Η παγίδα που μας ετοιμάζουν μπορεί να γίνει η ταφόπλακα τους!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός



Από τα παχιά λόγια, τα θα θα ...  και τα ψέματα που μας αραδιάζουν εδώ και καιρό η παρέα που μας κυβερνάει πέρασε στον ωμό εκβιασμό ολόκληρου του Ελληνικού λαού προτάσσοντας το δίλλημα της αποδοχής του μνημονίου Νο 2.
Ένα μνημόνιο που έρχεται να συμπληρώσει τάχατε το Νο1 το οποίο όπως είναι γνωστό πετσόκοψε ήδη τους μισθούς, τις συντάξεις και τα εργασιακά δικαιώματα όλων των Ελλήνων.

Το νέο αυτό μνημόνιο προτείνει το ξεπούλημα όλη της χώρας και η μη αποδοχή του όπως μας λένε οι εγχώριοι δήμιοι μας θα ........
σημάνει την στάση πληρωμών μισθών και συντάξεων.
Φαίνεται λοιπόν καθαρά ότι μπήκαμε στην τελευταία πράξη για την ολοκλήρωση των προσχεδιασμένων εδώ και χρόνια από την πολιτική Καμόρα που διαχειρίστηκε την εξουσία αυτού του τόπου.
Μια καμόρα που τα μέλη και οι γνωστοί τους λεηλάτησαν τον δημόσιο κορβανά και τώρα μας λοιδορούν χρήζοντας μας συνυπεύθυνους και ενώ πολλοί εξ αυτών ενώ θα έπρεπε να είναι στην φυλακή δεν διστάζουν να περιδιαβαίνουν τα κανάλια των καναλαρχοεργολάβων τους, υποσχόμενοι να μας σώσουν από τις συνέπειες των δικών του κλεψιών, παραλήψεων και γενικά των μεγάλων εγκληματικών τους ενεργειών.
Η λέξη κάφροι ίσως είναι τίτλος τιμής αλλά η λέξη προδότες που είπε ο Μίκης Θεοδωράκης, οι έγκριτοι συνταγματολόγοι και πανεπιστημιακοί αποδίδει το μέγεθος και τις συνέπειες των πράξεων τους.
Μάλιστα ένας εξ αυτών ο κ. Καραντζαφέρης (γνωστός και ως κωλοτούμπας αλλά και ως περιστερο-χεσμένος) υποστηρικτής του 1ου μνημονίου, αλλά παμπόνηρος σαν αλεπού, πήρε χαμπάρι την καταιγίδα που έρχεται για όλους τους και μας προαναγγέλλει την αποχώρηση του από την Βουλή για να προκαλέσει εκλογές.
Βέβαια δεν το κάνει για το συμφέρον μας αλλά για προσωπικό όφελος μια και οραματίζεται να διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο στην οικουμενική κυβέρνηση που σχεδιάζουν τα έξωθεν κέντρα για να αμβλύνουν τις ολοένα αυξανόμενες αντιδράσεις μας.
Προς το παρόν όλος αυτός ο συρφετός αισθάνεται υπέρμετρη ασφάλεια αφού θεωρεί ότι δεν έχουμε εναλλακτικές πολιτικές λύσεις. Έτσι είναι σίγουρο πως δεν θα διστάσουν να προχωρήσουν σε εκλογές και εν συνεχεία (λόγω μη αυτοδυναμίας) κάποιοι εξ αυτών  να συνενωθούν για να μας αποτελειώσουν!!!
Όμως αυτή η σιγουριά και η αλαζονεία τους μπορεί να γίνει η ταφόπλακα τους αν σε αυτό το ενδεχόμενο κάποιοι πανεπιστημιακοί (από τους υποστηριχτές του Μίκη Θεοδωράκη και όχι μόνο)  μαζί με άλλους ανένταχτους τεχνοκράτες και καθαρούς συμπολίτες μας προχωρήσουν στην ίδρυση ενός πολιτικού φορέα που θα τους σαρώσει (με την βοήθεια όλων μας) μια για πάντα, στέλνοντας τους στον απόπατο της ιστορίας. 
Μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα κάνοντας διαχειριστικό έλεγχο του χρέους  και αποδίδοντας ευθύνες στους υπαίτιους να έρθει η κάθαρση από το σκουπιδαριό που μόλυνε τις ζωές μας τα τελευταία 30 χρόνια!!!