Τούρκικη σημαία στο Παλαμήδι μετά από 190 χρόνια ! ! !

14

Θα τρίζουν τα κόκαλα των αγωνιστών του '21, θα ραγίζουν οι πέτρες της πρώτης πρωτεύουσας του Ελληνικού Κράτους, θα ζωντανέψουν στα μουσεία οι εικόνες της ιστορικής οικογένειας αγωνιστών του 1821, των Αναγνωσταραίων μετά την χθεσινοβραδυνή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου. 
Μια απόφαση που ξαναφέρνει τους Τούρκους στο Ναύπλιο ως. πολιτιστικούς πρεσβευτές με τη σημαία τους να ανεμίζει ξανά στο Παλαμήδι μετά από 190 χρόνια! 
Συγκεκριμένα... ο Δήμος Ναυπλίου όπως κάθε χρόνο διοργανώνει το Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής (στο πλαίσιο των «δικτύων» που.....
είχε δημιουργηθεί στην πρώτη τετραετία Σημίτη), από 19 έως 28 Ιουνίου. Φέτος πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 20ό Φεστιβάλ και γι' αυτό συζήτησε χθες το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο. 

Όπως πληροφορηθήκαμε, ύστερα από πρόταση του Θεσσαλονικιού (έχει σημασία!) πιανίστα Γιάννη Βακαρέλη, διευθυντή του Φεστιβάλ, με τη σύμφωνη γνώμη της παράταξης του δημάρχου και αυτής που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, διαφωνούντων των παρατάξεων που πρόσκεινται στη Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ, αποφασίσθηκε όπως το οκταήμερο Φεστιβάλ εφέτος να είναι αφιερωμένο στην. 
τούρκικη μουσική. 
Έτσι, πλατεία του Αγίου Γεωργίου, το Βουλευτικό, το Μπούρτζι, το Παλαμήδι και όλοι οι χώροι της ιστορικής πόλης θα γεμίσουν τούρκικες μελωδίες, ενώ στο Παλαμήδι θα ανεμίζει η τούρκικη σημαία, ύστερα από 190 χρόνια (!!!) ικανοποιώντας έτσι τις νέο-οθωμανικές φιλοδοξίες του Ερντογάν και των στρατηγών του. 
Εφέτος το Ναύπλιο γιορτάζει τα 190 χρόνια της απελευθέρωσής του από τον Τούρκικο Ζυγό και φαίνεται ότι η δημοτική αρχή Ναυπλίου, κάνοντας υπέρβαση ακόμη και στο επώνυμο που φέρει ο επικεφαλής της δήμαρχος Παναγιώτης Αναγνωσταράς, τιμά την απελευθέρωση της πόλης του με τούρκικη μουσική και την ημισέληνο να κυματίζει στο Παλαμήδι. 
Είναι λίγο να πει κανείς ότι θα σηκωθεί από το χώμα ο Στάικος Σταϊκόπουλος, ελευθερωτής του Παλαμηδίου και θα τους πάρει όλους με τις πέτρες. 
Δεν γνωρίζουμε τη σκοπιμότητα αυτής της εκδήλωσης και τι κρύβεται από πίσω, διότι αυτά τα περί «ειρήνης» και άλλα άνοστα, κρύβουν πολλά πίσω τους. 
Οι γείτονες δεν χάνουν την ευκαιρία να δείχνουν τι θέλουν από την Ελλάδα και κάποιοι εδώ, διαγράφοντας με μιας την ιστορία και αυτούς που θέλουν να επαναλάβουν τα ίδια ανοίγουν κερκόπορτες. 
Είπαμε, δεν μπορεί να μπαίνουν σε παζάρια τα ιερά και όσια, όσο κι αν οι νεοταξίτες θέλουν να τα παρουσιάσουν ως γραφικά ή απόψεις που έχουν ξεπεραστεί. Το ερώτημα είναι από ποιόν ξεπεράστηκαν. 
Μήπως από το. τιμολόγιο; 

Π.Π.

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια
  1. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΑΝΕΣ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    Γ. ΒΑΚΑΡΕΛΗΣ
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ
    ΣΥΡΙΖΑ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΒΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ).

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΕΑΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΣ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ/ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΚΑΡΕΛΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ: ΡΑΠΑΝΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΙΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους , αδέλφια. Αυτό είναι το αθάνατο μήνυμα για να σωθή η Ελλάδα μας. Θάνατος στους προδότες , έξω όλοι οι ξένοι απ' την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ? ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ? ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ΄ΟΠΩΣ ΕΝΕΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΛΠ.ΝΑ ΜΗ ΠΑΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΣΙΚΗ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ? ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕΚΑΡΑΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ? ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΟΣΧΑΡΙΑ? Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ. ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΞΕΡΕΤΕ. ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΜΑΝΙΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10.56 Μπράβο. Τα είπες όλα όπως κάθε καλός δοσίλογος. Κάθε καλός προδότης της πατρίδας του.

    Ξέρεις, τους πρόδοτες και δοσίλογους που ακόμα και οι εχθροί που τους χρησιμοποιούν τους απεχθάνονται και 'μετά την χρήσιν' (που έλεγε και ο Τσιφόρος) τους πετάν στα χέρια του Λαού που πρόδωσαν για κονσερβοκούτι και για αντιπερισπασμό ώστε να προλάβουν να ξεφύγουν αυτοί.

    Κλασσικέ δοσίλογε, συνέχισε έτσι να μιλάς, θλιβερέ φασίστα που επειδή δεν μπορείς να είσαι ούτε πολιτισμένος και συνεπώς ούτε και Έλληνας, προσπαθείς να εξαλείψεις κάθε έννοια πολιτισμού, δικαίου και συμβόλων.

    Μπορεί όμως και να μην είσαι φασίστας, αλλά Ναζί, από αυτούς τύπου κολαούζων του Μέρτεν.

    Συνέχισε να μιλάς, και θα το διασαφηνίσουμε και αυτό.

    Πάντως δοσίλογος ελληνόφωνος είσαι, πέραν άλλης υποδομής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10:56 ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΣΟΥΝ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΕΣ ΝΑ ΥΨΩΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΘΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΡΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ & ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ.

    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ:

    ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ (ΑΠΟ ΑΕΡΑ, ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΙΑ) ΟΤΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ (ΚΥΠΡΟ, ΘΡΑΚΗ, ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ) ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΕΑΝ ΚΥΜΜΑΤΙΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ,

    ΕΑΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΛΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ,

    ΕΑΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ,

    ΕΑΝ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΑΣ (ΘΡΑΚΗ, ΚΡΗΤΗ, ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ, ΣΚΟΠΙΑ)

    ΕΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ,

    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ.

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΚΕΜΠΕΛΑΚΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΘΥΜΑΣΜΕΝΑ 'ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ' ΠΡΟΚΑΤ ΤΥΠΠΟΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ (ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΑΜΟΚ) ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ (ΣΤΟ ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ ΠΑΣΑ) ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ

    ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩ ΠΩ ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που ξεφύτρωσε αυτός ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ρε παιδιά; Τουλάχιστον εδώ τα λέγει ως Έλληνας, γιατί εδώ, αυτά που λέει δεν τάχει περάσει από την κοινωνική επιστήμη που κατέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρόκειται περί μουσικῆς τῶν κιτρίνων
    βατράχων οἱ ὁποῖοι ἔχουν ἤδη ἀναρ-
    ριχηθῆ ὑψηλώτερα καί θρασύδειλα
    ἄρχισαν νά γρυλλίζουν . Κάποιος πρέ-
    πει νά τούς κόψει τό βῆχα ! ὅσοι ἀσελγοῦν κατά τῆς ἱστορίας , ὁπως τό
    ἐν λόγω δημοτικό συμβούλιο , γίνονται
    ὑπόλογοι/ ὑπόδικοι καί δή ἄνευ χρείας
    μαρτύρων , καθ' ὅτι : scripta manent.
    Ἔσεται ἦμαρ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γειά σου ρε Φιλέλληνα με τα σωστά και ωραία σου!

    Τα τάραξες πάλι τα καθεστωτικά παπαγαλάκια και άρχισαν να παραμιλάνε.

    Δεν τόλμησαν όμως αυτή την φορά να σε αντικρούσουν. Βλέπεις έχουν σφίξει οι κ@@@ και έχουν αρχίσει να πιάνουν το λαιμό τους για να βεβαιωθούν ότι ακόμα κρατάει το κεφάλι τους στη θέση του.

    Σε λίγο θα τραγουδάνε-σαν παπαγαλάκια που είναι- τα λεγόμενα σου για να σωθούν.

    Ήδη τα περισσότερα προπαγανδιστακια το μισοκάνουν, σαν τον πρετεντέρη στα 'νέα'.

    Σε θυμάμαι πολλές φορές όταν βλέπω τους συνέλληνες να συμπλέουν και αγαλιάζει η καρδιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΡΕ ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ. ΔΥΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 4:50 ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΑΠ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΡΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ 'ΤΑΜΠΟΥ'.

    ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ 'ΗΣΥΧΕΣ' ΤΟΝ ΥΠΝΟΥ ΤΟΥ ΦΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΔΙΣΤΗ.

    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ: ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΣΤΑΡΙΑ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΣΟΥ.

    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΕΜΙΑ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΡΚΕΨΟΥΝ.

    ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 'ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ' ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΒΛΙΣΟΥΝ (ΣΟΥΒΛΙΣΟΥΝ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΡΚΕΨΟΥΝ.

    ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ.

    ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΖΗΤΩ Ο Γ.Α.Π.50% ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ Γ,Α,Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΨΩΝΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ΕΛΛΗΝΟΕΥΡΩΠΑΙΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΡΕ ΚΟΤΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΥΨΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καταρχάς μην περιμένετε υποστήριξη από τους κατοίκους του Ναυπλίου. Αυτοί τον έβγαλαν δήμαρχο άρα γουστάρουν και όσα πρεσβεύει σαν γνήσιο τέκνο της νέας τάξης πραγμάτων δηλαδή του Σύριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου