Τυχαίο? Δεν νομίζω!

Γράφει ο Έκτωρας.

Τι σχέση έχει η σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης και η δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν απο τους Αμερικανούς?
Φαινομενικά καμία. Αλλά εάν δούμε απο όλες τις πλευρές αυτά τα φαινομενικά ασύνδετα μεταξύ τους γεγονότα, τότε θα συμπεράνουμε πως έχουν απόλυτη σχέση γιατί και τα δύο έχουν ανακοινωθεί σε συγκεκριμένο χρόνο που εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα. Και στις δύο περιπτώσεις δεν έχει καμία σημασία το εαν είναι αλήθεια το γεγονός η όχι. Αυτό που έχει σημασία είναι η συγκεκριμένη στιγμή ανακοίνωσης του συμβάντος.
Για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν που ούτως η ......
άλλος ήταν δικό τους δημιούργημα όπως και η Αλ Κάιντα, προκειμένου να δώσουν "πρόσωπο" στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, μπορεί να πέθανε παλαιότερα απο φυσικά αίτια όπως λέει το Ιράν, η να μην σκοτώθηκε καν. Ανακοινώθηκε όμως από τους Αμερικανούς ο θάνατός του στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή γιατί έτσι ενισχύεται σημαντικά το πρόσωπο του Ομπάμα στην Αμερική ενόψει των επερχόμενων εκλογών. Ένας άλλος λόγος είναι ότι επιτέλους "δείξανε" στον λαό της Αμερικής κάποια "αποτελέσματα" στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας για να δικαιολογήσουν και τα κεφάλαια που δίνονται για την μεγάλη πολεμική τους μηχανή.
Για τον Ντομινίκ Στρος Καν δεν έχει καμία σημασία η κατηγορία που του αποδίδεται εάν είναι αληθής η όχι. Δεν έχει να κάνει με έναν κοινό "θνητό" πολίτη αλλά με τον διευθυντή του ΔΝΤ. Σε αυτά τα πρόσωπα διεθνούς κύρους, ότι ανακοινώνεται δεν έχει σημασία εάν είναι αλήθεια η όχι, η εαν είναι νόμιμο η δεν είναι. Αυτό που έχει σημασία είναι ο χρόνος στον οποίο γίνεται η ανακοίνωση. Ο Ντομινίκ Στρος Καν θα ήταν απο τους σοσιαλιστές υποψήφιος για την προεδρία στην Γαλλία και είχε σήμερα συνάντηση με την Μέρκελ για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Η σύλληψη αυτή επιβραδύνει την όλη άσχημη κατάσταση με άγνωστες συνέπειες για την χώρα μας.
Στην παγκοσμιοποίηση που έρχεται και στον πόλεμο ευρώ - δολαρίου που η χώρα μας χρησιμοποιήθηκε σαν Δούρειος Ίππος για να χτυπηθεί το ευρώ, μέσω του παγκόσμιου "σοσιαλιστικού" κινήματος του οποίου ηγείται (ω τι σύμπτωση!) ο πρωθυπουργός μας, πολλές ακόμα ανακοινώσεις "τυχαίων" συμβάντων - νόμιμων η παράνομων δεν έχει σημασία - έχουν να δημοσιοποιηθούν σε "συγκεκριμένο" χρόνο και "εντελώς τυχαία" φυσικά! Αυτή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή μας βγήκε βιαστής ο Ντομινίκ Στρος Καν? Τυχαίο? Δεν νομίζω!