Μας προετοιμάζουν για περισσότερη ... βία;

6
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση …
Την προοδευτική αναβάθμιση του οπλισμού που χρησιμοποιούν οι ομάδες οι οποίες προκαλούν επεισόδια και συγκρούονται με την αστυνομία, περιέγραψε, στη Βουλή, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Λευτέρης Οικονόμου. Όπως είπε, στα επεισόδια του Ιουνίου, εναντίον των αστυνομικών χρησιμοποιήθηκαν εκρηκτικές μολότοφ, ενισχυμένες με πυροτεχνήματα και παχύρρευστα εύφλεκτα υλικά, εκτοξεύθηκαν με σφενδόνες μπουλόνια και φωτοβολίδες, ρίχτηκαν τοξικά και καυστικά υγρά, πετάχτηκαν μπουκάλια με ούρα, ενώ χρησιμοποιήθηκαν πυροσβεστήρες σκόνης και χρώματα που αποφράζουν τις αντιασφυξιογόνος μάσκες.
Ο σχολιασμός
Οι παραπάνω πληροφορίες και επισημάνσεις του κ. Οικονόμου, μου...... φαίνονται υπερβολικές και ύποπτες. (έχει άραγε και οπτικουακουστικό υλικό;) 
Θεωρώ ότι κατά κάποιο τρόπο προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για περισσότερη βία
από την πλευρά της αστυνομίας στο άμεσο μέλλον εις βάρος των διαμαρτυρόμενων πολιτών.  Μια βία η οποία από ότι ακούσαμε και διαβάσαμε θα είναι αναβαθμισμένη (με νέο πιο σύγχρονο εξοπλισμό), σε ποιότητα και ποσότητα!                                                                                                                                   Ο  κ. Οικονόμου ίσως θα πρέπει κάποια στιγμή να μας πει τι έκανε με τα “λυσσασμένα” ανθρωποειδή  ΜΑ(ν)Τ(ρόσκυλα) του, που το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου στο Σύνταγμα (με αδιάψευστα ντοκουμέντα βίντεο και φωτογραφίες) λιάνισαν νέους, γέρους, γυναίκες και άντρες σε μια επίδειξη φασισμού  που προκάλεσε τις καταγγελίες και τα δυσμενή σχόλια της Διεθνούς Αμνηστίας!                                                                                                 

Επίσης να μας πει τι απέγινε με την μήνυση του Γιάννη Κότσιρα εναντίον εκείνου του “κτήνους” (επισυνάπτω και το βίντεο)  που χτύπησε εν ψυχρώ άοπλο και ανυπεράσπιστο διαδηλωτή!                                                                                                           
Περιμένουμε επίσης να μας δώσει εξηγήσεις για τα “παγκοσμίως” απαγορευμένα χημικά που μας ποτίσανε το συγκεκριμένο διήμερο εκτός αν ασπάζετε το γελοίο επιχείρημα που ακούσαμε ότι είναι λιγότερο βλαβερά γιατί είναι ληγμένα!!!
Οι “σoκαριστικές” καταγγελίες του κ. Οικονόμου δεν μας πείθουν μια και οι τύποι που επικαλείτε ότι χρησιμοποιούν τα υλικά και τις μεθόδους που μας καταγγέλλει δεν είναι πραγματικοί διαδηλωτές αλλά ανήκουν στον δικό τους παρακρατικό μηχανισμό που τον χρησιμοποιούν κατά περίπτωση και προς χάρη της επιβολής της νομιμότητας που θέλει να εφαρμόσει η κοινοβουλευτική χουντοδημοκρατία που μας κυβερνά.
Μια νομιμότητα που θέλει να μας καταστήσει με την παραπλάνηση από τα Μ.Μ.Ε και  την εις βάρος μας δική τους βία, απαθείς και αδρανείς στην εξαθλίωση και στο ξεπούλημα της ζωής και της πατρίδας μας!!!

Το βίντεο με το "Κτήνος"

 e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια
  1. ΝΑΙ
    θα ζητήσουν αίμα γιατί αυτό είναι το σχέδιό τους.
    Το είχε προαναγγείλει ο βρυκόλακας Μητσοσκάταρος, θυμάστε.
    Το ανδρίκελο που ρυθμίζει υπόγεια τα τεκτενόμενα , εδώ και δεκαετίες.
    Απαξ και το είπε θα γίνει. Εδώ είμαστε.

    Όσο για την φωτογραφία ..
    Λυπάμαι που ένα ανθρώπινο πλάσμα μπορεί να μεταλαχθεί σε αυτό που η φωτογραφία δείχνει.
    Μια ζόμπικη κενότητα.
    Δεν είναι άνθρωπος και το δείχνουν αυτά που κάνει και διατάζει να γίνουν.
    ΑΛΛΑ , ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην κοσμάρα του ....
    { στην ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ ΤΩΝ SS PASOK
    ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ..ΠΕΡΙΟΧΗΣ πρωην ΕΛΛΑΔΑΣ}
    ο Οικονόμου:
    Αναρχικοί και "ακροδεξιοί" συνεργάζονται για να υπάρξει νεκρός!!!-Φταίνε τα blogs που ασκούν ψυχολογική βία!!

    «Ανησυχητική κλιμάκωση της βίας» διαπίστωσε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Λευτέρης Οικονόμου που κλήθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλή για να εκφράσει τις απόψεις και προτάσεις του σχετικά με τα φαινόμενα βίας που παρατηρούνται στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα.

    «Η άλλη πλευρά -όπως είπε- επιδιώκει να υπάρξει νεκρός. Έχει σαφή σκοπό και το έχουμε βιώσει. Το τελευταίο διάστημα δημιουργείται και μία φασίζουσα, ακροδεξιάς προσέγγισης, βία, η οποία δεν έχει τις διαστάσεις των αναρχικών και εκδηλώνεται κυρίως με επιθέσεις σε αλλοδαπούς σε περιοχές κυρίως που υποφέρουν από παράνομους μετανάστες», ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

    «Είδαμε στο Σύνταγμα μια περίεργη συνεύρεση αναρχικών με φασίζουσες ομάδες ακροδεξιών, εναντίον αστυνομικών, κυρίως στις διαδηλώσεις εναντίον των πολιτικών και του Κοινοβουλίου» πρόσθεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πράγματα δεν είναι έτσι. Είναι αμφιμονοσήμαντα.
    Μετά απο κάποιο νεκρό, όμως, θα ψαχνόμαστε να κατηγορήσουμε τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως έχουμε ξαναγράψει η Αστυνομία έχει πάρει εντολές να εκπονήσει σχέδια «επίθεσης» στους διαδηλωτές με όλα τα μέσα: χημικά, σφαίρες καουτσούκ, αύρες που ρίχνουν νερό και φυσικά να είναι οι ματατζήδες έτοιμοι να συνεχίσουν το…θεάρεστο έργο τους, να ξυλοκοπούν δηλαδή τους ειρηνικούς διαδηλωτές.

    Το Φθινόπωρο προμηνύεται καυτό για την κυβέρνηση, γι΄ αυτό κάποιοι υπουργοί εισηγούνται στον πρωθυπουργό να πάει σε πρόωρες εκλογές με το σκεπτικό να αποφύγουν τα χειρότερα.

    Γιατί την ήττα δεν μπορούν να την αποφύγουν !
    ====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν τό ελεεινό αυτό κάθαρμα καί οσφυόκάπτης,αντιληφθή τό πραγματικό πρόσωπο τής βίας,τότε θά διαπιστώση,ότι όλα όσα περιγράφει,ότι χρησιμοποιήσαμε οί κατ΄ εξακολούθηση βιασμένοι από αυτόν καί ##τ΄αφεντικά## του,(τού μπουρδέλου ΠΡΟΠΟ),ήσαν χάδια στό σώμα γατούλας!!!!

    Καριολοκάριολε πρασινοφασίστα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ
    ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ


    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ (ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ) ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου