Ντίνος Βρεττός: Να παραιτηθεί τώρα όλη η Κυβέρνηση. Απέτυχε!!

3
 Και νέα βόμβα στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠαΣοΚ

Την παραίτηση ολόκληρης της κυβέρνησης και αντικατάσταση των υπουργών σε κρίσιμα υπουργεία, με πρώτο το υπουργείο Οικονομικών, ζήτησε με δήλωσή του ο βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Ντ. Βρεττός. Ο βουλευτής ζητεί την αντικατάσταση των υπουργών με πρόσωπα αναγνωρισμένης αξίας, υψηλού κύρους ακόμη και εκτός κυβερνώντος κόμματος και.......
οπωσδήποτε της ευρύτερης δυνατής αποδοχής.

«Η αποδοχή των όποιων όρων του Μεσοπρόθεσμου πρέπει να γίνει με τη νέα κυβέρνηση που θα δεσμευθεί ενώπιον της Βουλής τόσο για την επαναδιαπραγμάτευση των επαχθών όρων αποπληρωμής των δανείων από την ΕΕ και το ΔΝΤ όσο και για την πιο ανώδυνη διαδικασία διαχείρισης του προηγούμενου χρέους στα πλαίσια της ευρωζώνης» αναφέρει ο κ. Βρεττός.

Ο βουλευτής του ΠαΣοΚ ζητεί να δεσμευθεί η νέα κυβέρνηση σε συγκεκριμένο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση που να υπερβαίνει το Μεσοπρόθεσμο και την τρόικα και καταλήγει: «αν αφήσουμε τις αλλαγές για μετά το Μεσοπρόθεσμο θα μπούμε σε διαδικασία πιέσεων μέσα και έξω από το ΠαΣοΚ που θα οδηγήσουν είτε σε έναν ανούσιο ή ακόμη και εκβιαστικό ανασχηματισμό, είτε το πιθανότερο, σε εκλογές που δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν μεγαλύτερα αδιέξοδα».   

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. αει χεσου ρε μαλακα, χαμενε..θυμηθηκες τον λαο καραγκιοζη. Οταν ψηφιζες το μνημονιο δεν τα σκεφτοσουνα αυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΙΚΑΜΕ.

    ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΧΟΡΟ, ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΠΟ ΑΟΠΛΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΝΟΠΛΑ (ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ) ΜΑΤ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΜΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ 'ΑΙΤΗΜΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ' ΤΟΥ ΒΡΕΤΤΟΥ: ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ (ΑΛΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ & ΙΡΛΑΝΔΙΑ) ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ.

    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΒΡΕΤΤΟΥ.

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ.

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ/ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΛΑΪΚΗ ΜΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΚΠΕΦΡΑΣΜΕΝΟ Ο ΛΑΟΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καταραμένη οικογένεια Παπανδρέου.
    Ο πατέρας Ανδρέας χρέωσε την Ελλάδα και ο γυιός Γιωργάκης θα κάνει την κατάσχεση και τον πλειστηριασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου