Λιάνα Κανέλλη: Από το ψωμί παιδεία ελευθερία πήγαμε στο μπριός ευρώ και εξουσία

6





Καυστική όπως πάντα η Λιάνα Κανέλη, σχολιάζοντας τη χθεσινή δήλωση της Μ. Δαμανάκη... είπε χαρακτηριστικά "Από το ψωμί παιδεία ελευθερία πήγαμε στο μπριός ευρώ και εξουσία" και ότι "άλλα λες στα 20 σου χρόνια και άλλα στα 50". Μάλιστα σχολίασε πως της προκάλεσε μεγάλη εντύπωση πως μετά από μόλις 10 λεπτά από τη δήλωση...
, ο κος Καρακούσης από το Βήμα είχε έτοιμο άρθρο με μεγάλη επιχειρηματολογία. Τα συμπεράσματα δικά σας...


24wro

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια
  1. ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .
    ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ,λίγα μέτρα από το ΣΚΑΙ είναι το ξενοδοχείο ΚΗΦΙΣΟΣ δίπλα στο ποτάμι θα γίνει ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , θα έρθουν να μείνουν μόνιμα 500 καθάρματα και θα αρχίσουν το εθνικό τους σπορ
    Ληστείες ,δολοφονίες ,βιασμούς , θα γίνουμε ο ΝΕΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .ΖΗΤΟΥΜΕ από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , και γενικά τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΕΣ ΝΑ ΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ .
    ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ , σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με άλλα 500 καθάρματα που θα αρχίσουν και αυτά τα καθάρματα ληστείες δολοφονίες βιασμούς .
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
    Επίσης να βρουν τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και να τους πλακώσουν στο ξύλο το λιγότερο που μπορούν να κάνουν σε προδότες .
    Αντίσταση και αντίδραση τώρα να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι
    Διαφορετικά όλη η Αττική θα γίνει Άγιος Παντελεήμονας .
    Περνάμε στην επίθεση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε, μην τολμήσουν και κάνουν τέτοια κέντρα στον ηπειρωτικό χώρο! Κάθε βράδυ θα δραπετεύουν μαχαιροβγάλτες και θα δολοφονούν έλληνες και μετά θα εξαφανίζονται!

    Τα κέντρα αυτά πρέπει να γίνουν ΜΟΝΟ σε μικρά νησιά (Κύθνος, Δονούσα, Κίμωλος, Λευκάδα κλπ). Και φυσικά χρηματοδοτούμενα από τις ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη Λευκαδα στρατοπεδο λαθρομεταναστων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9.20
    εκεινο το να καψουν... να το σβησεις.

    τα υπολοιπα ειναι λογικα

    αλλα εκεινο σβηστο. ακου που σου λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας κλέβουν εδώ και χρόνια με την έκδοση χρήματος και με την χορήγηση δανείων περισσοτέρων χρημάτων απ' ότι έχουν οι τράπεζες σε καταθέσεις. Τα χρέη που έχουν όλα τα κράτη παγκοσμίως είναι απλά φούσκες των τραπεζών οι οποίες δεν έχουν στα θησαυροφυλάκιά τους όλα αυτά τα λεφτά που δανείζουν.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. “Αλλά και παλιά, το 1973 στο Πολυτεχνείο τα ίδια έκανε.
    Το ΚΚΕ όταν άναψε η σπίθα ήταν αρνητικό. Μόνο όταν είδε τη σπίθα να γίνεται φωτιά μπήκε μέσα και προσπάθησε να το ελέγξει”.......

    Όχι φίλε μου ούτε καν μπήκε μέσα για να το ελέγξει.
    Έδωσε σήμα στα στελέχη του από την προηγούμενη μέρα να φύγουν (την Πέμπτη), γιατί θεώρησε ότι ήταν προβοκάτσια της χούντας.

    Ας μας πει το ΚΚΕ ποια από τα μέλη της τότε συντονιστικής επιτροπής κατάληψης ήταν μέλη του τότε. Η απάντηση: ΚΑΝΕΝΑ

    Έτσι προέκυψε και η εκφωνήτρια της τελευταίας στιγμής, η κόρη του ταξίαρχου της χωροφυλακής, που δεν ήταν εκλεγμένη πουθενά, ούτε καν στη σχολή της, την τότε σχολή Χημικών Μηχανικών, από την οποία ξεκίνησαν οι συνελεύσεις για την κατάληψη.
    Δεν είχαν κανένα για να αποδείξουν ότι τα ηγετικά τους στελέχη συμμετείχαν στην εξέγερση και ανακάλυψαν την Μαρία.
    εγινε.

    Και τελικά, από εκφωνήτρια του Πολυτεχνείου κατάντησε ντελάλης της ευρωτρομολαγνείας…
    Και με το ΠΑΣΟΚ ,
    Δούκισα της Ε.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου