Μεγαλοπαράγοντες και ποδοσφαιριστές συνελήφθησαν για τα στημένα παιχνίδια

8

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα των 41 “στημένων” αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο που εντόπισε η Ουέφα. Από το πρωί σήμερα και μετά από εντολή της εισαγγελίας, η Αστυνομία σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ πραγματοποίησε γιγάντια επιχείρηση σε σπίτια και γραφεία ιδιωτών που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Συνολικά έγιναν 6 προσαγωγές και 9 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και...... ιδιοκτήτες ΠΑΕ. Όπως έγινε γνωστό θα απαγγελθούν κατηγορίες σε τουλάχιστον 70 άτομα, κάποιοι εξ αυτών είναι ποδοσφαιριστές, διαιτητές, άνθρωποι μπλεγμένοι με το παράνομο στοίχημα, ακόμα και πρόεδροι ΠΑΕ.
Όπως έχει διαρρεύσει τα τρία αδικήματα για τα οποία πιθανώς να ασκηθούν διώξεις είναι η στοιχηματική απάτη το ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Τα 39 ελληνικά ματς που η Ουέφα θεωρεί "ύποπτα" ως στημέν

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια
  1. Μπα , δεν το βλέπω να μένουν μέσα. ΄Ηδη άρχισαν να μην αισθάνονται καλά. Κάτι λίγο η πίεση, λίγο το ζάχαρο ξέρουν αυτοί και οι δικηγόροι τους. ΄Οποιος καταφέρει και τους χώσει μέσα θα γίνει ΗΡΩΑΣ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ
    ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελα ρε, απιστευτο...
    λετε να μην ειμαστε μπανανια;;;
    αυτο να δω και μετα ας πεθανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εξαιρετικα αφιερωμενο στους σκατοκεφαλους καραγκιοζηδες οπαδους. Τρεχατε μουλικα πισω απο τους ψωμιαδηδες και τους λοιπους δολοφονους, μαστροπους, εκβιαστες, προαγωγους κλπ κλπ να κουνατε τα κωλοπανα με τις γαμημενες σας παραγκες. Ουστ σκατοκεφαλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε αυτός ο καριόλακας ο ψωμιάδης δεν είχε φάει 12 χρόνια με 6ετή αφαίρεση δικαιωμάτων και δεν έκατσε μία μέσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτελους ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΡΧΙΣΕ να καθαριζει τις κοπριες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι.μαλλον δεν τους ταιζουνν αρκετα οι μικροβαρωνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα δεν καταλαβετε !! τουν πιασαν γιατι δωσαν λαθος πληροφορια στους πολιτικους τους φιλους ,και εχασαν τα λεφτα μας !! γιαυτο τους πανε μεσα για 10 - 12 μερουλες για να βαλουν μυαλο !
    και να τα δινουν σωστα , οι κουφαλες
    δεν παιζει κανενας με τα λεφτα των πολιτων αυτης της ΧΩΡΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου