Η απόγνωση να γίνει ... "Οργή"

13
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Τελικά οι Ισπανοί διαδηλωτές-κατασκηνωτές ανέλαβαν να μας αφυπνίσουν με το περίφημο σύνθημα “Κάντε ησυχία να μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες”
Ναι είναι αλήθεια εδώ και καιρό όλοι μας κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου ακούγοντας και βλέποντας όλο αυτό τον συφερτό από τους ανίκανους, τους ψεύτες και τα διάφορα λαμόγια που τους περιτριγυρίζουν να μας κατηγορούν, ως τεμπέληδες και συνένοχους στο φαγοπότι που έχουν.........
στήσει εδώ και χρόνια εις βάρος όλων μας.

Το καλύτερο βέβαια μας το άφησαν για το τέλος αφού μας προορίζουν να γίνουμε έποικοι στην ίδια μας την χώρα την οποία θέλουν να ξεπουλήσουν πριν ξεκουμπιστούν κάποια νύχτα για άλλα μέρη όπου θα ξεκοκαλίσουν τα κλεμμένα.
Κύριε “κληρονόμε” των πολλών σπιτιών από τις θείες και τους μπαρμπάδες σου "δεν τα φάγαμε μαζί" γιατί οι περισσότεροι από εμάς δουλεύαμε και δουλεύουμε από νύχτα ως νύχτα για να σπουδάσουμε τα παιδιά μας  (στην υποτιθέμενη δωρεάν παιδεία που μας παρέχετε). Δουλεύουμε δυο και τρεις δουλειές για 35 και 40 χρόνια για να μας δώσετε τα ψίχουλα  της σύνταξης που πάτε να καθιερώσετε ενώ εσείς συνταξιοδοτήστε στα 8 χρόνια της “κουραστικής” βο(υ)λευτικής σας θητείας!!!
κ. Πρωθυπουργέ του “Λεφτά υπάρχουν” και του υπόγειου διακανονισμού για την παράδοση της χώρας μας στο Δ.Ν.Τ  οι μέρες και τα έργα σας θα σας καταγράψουν στην ιστορία αυτού του τόπου με μελανά χρώματα και σίγουρα οι ιστορικοί του μέλλοντος θα σας κατατάξουν δίπλα από τον Εφιάλτη τον γιο του Ευρυδήμου ο οποίος πρόδωσε τους  300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα.
Ο Εφιάλτης όπως είναι γνωστό για αρκετό καιρό κρύφτηκε μέχρι που τον ανακάλυψε ο Αθηνάδης και τον τιμώρησε όπως του άξιζε. Έτσι και τώρα έχουμε μια επανάληψη της ιστορίας, μόνο που εσείς και η παρέα σας δεν θα έχετε μέρος να κρυφτείτε!!! 
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια
  1. AMAN AYΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ
    Πριν περίμεναν ότι θα ξεσηκωθούμε όπως η Αίγυπτος,μετά όπως η Λιβύη,τώρα όπως η Ισπανία.
    Για να ξεσηκωθούν όλοι ρε μαλάκες,έπρεπε να ξεσηκώνονται και πριν απ αυτές τις μέρες όταν έβγαιναν στις πορείες για άλλα θέματα.
    Κατέβαιναν στις πορείες και ήταν καμιά δεκαριά διαφορετική μπλοκ και τώρα θα τα βρούμε όλοι μαζί?
    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.
    ΑΣ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΡΝΕΙ Ο ΕΝΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ...ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
    ΘΑ ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ...
    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΟΓΚΡΟΥΠ JUNCKER ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ SPIEGEL.

    Interview with Euro Group President Juncker
    'Athens Is Not Broke'

    ..................
    "Juncker: ...and its most important creditors, the banks in Germany and Europe, would have an enormous problem -- with incalculable consequences for the financial market."

    ...ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΤΗΣ ,ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-- ΜΕ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .

    http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,764224,00.html

    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 2.24 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ .ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΠΕΡΥΣΙ.ΟΙ ΔΕΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ. ΑΜΑ ΔΕ ΔΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ,Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΝΕ, ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξηλωσανε, λεει, με γερανο, τις πορτες της βουλης να τις πανε για συντηρηση.
    Πως συνδεεται αυτο με μια χωρα που καταρρεει?
    Διστυχως η Νεα δημοκρατια προετοιμασε και το Πασοκ εκτελεσε την εντολη της διαλυσης της Ελλαδας.

    Μονο ετσι δεν θα ξεσηκωνονταν οι "ελληνες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΕΑ! ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ. ΤΩΡΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ..


    ΒΑΛΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ
    ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ
    ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ.

    ΚΟΨΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ
    ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 1500 ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ
    ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ,
    ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο 2:47 ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΟΥ ΛΥΠΗΣ ΑΥΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!
    ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!
    ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ? ΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΘΩ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλεις να συνεχιστεί αυτή η παγκόσμιας πρωτοτυπίας ξευτίλα, να δανείζεσαι απο τράπεζες για να δίνεις ...μισθούς δ.υ.;

    Οι μισθοί δ.υ. δεν πρέπει να είναι σε αναλογία με το τι παράγει ένα κράτος;

    Και τα λάθρο; Μας κοστιζουν 3 δις κάθε μήνα! Δεν θα συλληφθούν και δεν θα απελαθούν ποτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 25 Μαΐου 2011 3:00 μ.μ.
    H ΑΔΕΡΦΑΡΑ TA KATAΦΕΡΕ.
    ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΕ ΟΛΩΝ.
    ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΓΚΕΙ....
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χρήζει
    ερμηνείας Τελικά που
    οιΙσπανοί
    διαδηλωτές[μη προνομιουχοι ) ανέλαβαν να μας αφυπνίσουν με το περίφημο σύνθημα “Κάντε ησυχία να μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες”
    Άπω τη ακριβώς μας αφυπνίζουν;
    μην με πείτε απο το ότι δεν βγαίνουμε στους δρόμους;
    Απ απεργίες βολεμένων έχουμε χόρταση και βαρεθεί
    Είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο μέχρι θύματα είχαμε Άρα που απευθύνονται οι Ισπανοί διαδηλωτές και ανέλαβαν να μας αφυπνίσουν; Με το περίφημο σύνθημα “Κάντε ησυχία να μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες”
    ΦΥΣΙΚΆ στους μη προνομιούχους (μη κομματικους) Ελληνές Που πλέον έχουν ξυπνήσει και ζητούν ισονομία ενιαίο μισθολόγιο για τους εντός και εκτός τυχόν ΟΧΙ εμείς Δεν ζούμε στα σύννεφα σε αντίθεση με τους βολεμένους Ξέρουμε πος με βάση τους γειτονικούς λαούς και λόγω του ανταγωνιζόμενου κανόνα της αγοράς δεν μπορούμε να πάρουμε τους μισθούς τον εντός ... Ξέρουμε πος και οι ΔΥ κακός και για ποιον λόγω τους περναν. Ξέρουμε πος πρέπει να παρουν ότι περνούμε και οι εκτός έτσι ώστε να μην χρειάζεται αυτή η τεραστία φορολογία που ακόμη και σήμερα που ειναι τεραστία δεν μπορεί να ισοβαθμήσει τα έσοδα έξοδα της ελλαδας???
    που σημαίνει ότι χρειαζόμαστε σήμερα μετά την φορολογική λαίλαπα δανεικά για την μόνιμη τρύπα έσοδα έξοδα του καθε μηνά θέλουμε να ανοίξουν τα επαγγέλματα, γιατί δεν δέχομασται οτι υπάρχουν πολίτες δύο ταχυτήτων, εντός και εκτός των τοιχών
    Μπορεί το μνημόνιο να είναι λάθος στα μισά πράγματα, αλλά ειναι η μόνη πίεση που έχουμε σήμερα για να απαλλαγούμε από το πολίτευμα της "Πελατειακής Βουλευτοασυλιακής Δημοκρατίας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 25 Μαΐου 2011 4:15 μ.μ.

    διάλεξε χρωμα και σκασμος μην ξυπνήσει η πατρίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια ζωή ,στα δύσκολα οι έλληνες λουφάζουν και χώνουν την ουρά στα σκέλια!!! Εντύπωση κάνει μόνο, το πόσο εύκολα συντονίζονται και βγαίνουν σωρηδόν στους δρόμους΄και με πόση φασαρία όταν πάρει κανα πρωτάθλημα η ΟΜΑΔΑ ή όταν βγει το βρωμοκόμμα τους!!!
    Ελληνική λαική ομοψυχία μόνο για τα πανηγύρια!!
    Κι εγώ άρχισα και ντρέπομαι όχι που είμαι έλληνας αλλά που στην Ελλάδα υπάρχουν τόσο μεγάλα βολεμένα ρεμπελόσκυλα και ωχαδερφιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις
    εκεί που πάει να σκύψει
    με το σουγιά στο κόκαλο
    με το λουρί στο σβέρκο
    Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις
    νάτην πετιέται απ' εξαρχής
    κι αντριεύει και θεριεύει
    και καμακώνει το θεριό
    με το καμάκι του ήλιου...

    Πόσο φαίνεται η πλύση εγκεφάλου μου μας έκαναν τόσα χρόνια...Αυτό ακριβώς θέλουν : ηττοπάθεια, αλληλοφάγωμα και αδράνεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το συστημα που χτυπουν τον λαο ενα ενα κομματι χωριστα ειναι δοκιμασμενο και πετυχαινει σιγουρα. οταν οι γερνανοι το 1940 μαζευαν τουσ εβραιους ελεγαν εγω δεν ειμαι εβραιος αρα τι μενοιαζει. μετα μαζευαν τους ομοφυλοφιλους,εγω δεν ειμαι αρα δεν με νοιαζει. οταν ηρθαν να παρουν και εμενα δεν υπηρχε κανενας να φωναξει. αυτο μας κανουν και τωρα. βαβιλονας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου