Οι 4 βουλευτές του ΠαΣοΚ που δεν θα ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο

Μετά την ανεξαρτητοποίση του Γιώργου Λιάνη και την δημόσια τοποθέτηση του  Αλέξανδρου Φωτιάδη ότι θα καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο, έχει πέσει πανικός στην Κυβέρνηση . Ολοι ψάχνουν να βρουν ποιος θα είναι ο επόμενος βουλευτής που θα δηλώσει ότι δεν ψηφίζει το μεσοπρόθεσμο.
Οι βουλευτές που σύμφωνα με όλες τις μέχρι τώρα  ενδείξεις θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο είναι:
  Η Χρύσα Αράπογλου βουλευτής Θεσσαλονίκης η οποία από ότι έχει δηλώσει η ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ είναι κόκκινη γραμμή για αυτήν.

Επόμενος είναι ο βουλευτής Ηλείας και πρώην Νομάρχης Παναγιώτης Δημητρουλόπουλος ο οποίος με νόημα δήλωσε σε εκπομπή τοπικού καναλιού ότι "θα πράξει κατά συνείδηση" και μάλιστα ζήτησε την έξοδο από  το ευρώ.

Ο  Θωμάς Ρομπόπουλος βουλευτής Θεσσαλονίκης που με τις αποψινές του δηλώσεις ότι ο Παπακωνσταντίνου πετάει τους κινητήρες από το αεροπλάνο της Ελληνικής Οικονομίας και κινδυνεύουμε για συντριβή θεωρείται ο επόμενος που θα καταψηφίσει.

Δημήτρης Λιντζέρης βουλευτής Πειραιά . Τις τελευταίες ώρες έχει σταματήσει να κάνει δηλώσεις και οπως ακούγεται είναι έτοιμος για ηρωική έξοδο
.
Το ΠαΣοΚ έχει αυτή τη στιγμη 155 βουλευτές αφαίρεσε πέντε, δεν περναει το μεσοπρόθεσμο. Είδε ο πρωθυπουργός ότι μαλλον στη ψήφιση στη Βουλή θα πέσει  η Κυβερνηση του και πηγαίνει αύριο στον πρόεδρο της Δημοκρατίας με πρόταση για ανάγκη συναίνεσης των κομμάτων και αν δεν γίνει αποδεκτό τότε εκλογές