Αρχίζουν να συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα

6
Αρχίζουν να συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα«Μπλόκο» στους διαδηλωτές με το γνωστό μεταλλικό «τείχος» επιχειρούν οι αρχές, καθώς οι «Αγανακτισμένοι» ετοιμάζονται για αποκλεισμό της Βουλής όπου διεξάγεται σήμερα η ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. 
Ο φράκτης έχει τοποθετηθεί στη Βασιλίσσης Σοφίας, στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής ενώ κάγκελα έχουν τοποθετηθεί και στην Αμαλίας, μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη...

 

Πριν λίγο πήρε θέση εκεί και μία διμοιρία των ΜΑΤ, καθώς σιγά σιγά οι συγκεντρωμένοι στην πλατεία αυξάνονται. 

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια
  1. Προσέξτε.
    Σήμερα οι βολεμένοι πασοκοι θα βάζουν διάφορα άρθρα και σχόλια για να ξεχνάμε τα προβλήματα. Εχουν συμφέροντα να περάσει το ψήφισμα με τα χαράτσια. Αυτοί θα τα κλέψουν απτα λεφτά του μνημονίου.
    Είχα γραφτεί στην κλαδική, πρώην φανατικός πασόκος νομικός Τώρα τους σιχάθηκα, και έχω φύγει. Δεν ανήκω πουθενά, και δεν έχω συμφέροντα
    Μας κάλεσαν εχθές στην Ιπποκράτους να πάμε να πούμε ναι στο μεσοπρόθεσμο, και να βάλουμε κουκουλοφόρους να διαλύσουν το πλήθος. Δεν πήγα. Αυτοί που θέλουν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία είναι κυρίως δημόσιοι υπάλληλοι προνομιούχοι διορισμένοι απτο ΠΑΣΟΚ και πριν και τώρα σε καλές θέσεις.
    Αγωνίζονται και γιατί θέλουν να κρατήσουν τις θέσεις τους, και γιατί τρώνε απτα υπουργεία με διάφορους τρόπους, και πάλι με το ΠΑΣΟΚ θέλουν να τακτοποιήσουν τα άχρηστα παιδιά τους.
    Δεν έχουν πολιτική ιδεολογία , μόνο συμφέρον. Περισσότερο η ιδεολογία τους ταιριάζει με του Χίτλερ.(βάζανε φωτιές στη χώρα για να πάρουν την εξουσία , κλπ)
    Πολλοί απαυτούς φοβούνται να πουν ότι είναι ΠΑΣΟΚ, και λένε ψέματα ότι είναι του Τσίπρα ή του Κουβέλη. Αυτοί και όχι μόνο οι βουλευτές τρώνε ότι μπαίνει στην Ελλάδα. Εμάς που δεν πουλάμε τις συνειδήσεις μας, μας βάζουν φόρους.
    Να ξέρετε. Oταν έχουν συγκέντρωση στην Ιπποκράτους τότε με δημοκρατικές διαδικασίες βγάζουν τους κουκουλοφόρους και δίνουν και εντολές στην αστυνομία να χτυπήσει. Θα τους ξεχωρίσετε. Βρίζουν πολύ τους αστυνομικούς για να μετατοπίσουν το μίσος απτο ΠΑΣΟΚ και να πάει στους αστυνομικούς, που απλά εκτελούν. Θέλουν να διαλύσουν τον κόσμο.
    Να μαθαίνετε πότε έχουν συγκέντρωση. Τότε εξαφανίζονται απτα μπλοκς οι πασόκοι, και τότε βγαίνουν οι κουκουλοφόροι.
    O φυσιολογικός άνθρωπος βρίζει το ΠΑΣΟΚ σήμερα γιατί υποφέρει, και αυτοί τρώνε τα λεφτά και αποτυγχάνουν. Αυτοί λοιπόν που τρώνε και ωφελούνται, θα σας ειρωνευτούν, θα πουν όλοι ίδιοι είναι, θα σας επιτεθούν λεκτικά, θα βρίσουν το κόμμα σας, χωρίς να έχει κάνει τέτοια αίσχη. Απλά μάθετε ονόματα . Θα σας χρειαστούν .Τρώνε τα λεφτά μας αυτά τα άτομα. Πρέπει να πληρώσουν….
    Είναι άτομα άρρωστα για εξουσία και λεφτά.(συνήθως τεμπέληδες)Έχω περάσει από κόμματα. το ΠΑΣΟΚ είναι ότι χειρότερο υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΥΡΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .

    ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΟΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ.

    ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ: ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΕΧΘΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΦΙΜΩΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ & ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ:

    Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΝΤ/ΕΕ/ΕΚΤ/ΑΓΟΡΕΣ/ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΩΣ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιον αποκλεισμο θα κάνουν οι αγανακτισμένοι ρε παιδιά??? Πλάκα κάνουμε?

    Η κυβέρνηση έβαλε τα καλά της τα παιδια να πετάξουν ενα εκατομυριο χημικά κλείσανε, όλους τους δρόμους και όλα τα μέσα μεταφοράς για να μην γεμίσει ΕΛΛΗΝΕΣ η πλατεία.

    Η χούντα πλέον δεν επιβάλετε με τα ανθρωπακια στα χακι αλλά με τα ανθρωπάκια στα μπλέ....

    ΖΩΑ ΠΟΛΙΤΙΚΌΙ, ΣΚΟΥΛΉΚΙΑ ΠΟΥ ΒΙΆΖΕΤΕ ΓΙΑ 10 ΕΤΙΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΕΣ.
    ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΖΩΑ.
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς ελληνικό λαό, ενταύθα.

    Η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Ο παμμέγιστος ηγέτης-ήλιος, φτάνει στο Σύνταγμα σήμερα, καβάλα στο άσπρο άλογο του για να απονείμει δικαιοσύνη. Θα πάρει τα λεφτά απ’ όλους τους κακούς, θα τα μοιράσει στους καλούς και θα ζήσει επιτέλους ο υπερούσιος ελληνικός λαός ελεύθερος από τα δεσμά των ντόπιων και ξένων μονοπωλίων!!!!
    Από αύριο το κέρας της αμάλθειας θα στηθεί στην γωνία Όθωνος και φιλελλήνων. Όλοι οι καλοί Έλληνες μπορούν να προσέλθουν μετά τις 11:00 με σακούλες, ταγάρια, δοχεία, κουβάδες και μαστραπάδες για να ενθυλακώσουν τα χρήματα που τόσα χρόνια έκρυβαν στα σεντούκια τους οι κακοί. Η μόνη υποχρέωση μας είναι να τα καταναλώσουν άμεσα με αγορές των γνωστών ειδών ευρείας κατανάλωσης όπως πχ των επιλεγμένων προϊόντων Cayenne, Lexus, Hammer κλπ καθώς και των ειδών ευρείας κατανάλωσης όπως Guggi, Trussardi, Armani, Cartier και Agouria

    Όλοι μαζί στο Σύνταγμα σήμερα, μια γροθιά για να βροντοφωνάξουμε:
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ-ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΝΑΙ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραιος εισαι!!!
    Αν πας να γαμηθεις κιολας θα γινεις πιο ωραιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μΠΑτΣΟΚ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
    _____________________________________
    ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΝ....!!!
    ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΠΑΤΣΟΚ
    ΤΥΝΗΣΙΑ
    ΑΛΓΕΡΙΑ
    ΑΙΓΥΠΤΟ
    ΥΕΜΕΝΗ
    ΛΙΒΥΗ
    ΣΥΡΙΑ
    ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΚ
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ.
    ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΑΙΜΑ........................

    ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ...ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑ....
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ.....ΑΙΜΑΤΟΣ.
    -----------------------------------
    Συνεδριάζει στην Αθήνα υπό τον Γ. Παπανδρέου σε μια πολύ κρίσιμη για την κυβέρνηση και τη χώρα συγκυρία.
    Στις 8 Ιουνίου θα συνεδριάσει στην Αθήνα η Σοσιαλιστική Διεθνής υπό τον Γ. Παπανδρέου.
    Και επιβεβαιώθηκε, με τη μόνη διαφορά ότι η συνεδρίαση δεν έγινε την προηγούμενη Κυριακή αλλά θα πραγματοποιηθεί τελικά την Παρασκευή και το Σάββατο. Όπως επίσης σημείωνε, το γεγονός αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία λόγω...
    της οξυμένης πολιτικής και κοινωνικής συγκυρίας στη χώρα μας.
    Κι ακόμη, η παρουσία των ξένων σοσιαλιστών ηγετών αναμένεται να συνοδευτεί και από ένα "μήνυμα" στήριξης των προσπαθειών που κάνει η κυβέρνηση.
    "Από την άλλη πλευρά όμως έχει σημασία να δούμε και ποιες κοινωνικές αντιδράσεις θα έχουν διαμορφωθεί γενικότερα στη χώρα μας μέχρι τότε" πρόσθετε προφητικά...
    ------------------------------------
    ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ
    ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
    ΚΑΤΩ Η Χ Ο Υ Ν Τ Α ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ===========================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου