Η Αθήνα παραδομένη στις πόρνες, τα ναρκωτικά και τη φυματίωση

3
Δραματική αύξηση της πορνείας από αλλοδαπές ιερόδουλες μικρής ηλικίας, στο κέντρο της Αθήνας και σε δέκα ακόμη σημεία στην Αττική, αλλά και αύξηση της φυματίωσης επιθετικής μορφής, των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, του AIDS (μερική) και σημαντική αύξηση της ηπατίτιδας C και Β, έχει καταγράψει το υπουργείο Υγείας.
Είναι χαρακτηριστική η περιγραφή του υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μιχάλη Τιμοσίδη, ενώπιον της διακομματικής επιτροπής της Βουλής για τη μελέτη και αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος.

«Ναρκομανείς, αλλά κυρίως ιερόδουλες σε μικρές ηλικίες, βγαίνουν κατά εκατοντάδες στην περιοχή της Ομόνοιας μόλις αρχίζει να σουρουπώνει και το πρόβλημα αυτό αποτελεί για εμάς κεντρικό ζήτημα» είπε ο υφυπουργός...

, σημειώνοντας ότι το υπουργείο Υγείας εντείνει τη συνεργασία του με τον Δήμο της Αθήνας και την Περιφέρεια, με στόχο την εξεύρεση λύσεων, ενώ συνεργάζεται στενά και με τα συναρμόδια υπουργεία.

«Το θέμα δεν είναι να διώξουμε από εκεί τους μετανάστες και να τους πάμε παραδίπλα» είπε ο υφυπουργός, «αλλά να βρούμε λύσεις, που όμως δεν δίνονται από τη μία μέρα στην άλλη».

«Με τις κινητές Μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουμε βρει ότι υπάρχει αύξηση του AIDS και της Ηπατίτιδας C και Β. Διαπιστώσαμε κρούσματα φυματίωσης το τελευταίο διάστημα επιθετικής μορφής και οργανωμένα σχεδιάζουμε την αντιμετώπιση του προβλήματος» συμπλήρωσε ο υφυπουργός, ο οποίος είχε ακούσει νωρίτερα τις επισημάνσεις βουλευτών για τις ανησυχητικές διαστάσεις του φαινομένου της πορνείας στο κέντρο της Αθήνας.



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. Είναι ντροπή σε μια πρωτεύουσα χώρας της ΕΕ, να μην μπορεί κανείς να κυκλοφορήσει το κέντρο από τη δύση του ηλίου και μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδικα μας κατηγορουν οι οχτροι μας,δεν θελουν το καλο του τοπου,ειμαστε πρωτοι στα ολυμπικα αθληματα.
    Αντε, σε λιγο καιρο και στρατηγοι,Δημαρχε ετιμασε την πολη να καμαρωσης τα νεα στελεχη των ενοπλων δυναμεων.
    Εξαγωγεις,σας περιμενει πολυ δουλεια,να εξαγαγεται την πρασινη σοφια,ορθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι γνωρίζουν το πρόβλημα αλλά κανείς δεν κάνει κάτι για να το λύσει. Δεν είναι μόνο οι πόρνες, τα ναρκωτικά και οι μεταδιδόμενες αρρώστιες. Είναι έπιπλέον και οι ληστείες μαγαζιών και πεζών, οι κλοπές - αρπαγές τσαντών κ.λ.π. τα μαχαιρώματα και ο κίνδυνος ακόμα και για την ζωή όσων κινούνται εκεί το βράδυ. Ο Προπο είναι ανίκανος όπως και ο προκάτοχός του να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, το ίδιο και ο Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου