές τα ίδια της τα παιδιά που πληρώνουν τα ασθενοφόρα αυτά με αίμα καλούμενα να μπουν σε αναγκαστική επ’ αόριστον δίαιτα,  να μεταφέρονται στα νοσοκομεία με το μετρό!

Έφταιγαν λέει οι κουκουλοφόροι! Η κρατική γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο! Ξεχνάνε οι τρισάθλιοι ακόμα και τα ίδια τους τα λόγια που τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ ο κύριος Παπουτσής προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα της κατάστασης που επικρατεί στο κέντρο με τους λαθρομετανάστες επικαλέστηκε μαρτυρία αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα με την οποία «μπορούν κυριολεκτικά να καθαρίσουν το κέντρο απ τους λαθρομετανάστες μέσα σε 3 ημέρες» δικαιολογούμενος στην προφανή απορία γιατί δεν το κάνει , με το ρητορικό ερώτημα «Που να τους πάω?»

Και ρωτάω εγώ. Αν πράγματι μπορεί (που μπορεί!) η ΕΛ.ΑΣ να καθαρίσει την Αθήνα από λαθρομετανάστες οι οποίοι είναι δεκάδες χιλιάδες,  σε 3 ημέρες είναι δυνατόν να μην μπορεί να την καθαρίσει από 500 μπαχαλάκηδες κουκουλοφόρους επί 35 χρόνια?

Και αν έχει αυτήν την επιχειρησιακή ικανότητα (που την έχει!) να ξεβρομίσει την πόλη σε 3 μέρες, είναι δυνατόν να επικαλείται την φτηνή δικαιολογία των 300 κουκουλοφόρων (τόσοι ήταν προχθές)  για το ΕΓΚΛΗΜΑ που διέπραξε σε βάρος των χιλιάδων ειρηνικών διαδηλωτών?

Και όμως είναι. Η φθηνή κληρονομική  κομματοκρατία των τριακοσίων, βρίσκει άλλοθι στο ξεφτιλισμένο κληρονομικό παρακρατικό μπάχαλο των πεντακοσίων που συνειδητά ανέχεται και εκτρέφει!

Αυτή είναι η δημοκρατία μας! Χρόνια τη στολίζαμε. Χρόνια την σενιάραμε. Μπερδέψαμε βέβαια τελευταία τη μάσκα ομορφιάς με την αντιασφυξιογόνο μάσκα, αλλά μικρό το κακό. Ακόμα κι έτσι απ όπου περνά κάνει πάταγο «κρότου λάμψης». Ας την καμαρώσουμε. Κρατάμε «αλά μπρατσέτα» την νταρντάνα που μας αξίζει…

ΥΓ Όταν έγινε η απόβαση της Νορμανδίας ένας 21χρονος σκοτσέζος  που άκουγε στο όνομα Μπίλ Μίλιν αντί για όπλο κράταγε μια γκάιντα και ως κινούμενος στόχος αντί να καλυφθεί, μένοντας ορθός μέσα σε μια κόλαση πυρός εμψύχωνε τους συμπολεμιστές του με τις νότες του. Όταν πέθανε πλήρης ημερών των Αύγουστο του 2010 αποκαλύφτηκε το «μυστικό» της επιβίωσής του στην κόλαση της Νορμανδίας.
«Τον είχαμε κατ επανάληψη στο στόχαστρο» είχαν πει γερμανοί αμυνόμενοι πολυβολητές ναζί, μετά τη λήξη του πολέμου «αλλά ήταν άοπλος και προφανώς τρελός! Άοπλους και τρελούς ΔΕΝ χτυπούσαμε»
Αν αυτό λέει κάτι το αφιερώνω στα ένστολα μπουμπούκια της ΕΛ.ΑΣ  που ξεχνώντας προφανώς πόσους ήρωες έχει δώσει το Σώμα τους, ξεχνώντας εκείνους που έπεσαν στο καθήκον υπηρετώντας τον πολίτη κάνοντας όλη την Ελλάδα να δακρύσει, έκαναν προχθές με τα χημικά τους  τη Δημοκρατία να δακρύσει ξεφτιλίζοντας ταυτόχρονα τον εαυτό τους με το να κυνηγούν και να χτυπούν ειρηνικούς διαδηλωτές και γεροντάκια…

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. Για να μην εκβιάζονται οι βουλευτές στις ψηφοφορίες στην βουλή, η λύση είναι :
    Να γίνονται ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ και η καταμέτρηση να σταματάει μόλις συμπληρωθούν 151 αρνητικές ψήφοι.

    Τολμάει να το κάνει η κυβέρνηση ?

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑ.ΣΟ.Κ....ΜΑΤ και δακρυγόνα last year...

    Φεβρουάριος 2009.Ο Γ.Παπανδρέου ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,στην αντιπολίτευση τότε, κατεβαίνει στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να συναντηθεί με αγρότες που έχουν έρθει από την Κρήτη και να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα του κλάδου τους,ενώ τα ΜΑΤ τους υποδέχονται με χημικά και δακρυγόνα...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Τότε ο σημερινός πρωθυπουργός δήλωνε:
    "πέσανε τα δακρυγόνα,τυχαίο ή όχι...πάντως δεν.....είναι μια δημοκρατική χώρα που αντιμετωπίζει κοινωνικά προβλήματα με δακρυγόνα και με ΜΑΤ".
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Δυόμισι χρόνια μετά και με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, για πες μας ρε Γιώργο τελικά τι από τα δύο συμβαίνει;
    Ή το ΠΑΣΟΚ με σένα αρχηγό κατάφερε να εκδημοκρατίσει τα δακρυγόνα και τα ΜΑΤ
    ή (που δεν μου πάει καν το μυαλό..... !!!!)
    Δεν ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα...
    ____________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΤΑΤΖΗΣ.
    ΑΛΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΑΛΛΟ ΜΠΑΤΣΟΣ.
    Ο ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου