Βουλευτής του ΠαΣοΚ ζητά παραίτηση Ραγκούση

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ αφού ευθέως πλεον βουλευτές επιτίθενται στον κ. Ραγκούση, ενώ σήμερα ο βουλευτής Λακωνίας, Γρηγοράκος ζήτησε από τον υπουργό Μεταφορών να αναλάβει τις ευθύνες του!

Όπως δήλωσε  o βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, Λεωνίδας Γρηγοράκος "πιστεύω πως στην πολιτική δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Ο πολιτικός δεν πρέπει να αποφεύγει να παίρνει θέσεις για θέματα της καυτής επικαιρότητας, όταν μάλιστα αυτά τα θέματα έχουν ανέβει τόσο πολύ στην κοινωνία και έχουν δημιουργήσει τεράστιες αντιθέσεις στο κοινωνικό σύνολο και δημιουργούν μπελάδες στην οικονομία της χώρας. Η πλάτη κανενός από εμάς δεν αντέχει ξέρετε τόσο μεγάλες αλλαγές και παρεκτροπές σε αυτή τη .......συγκεκριμένη φάση που ζούμε. Ο κύριος Ραγκούσης πρέπει να αναλάβει τις ευθυνες τους, να βγει να εξηγήσει τι εννοεί και τι εννοούσε και να βρει τη χρυσή τομή με τους ταξιτζήδες για να λυθεί αυτή η ιστορία".

Στο ερώτημα εάν η παραίτηση του υπουργού θα μπορούσε να εκτονώσει την οξυμένη κατάσταση ο κυριος Γρηγοράκος απάντησε "ο πρωθυπουργός ανέθεσε στον κύριο Ραγκούση να λύσει το θέμα. Εάν ήμουν εγώ υπουργός θα σας έλεγα τι θα έκανα. Δε θα έκανα αυτό που κάνει ο κύριος Ραγκούσης. Στην κοινωνία δεν υπάρχει άσπρο - μαύρο και δεν υπάρχει το θέωρημα "πονάει χέρι - κόβεις χέρι". Υπάρχουν συζητήσεις, υπάρχει διάλογος, υπάρχουν κοινωνικές ομάδες που θέλουν να συζητάμε μαζί τους. Εχουν περάσει οι εποχές του "αποφασίζουμε και διατάζουμε". Εάν η παραίτηση του κυριου Ραγκούση θα ήταν μια λύση είναι θέμα του πρωθυπουργού, όχι δικό μου".