To 1o ψήφισμα της συνέλευσης της Πλ.Συντάγματος- Ισότητα, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια!

12
Γράφει ο Γιώργος Σαρρής

Αυτό ειναι το κείμενο μανιφέστο που ψηφίστηκε μετά από ώρες συζήτησης στην πλατεία Συντάγματος και αποθεώθηκε μόλις τελείωσε η διαδικασία!



ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


Εδώ και πολύ καιρό παίρνονται αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς.Είμαστε εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαίοι, που........
έχουμε έρθει στο σύνταγμα για να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για τις ζωές μας και το μέλλον μας.

Είμαστε εδώ γιατί γνωρίζουμε ότι οι λύσεις στα προβλήματά μας μπορούν να προέλθουν μόνο από εμάς.

Καλούμε όλους τους Αθηναίους, εργαζόμενους, ανέργους και νεολαία στο Σύνταγμα, και όλη την κοινωνία να γεμίσει τις πλατείες και να πάρει τη ζωή στα χέρια της.

Εκεί στις πλατείες θα συνδιαμορφώσουμε όλα μας τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας.


Καλούμε όλους τους εργαζόμενους που θα απεργήσουν την επόμενη περίοδο να καταλήγουν και να παραμένουν στο Σύνταγμα.

Δεν θα φύγουμε από τις πλατείες, μέχρι να φύγουνε αυτοί που μας οδήγησαν εδώ: Κυβερνήσεις, Τρόικα, Τράπεζες, Μνημόνια και όλοι όσοι μας εκμεταλλεύονται. Τους διαμηνύουμε ότι το χρέος δεν είναι δικό μας.


ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!


ΙΣΟΤΗΤΑ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!


Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ!

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια
  1. Λαθος.Δικο σας ειναι το χρεος και το δικο σας κρατος το δανεισθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Γιωργάκη μαλάκα δεν ήρθαμε για πλάκα"..

    "Γιωργάκη μαλάκα δεν ήρθαμε για πλάκα".. αυτό είναι το σύνθημα που ακούστηκε και ακούγεται στην Πλατεία Συντάγματος και σε άλλες πλατείες πόλεων.

    Νομίζουμε, πως αποτελεί την "καλύτερη" απάντηση στο "πολιτικό αισθητήριο" του Πρωθυπουργού ο οποίος έχει ζητήσει "γκάλοπ" από εταιρία για να....μας αποδείξει ?
    ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών λέει "στηρίζει" τις επιλογές και τις κινήσεις του..
    "Στηρίζει" την Κυβέρνησή του και εξακολουθεί να διατείνεται ότι το 2009 ο Ελληνικός Λαός τον εξέλεξε για να μας "δολοφονήσει" !

    Τώρα, δε θέλουμε να φανούμε κακεντρεχείς, ούτε εμπαθείς απέναντι στο Θεσμό πρωτίστως αλλά και το πρόσωπο όμως, εφόσον ο Πρωθυπουργός δεν ακούει, από εκεί κοντά - από τη Βουλή-, τα συνθήματα αυτά των Αγανακτισμένων πολιτών τότε, καλά θα κάνει να πάει μια βόλτα μέχρι το Υπουργείο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης για του εξηγήσει η Υπουργός του κ. Διαμαντοπούλου τι εννοεί όταν λέει:

    "Έχουμε απέναντί μας σύσσωμη την αντιπολίτευση και το μισό ΠΑΣΟΚ" !
    Να του πει με απλά μαθηματικά, (δηλαδή μια διεθνή γλώσσα , που φανταζόμαστε μπορεί να κατανοήσει) ότι και μαθηματικά ο Ελληνικό Λαός είναι απέναντί του σε συντριπτική πλειοψηφία.

    Στην ανάγκη αν δεν καταλαβαίνει "Μαθηματικά" , ας του τα πει στα Αμερικάνικα που καταλαβαίνει... !

    Σε αντίθετη περίπτωση, έχει ΗΘΙΚΗ υποχρέωση να μας πει "Τι Πίνει" και να δώσει και σε μας για να βλέπουμε και να ζούμε τα πράγματα τόσο "Ρόδινα" όσο τα βλέπει κι αυτός!!

    Πρωτίστως, να μας δώσει, σε όλους τους Έλληνες και στον κάθε έναν, το μισθό του κι ας κρατήσει τα υπόλοιπα για τον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σελίδα δε βρέθηκε

    Η ζητούμενη σελίδα δεν ήταν δυνατόν να βρεθεί.
    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11,12

    σαλτα γαμήσου ρε μαλάκα ούνε βραδιάτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΛΥΣΗ 150.000 ΔΗΜΟΣΙΟΝ ΥΠΑΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΙΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟΣ.ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΜΙΣΤΟΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @11:12
    Αει γαμήσου αρχίδι, δεν μας ρωτησε κανένας όταν αγόραζε φρεγάτες και υποβρύχια που γέρνουνε με ομόλογα που δεν είχαν αντικρύσμα,ούτε όταν παίζανε τα αποθεματικα των ταμείων μας σε δομημένα...για αυτό αλλη μια φορά ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oι 11:52 και 12:00 προσκυνημένες, αυστραλοπίθικοι πασοκόσκυλα!!! Τσιράκια ουστ απο δω καθάρματα και σεις και αρχιπροδότης ΓΑΠ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KAI ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΣΕΨΟΥΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΕΙ ΕΣΕΝΑ.ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΒΡΕ ΟΡΝΙΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΣ.ΗΛΗΘΙΟΙ.ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΓΑΠ.ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΗΛΗΘΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΗΛΗΘΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @11:12
    Ρε παπάρα τι σημαίνει "δικό ΣΑΣ" ειναι το χρέος και το κράτος που δανεισθηκε, γιατί βγάζεις τον εαυτό σου απέξω...μήπως είσαι γερμανός για να λες "ΣΑΣ", αν ναι τότε κάλα σου τα ρίχνουν οι προήγούμενοι....καλά έτρωγες τόσα χρόνια απο τους Έλληνες, ήρθε η ώρα να δώσεις και συ κάτι πίσω , για αυτό σκάσε και πλήρωνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αύριο 29.5.2011 γίνονται ταυτόχρονα συλλαλητήρια σε πολλές πόλεις της Ευρώπης και ειδικά στην Ελλάδα.Να είμαστε όλοι εκεί, για να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας, την ιστορία μας και για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γενιτσαρο-Παπατζή, μια ΚΡΕΜΑΛΑ θες κι εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό πού μέ ανησυχεί ιδιαιτέρως είναι ότι τό κείμενο τού 1ου Ψηφίσματος δέν αναφέρεται κάν διά τήν σύσταση καί Λαικών Δικαστηρίων,διά τούς
    καταδικασθέντες στήν συνείδηση τών Ελλήνων πολιτών,ώς ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,γαπ + κλόουν-ΛΑγΟΣ + πόρνη τής Κρήτης!!

    Επίσης δέν γίνεται καμμία προετοιμασία διά νά στηθούν οί ""απαραίτητες"" κρεμάλες,στήν πλατεία τού μπουρδέλου ""ΒΟΥΛΗ""!!!!!!!

    Προτείνω σύσταση ειδικής αντιπροσωπευτικής Λαικής Επιτροπής,πού ώς μόνο μέλημα θά έχει τόσον τήν σύσταση τού Λαικού Δικαστηρίου,όσον όμως καί τήν προετοιμασία διά τήν διαδικασία τής ""Δυσθανασίας"" τών έν λόγω ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!!!!!!

    Ελπίζω ότι στό 2ο τουλάχιστον Ψηφισμα,νά υπάρχει σχετική αναφορά!!!

    Medo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου